Hoe het $ 1.000-a-Month Rule bespaart uw pensioen

Home » Retirement » Hoe het $ 1.000-a-Month Rule bespaart uw pensioen

Een belangrijke regel voor gepensioneerden om te onthouden

Hoe het $ 1.000-a-Month Rule bespaart uw pensioen

Er zijn een aantal financiële “vuistregels” dat ik voel me sterk over als ze betrekking hebben op aanvulling van het inkomen na pensionering met pensioensparen. Hoewel ik graag willen geloven al deze regels te houden een goede beetje waarde en worden goed begrepen, een van mijn all-time favorieten is het $ 1.000-Bucks-a-Month Rule.

Voordat we ingaan op de details van het $ 1.000-Bucks-a-maanden-regel, is het noodzakelijk om te begrijpen dat deze regel is een vuistregel.

De regel is niet lineair werken in een bepaald jaar, en het werkt niet hetzelfde werkt op elke leeftijd. Voordat u de regel aan het werk te zetten, zorg ervoor dat u deze twee belangrijke dingen te begrijpen:

  1. Op basis van mijn $ 1.000-Bucks-a-Month Rule, iemand bij “normale” pensioengerechtigde leeftijd gepensioneerden (62-65), kunnen plannen op een 5 procent tempo van terugtrekking uit hun investeringen. Er moet echter jongere gepensioneerden in hun jaren ’50 van plan op een lager aantal te trekken dan 5 procent per jaar, meestal 4 procent of minder. De reden hiervoor is omdat als u met pensioen gaat in de jaren ’50, er is gewoon te lange tijdshorizon om te beginnen met terugtrekken van 5 procent – het is gewoon te vroeg.
  2. In jaren dat de markt en de rente is in een normale historische range, de 5 procent terugtrekking tarief werkt goed (nogmaals, als je de normale pensioenleeftijd of een oudere gepensioneerde). Maar je moet bereid zijn om uw terugtrekking tarief aan te passen in een bepaald jaar indien de marktwerking werken tegen je. Het kan nodig zijn om minder te nemen in die jaren en zijn flexibel genoeg om aan te passen aan wat er gebeurt in onze economische omgeving. Dit kan betekenen dat je een beetje extra kan nemen in de goede jaren, maar het is van cruciaal belang om te begrijpen dat u nodig heeft om minder te nemen in de jaren die niet zo goed.

Het definiëren van de $ 1.000-Bucks-a-Month Rule

Simpel gezegd, het $ 1.000 Bucks-a-maanden-regel werkt als volgt: Voor elke $ 1.000 dollar per maand die je wil tot uw beschikking met pensioen te hebben, moet je $ 240.000 bespaard hebben.

Het nemen van een kijkje, laten we eens kijken hoe $ 240.000 in de bank is gelijk aan $ 1.000 per maand:

$ 240.000 x 5 procent (terugtreksnelheid) = $ 12.000

$ 12.000 gedeeld door 12 maanden = $ 1.000 per maand

Waarom is deze regel belangrijk?

De $ 1.000 Bucks-a-maand regel is belangrijk omdat het voegt een extra stukje “inkomen pie” op een maandelijkse basis. Elk $ 1.000:

  • Supplement sociale zekerheid inkomen
  • Supplement pensioeninkomen
  • Supplement part-time werk inkomen
  • Een aanvulling op alle andere stromen je lukt om vast te stellen

Afhankelijk van de grootte van uw sociale zekerheid, pensioenen, of part-time werk stromen, het aantal van $ 240.000 multiples variëren. De regel zelf zal niet veranderen; het $ 1.000 Bucks-a-maand regel is een regel die constant is. Voor elke $ 1.000 u elke maand wilt met pensioen, is het noodzakelijk bespaart u ten minste $ 240.000.

In een wereld van lage rente en een volatiele beurs, de 5 procent terugtrekking rate is zeer zeker belangrijk, vooral wanneer er tijd – en soms zelfs tientallen jaren – toen de beurs zelf niet veel van een winst te zien. Maar de 5 procent terugtrekking tarief is gebaseerd op twee belangrijke factoren:

  1. Inkomen beleggen  is een manier om consistente kasstroom uit uw liquide beleggingen te genereren. Het komt uit drie plaatsen: dividenden, interest en distributies. Als uw cash flow nummer al is bijna 4 procent, dan zijn we al in de buurt van de 5 procent aantal wij op zoek naar.
  2. 5 procent tarief met nul rente.  Stel je hebt uw pensioen reservoir zitten in cash en gaf weinig tot geen rendement. In feite, laten we aannemen dat de opbrengst is eigenlijk 0 procent per jaar. Zelfs als u 5 procent te nemen op een 0 procent rente, wordt het geld nog duren u 20 jaar. Gelijke 5 procent terugtrekking per jaar x 20 jaar = 100 procent. Al uw fondsen zijn verdwenen, maar het duurde 20 jaar, en dat is niet slecht. Maar het zou een stuk beter zijn. Wat als je 30 of 40 jaar met pensioen? Wat als u denkt over het verlaten van iets om je kinderen?

Factor # 1: (Met het geld investeren om iets terug elk jaar op uw portefeuille reservoir genereren) is cruciaal voor de 1000 Bucks-a-Month Rule. Hij laat uw geld een goede kans van blijvende een pensioen leven in plaats van het lopen uit in 20 jaar.

Als het gaat om Factor # 2, als je een portfolio rendement van 3 tot 4 procent (dividenden en interesten only) en de portefeuille ervaringen zelfs een beetje van de groei / waardering, dan is een 3 tot 4 procent rendement plus 1, 2, of 3 procent van de groei in de tijd suggereert dat je kunt nemen 5 procent over een langere periode van tijd.

Het bespreken van de 4 procent regel; een lange staande financiële planning vuistregel ook. Deze regel werd voor het eerst geïntroduceerd door William Bengen, een financieel planner die verklaarde dat gepensioneerden 4 procent van hun portfolio per jaar zou kunnen aftrekken (in aanvulling op het aanpassen voor inflatie) en niet opraken van geld voor minstens 30 jaar. Analisten en academici gecontroleerde gegevens Bengen en ondersteunde zijn bewering. Hij zei dat gepensioneerden die een mix van 60 procent aandelen en 40 procent obligaties hadden, en woonde op 4 procent of zo per jaar, nooit zorgen te maken over een tekort aan geld. Ik ben een grote gelovige dat dit de manier waarop mensen moeten plannen, want het hangt af van het inkomen deel van het inkomen investeren.

De $ 1.000 Bucks-a-Month Rule is een gids om te gebruiken als u zich ophopen activa (delen van $ 240.000), en een gids om je te dragen in uw pensionering jaar. Om re-cap: Voor elke $ 1.000 dollar per maand je tot je beschikking hebt met pensioen te hebben, moet je $ 240.000 bespaard hebben. Deze eenvoudig te volgen beetje wijsheid kan helpen herinneren dat u geld bespaart, zodat het kan op een dag vervangen door de inkomstenstroom je verliest wanneer u stopt met werken.

Disclosure:  Deze informatie wordt verstrekt om u als een bron voor informatieve doeleinden. Het wordt gepresenteerd zonder rekening te houden van de beleggingsdoelstellingen, risico tolerantie of financiële positie van een specifieke investeerder en mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen brengt risico’s met inbegrip van het mogelijke verlies van de hoofdsom. Deze informatie is niet bedoeld als, en mag niet, vormen een primaire basis voor een beleggingsbeslissing te nemen die u kunnen maken. Raadpleeg altijd uw eigen juridische, fiscale of beleggingsadviseur alvorens een beleggingsbeslissing / belasting / goed / financiële planning overwegingen of besluiten.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.