Hoe lang uw Retirement Savings zal duren – en hoe uitrekken

Home » Retirement » Hoe lang uw Retirement Savings zal duren – en hoe uitrekken

Hoe lang uw Retirement Savings zal duren - en hoe uitrekken

Uitzoeken hoeveel jaar uw pensioen spaargeld zal duren is geen exacte wetenschap. Er zijn veel variabelen in het spel – beleggingsrendementen, inflatie, onvoorziene uitgaven – en alle van hen kan drastisch invloed hebben op de levensduur van uw spaargeld.

Maar er is nog steeds waar bij het bedenken van een schatting. De eenvoudigste manier om dit te doen is om uw totale besparingen, plus rendement op beleggingen na verloop van tijd af te wegen tegen uw jaarlijkse kosten.

Manieren om uw spaargeld langer mee

Een rekenmachine zoals die kan boven een handige gids zijn. Maar het is nauwelijks het laatste woord over hoe ver uw spaargeld kan rekken, vooral als u bereid bent om uw uitgaven aan te passen aan een aantal gemeenschappelijke pensioen terugtrekking strategieën aan te passen zijn.

Hieronder staan ​​een aantal slimme vuistregels over hoe u uw pensioensparen op een manier die u de beste kans van het hebben van uw geld zo lang duren als je het nodig hebt, maakt niet uit wat de wereld stuurt je weg geeft te trekken.

De 4% -regel

De 4% -regel is gebaseerd op onderzoek door William Bengen, gepubliceerd in 1994, waaruit blijkt dat als je ten minste 50% van uw geld in aandelen en de rest in obligaties belegd, zou u een grote kans van de mogelijkheid om een ​​in te trekken inflatie-aangepaste 4% van uw appeltje voor de dorst elk jaar voor 30 jaar (en mogelijk langer, afhankelijk van uw beleggingsrendement over die tijd).

De aanpak is simpel: U sluit 4% van uw spaargeld in het eerste jaar, en elke opeenvolgende jaar het afsluiten van dat zelfde bedrag in dollars, plus een inflatiecorrectie.

Bengen testte zijn theorie over enkele van de ergste financiële markten in de Amerikaanse geschiedenis, met inbegrip van de Grote Depressie, en 4% was de veilige terugtrekking tarief.

De regel van 4% is eenvoudig, en de kans op succes is sterk, zolang uw pensioensparen ten minste 50% in aandelen belegd.

Dynamic opnames

De regel 4% relatief stijf. Het bedrag dat u elk jaar terug te trekken wordt aangepast door de inflatie en niets anders, dus financiële experts met een paar methoden zijn gekomen om uw kansen op succes te vergroten, vooral als u op zoek bent naar uw geld om een ​​stuk langer duren dan 30 jaar.

Deze methoden worden “dynamische terugtrekking strategieën.” Over het algemeen, dat allemaal betekent is dat je aan te passen in reactie op beleggingsrendementen, waardoor de opnames in jaren waarin beleggingsrendementen zijn niet zo hoog als verwacht, en – oh, gelukkige dag – uit te trekken meer geld wanneer de markt terugkeert toestaan.

Er zijn veel dynamische terugtrekking strategieën, met een verschillende mate van complexiteit. Je zou hulp willen van een financieel adviseur om een ​​set-up.

De inkomsten vloer strategie

Deze strategie helpt u uw spaargeld te behouden voor de lange termijn door ervoor te zorgen dat u niet hoeft om de voorraden te verkopen wanneer de markt naar beneden.

Hier is hoe het werkt: achterhalen van de totale dollar bedrag dat u nodig heeft voor essentiële uitgaven, zoals huisvesting en voedsel, en zorg ervoor dat je deze kosten gedekt door gegarandeerde inkomsten, zoals sociale zekerheid, plus een band ladder of een lijfrente gekregen.

Een woord over lijfrentes: Terwijl sommige zijn te duur en riskant, een eenmalige premie direct ingaande lijfrente kan een effectieve pensioenleeftijd inkomen hulpmiddel zijn – je vork over een forfaitair bedrag in ruil voor gegarandeerde betalingen voor het leven. In de juiste omstandigheden, zou zelfs een omgekeerde hypotheek te werken naar de kust van uw inkomen vloer.

Op die manier weet u altijd uw basisvaardigheden komen aan bod. Laat dan uw geïnvesteerde spaargeld is verantwoordelijk voor uw discretionaire uitgaven. Bijvoorbeeld, zou je genoegen nemen met een staycation bij tanken van de aandelenmarkt. Welke roept de vraag op: Heeft u nog steeds noemen het een staycation wanneer je met pensioen bent?

Niet helemaal klaar met pensioen te gaan?

Als je op de rand van het pensioen, bent u gebonden te vragen hoe ver je bestaande besparingen die u zal nemen. Maar als je nog steeds een paar jaar uit de buurt van het verlaten van de beroepsbevolking, met behulp van een pensioen calculator is een geweldige manier om te meten hoe wijzigingen in uw spaarquote is van invloed op hoeveel je hebt wanneer u met pensioen gaat.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.