Hoe geld verdienen door te investeren in Mutual Funds

Home » Investing » Hoe geld verdienen door te investeren in Mutual Funds

Hoe geld verdienen door te investeren in Mutual Funds

Amerikanen hebben geïnvesteerd in beleggingsfondsen via hun 401 (k) plan op het werk, hun Roth IRAS, hun traditionele IRAS, de 403 (b) s, hun september-IRAS, hun SIMPLE IRAS, of enige andere vormen van pensioen rekeningen, zo veel zodat zij vertegenwoordigen een groot deel van de activa die in hen. Helaas zijn veel nieuwe investeerders, evenals talloze pensioen rekeninghouders, kan eigenlijk niet vertellen wat een beleggingsfonds is, hoe een beleggingsfonds werkt, of hoe iemand daadwerkelijk maakt geld uit het bezit van een beleggingsfonds.

Wat zijn beleggingsfondsen

Voordat u kunt begrijpen hoe beleggers geld te beleggen in beleggingsfondsen, je moet begrijpen wat een beleggingsfonds is en hoe het genereert winst. Je zou kunnen beginnen met het lezen van een bos van artikelen, maar als je ingedrukt tijd hebt, hier is de verkorte definitie.

Eenvoudig gezegd, een beleggingsfonds is een term die wordt gebruikt om een ​​type bedrijf dat niet alles zelf doet te beschrijven, maar hij bezit investeringen. Het bedrijf, dat is het beleggingsfonds, huurt een portfolio manager en betaalt hem of haar een management fee, die vaak varieert tussen de 0,50% en 2,00% van de activa. De portefeuillebeheerder investeert het geld dat door het fonds volgens de in een document genaamd de beleggingsfonds prospectus strategie.

Sommige beleggingsfondsen gespecialiseerd in het beleggen in aandelen, sommige in obligaties, waarvan sommige in onroerend goed, sommige in goud. De lijst gaat maar praktisch aan en met beleggingsfondsen georganiseerd voor bijna elk type van het investeren strategie of niche je maar kunt bedenken.

Er zijn zelfs fondsen, bedoeld voor mensen die alleen willen eigen dividend aandelen in de S & P 500, dat het dividend elk jaar voor de afgelopen 25 jaar zijn toegenomen! Het is veilig om te zeggen dat er een beleggingsfonds voor bijna elk doel die u wenst te bereiken.

Hoe beleggingsfondsen kan geld verdienen voor u

Het type beleggingsfonds waarin u geïnvesteerd zal bepalen hoe je cash te genereren.

Als u eigenaar bent van een aandelenfonds, heb je al geleerd dat de grootste bronnen van potentiële winst is een stijging van de koers van het aandeel (meerwaarden) of contant dividend uitgekeerd aan u voor uw pro-rata deel van de uitgekeerde winsten van het bedrijf. Als het fonds richt zich op het beleggen in obligaties, zou u het maken van geld door middel van rente-inkomsten. Als het fonds is gespecialiseerd in het investeren in onroerend goed, kunt u mogelijk maken van geld van de huurprijzen, eigendom waardering en winst uit de bedrijfsvoering, zoals automaten in een kantoorgebouw.

De drie sleutels tot het maken van geld door middel van beleggingsfondsen beleggen

Er zijn drie belangrijke sleutels tot het maken van geld door middel van beleggingsfondsen beleggen. Dit zijn:

  1. Alleen investeren in Mutual Funds begrijpt u
    Als je niet kan uitleggen, snel, kort, en met de specificiteit, precies hoe een beleggingsfonds belegt, wat de onderliggende posities zijn, wat de risico’s van de beleggingsstrategie van het beleggingsfonds zijn, en waarom u eigenaar een bepaald beleggingsfonds, moet je waarschijnlijk niet het in uw portefeuille. Het is veel gemakkelijker te meten, bevatten, en waarderen het risico als je dingen eenvoudig te houden.
  2. Denk in periodes van 5 jaar of langer
    Het is veel gemakkelijker om uw vermogen te verbinding te laten als je kunt rijden uit de soms ziekmakende golven van de marktvolatiliteit, dat is een essentieel onderdeel van het beleggen in aandelen of obligaties. Als u eigenaar, laten we zeggen, een eigen beleggingsfonds, bereid zijn om het te dalen met 50% in een bepaald jaar. Deze dingen gebeuren. Ervan uitgaande dat je hebt een goed onderbouwd, geluid plan op basis van gezond verstand, eenvoudige wiskunde, en prudent risicomanagement strategieën getrokken, waardoor jezelf emotioneel en verkopen van uw productieve activa op het slechtst mogelijke moment is het niet waarschijnlijk dat ertoe leiden dat u op te bouwen langdurige generational rijkdom.
  3. Betaal redelijke kosten
    Afgezien van expense ratio van het gemeenschappelijk beleggingsfonds, is het ook belangrijk om een handvol andere kosten te overwegen. Tax efficiency zaken. Inkomen behoeften toe. Blootstelling aan risico’s telt. Alle moeten worden afgewogen tegen elkaar en met andere relevante factoren. Het punt is om ervoor te zorgen dat u krijgt waarde voor wat je betaalt.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.