Hoe kan ik aandelen van een beleggingsfonds kopen?

Home » Investing » Hoe kan ik aandelen van een beleggingsfonds kopen?

 Hoe kan ik aandelen van een beleggingsfonds kopen?

Tenzij je het geluk hebt om een ​​netto waarde voldoende hoog moeten geven u toegang tot een individueel beheerde account wordt beheerd door een vermogensbeheerder zijn, is de kans groot dat je gaat om de meeste van uw investering door middel van een samengevoegde structuur te doen, zoals een wederzijdse fonds.

Voor nu, in dit artikel, wil ik me richten op de werkelijke hoe . In het bijzonder, hoe je zou gaan over het kopen van aandelen van een beleggingsfonds als je eenmaal de beslissing die u wilde de eigenaar van een bepaald fonds had gemaakt. Door dit te doen, ik hoop dat u een breder begrip van de betrokken monteurs geven.

U kunt kopen aandelen van een beleggingsfonds Through Your Broker

Als je een brokerage account, Roth IRA, traditionele IRA, of andere rekening bij een effectenmakelaar zoals Charles Schwab of Merrill Lynch, kunt u kopen de meeste beleggingsfondsen net zoals je zou een deel van de voorraad. Je gaat gewoon naar de website van de makelaar, lopen in de dichtstbijzijnde vestiging, of bel uw makelaar aan de telefoon en vertel ze het ticker symbool van de beleggingsfondsen die u wilt kopen en de totale hoeveelheid geld die u wilt investeren.

(Het tickersymbool is een korte code toegewezen door de beurs om een ​​investering te geven. Als je aandelen van Coca-Cola waren te kopen, bijvoorbeeld de ticker symbool is KO. Beleggingsfondsen, zoals aandelen, hebben hun eigen toegewezen ticker symbolen. )

De meeste makelaars gaan in rekening te brengen u een commissie of andere kosten om aandelen van een beleggingsfonds te kopen.

 Vaak, als het beleggingsfonds is gestructureerd als een exchange traded fund of ETF, zullen ze dezelfde commissie dat ze meestal voor aandelen doen gelden. In andere gevallen zullen zij een vast bedrag, meestal $ 49,95 of iets vergelijkbaars, die je kunt hebben in mindering gebracht op de belangrijkste investering die u van plan bent te maken of hebben toegevoegd, zodat de volledige hoofdsom investering wordt geïnvesteerd beoordelen. In het geval van de belasting beleggingsfondsen, kan commissies zo hoog als 5,75% per jaar worden uitgevoerd met extra kosten. Echter, in het geval van de belasting beleggingsfondsen, is het mogelijk de belasting wordt gecompenseerd door een lagere beleggingsfonds expense ratio, zodat de belegger beter af is over een langere periode van tijd, die zaken als je het nemen van de buy-and-hold aanpak, maar ik persoonlijk te behouden is er bijna nooit een reden om een ​​verkoop van beleggingsfondsen lading in de wereld van vandaag betalen wanneer u een superieur of vergelijkbaar product kunnen vinden zonder de extra kosten.

Het is belangrijk op te merken dat, in sommige gevallen, uw makelaar kan een gezin van eigen fondsen, of een netwerk van financiële middelen waarmee zij een of andere manier verbonden is, dat zorgt ervoor dat ze een stimulans om je om te investeren in hen hebben. Om de deal te zoeten, zullen veel makelaars deze fondsen bieden geen commissie. In sommige gevallen is de nieuwste rage geweest bieden ook wat lijkt op een rock-bottom expense ratio, maar vereisen het onderliggende fonds op een bepaald niveau van contant geld – laten we zeggen, 5% of zo – dat de fondsbeheerder effectief krijgt te gebruiken als een bron van float, de rente-inkomsten zijn een primaire bron van compensatie.

 Hoewel dit grotendeels onopgemerkt door beleggers op dit moment als gevolg van de lage rente, waren we ooit terug te keren naar een rente omgeving die meer in lijn met historische normen was, het zou een meevaller voor het beheer bedrijven, terwijl de investeerders waren ervan overtuigd ze waren nog steeds het betalen van lage kosten en uitgaven; een geval van een tamelijk briljante boekhoudkundige truc die gebruik maakt van het feit dat de meeste mensen zijn bedraad om zich te concentreren op expliciete kosten in plaats van alternatieve kosten.

U kunt direct kopen aandelen van een beleggingsfonds van een Mutual Fund Company

Als u weet dat u wilt dat uw geld te hebben geïnvesteerd in een bepaald beleggingsfonds of in beleggingsfondsen die deel uitmaken van een groter beleggingsfonds familie, kun je vaak een rekening openen rechtstreeks bij het beleggingsfonds zelf. Je invullen papierwerk online, post het in met een cheque (of, deze dagen, starten een online transfer), en vertel het bedrijf of u wilt een gewone account of een speciale rekening te openen, zoals een pensioen Roth IRA of traditionele IRA .

U kunt zelfs het zo opgesteld dat de beleggingsfondsen maakt automatisch investeringen voor u door regelmatig geld van uw betaalrekening of spaarrekening elke maand! Deze techniek, genaamd dollar kosten gemiddeld, kan een handige manier om te glad uit de gemiddelde prijs die u betaalt voor uw aandelen in beleggingsfondsen en, zo gaat het denken al is er een aantal academische vraag naar het zijn, helpen verlagen van het risico dat u al uw geld in de markt op een piek, zoals de dag voor de dot-com crash of de Wall Street kernsmelting dat de grote recessie in 2008 begonnen.

Het grootste voordeel om direct kopen van aandelen in beleggingsfondsen uit het beleggingsfonds bedrijf zelf is dat je vaak niet nog de kosten van een standaard bemiddelingsvergoeding, betekent dat er meer geld gaat in uw beleggingen en voor u werkt. Het nadeel van het direct kopen van aandelen in beleggingsfondsen uit het beleggingsfonds bedrijf zelf is dat het moeilijker wordt om uw holdings later over te dragen of te diversifiëren naar aanvullende zekerheden, met inbegrip van het kopen van aandelen van andere beleggingsfondsen die door andere financiële instellingen kunnen zijn.

U kunt kopen aandelen van een beleggingsfonds Via een 401 (k) of andere Pensioen Plan at Work

Als je werkt bij een bedrijf met meer dan een paar dozijn medewerkers, is de kans groot je een 401 (k) plan of iets dergelijks. In bijna alle gevallen zal het bedrijf kunt u beleggen in aandelen van beleggingsfondsen via het plan. Het nadeel is dat je waarschijnlijk op zoek naar een beperkt menu van eventuele investeringen beleggingsfondsen, waarvan sommige ondermaats zijn. Niettemin kan de aanwezigheid van een werkgever match nog steeds aantrekkelijk onder de juiste omstandigheden te maken, zelfs als je geen toegang hebt tot een low-cost index fonds dat een belangrijke beursindex volgt, zoals de Dow Jones Industrial Average en de S & P 500.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.