Hoe maak je een levensverzekering kiezen en wat fouten te vermijden

Home » Insurance » Hoe maak je een levensverzekering kiezen en wat fouten te vermijden

De keuzes in het leven verzekeringen kunnen verwarrend lijken, en ze zijn moeilijk te begrijpen op het eerste gezicht. Het is moeilijk om precies te weten waar te beginnen.

Je moet beginnen met een bedrieglijk eenvoudig klinkende vraag: Heeft u levensverzekeringen helemaal nodig? Uw gedetailleerde antwoord op die vraag kan u helpen beslissen wat voor soort levensverzekering aan te schaffen, ervan uitgaande dat je besluit dat je het nodig hebt.

Als je besluit dat je levensverzekering nodig hebt, dan is uw volgende stap is om te leren over de verschillende types van levensverzekeringen en om ervoor te zorgen dat u koopt het juiste type van het beleid.

Het doel van Life Insurance en Redenen heb je misschien nodig

Levensverzekeringen behoeften, afhankelijk van uw persoonlijke situatie-de mensen die afhankelijk zijn van jou. Als u geen personen ten laste, heb je waarschijnlijk geen levensverzekering nodig. Als u niet beschikt over een aanzienlijk percentage van het inkomen van uw gezin te genereren, mag u wel of niet het leven verzekering nodig.

Als uw salaris is belangrijk voor de ondersteuning van uw gezin, het betalen van de hypotheek of andere terugkerende rekeningen, of het verzenden van uw kinderen naar de universiteit, moet u overwegen levensverzekering als een manier om te zorgen dat deze financiële verplichtingen worden behandeld in het geval van uw overlijden.

Hoeveel de dekking die u nodig

Het is moeilijk om een ​​vuistregel van toepassing, omdat de hoeveelheid van een levensverzekering die u nodig hebt, hangt af van factoren zoals uw andere bronnen van inkomsten, hoeveel personen ten laste u, uw schulden, en uw levensstijl. Echter, een algemene richtlijn die u misschien nuttig vinden is om een ​​beleid dat tussen de vijf en 10 keer uw jaarsalaris waard zou zijn in het geval van uw overlijden te verkrijgen. Buiten dat richtsnoer, kunt u overwegen het raadplegen van een financiële planning professional om te bepalen hoeveel dekking te verkrijgen.

Soorten levensverzekeringen

Er zijn verschillende types van levensverzekeringen zijn beschikbaar, waaronder hele leven, overlijdensrisicoverzekeringen, variabele levensverzekeringen en universal life.

Hele leven biedt zowel een uitkering bij overlijden en de contante waarde, maar is veel duurder dan andere vormen van levensverzekeringen. In de traditionele hele leven verzekeringen, uw premies hetzelfde blijven totdat u de polis hebt afbetaald. Het beleid zelf is van kracht totdat je dood, zelfs nadat u de premies hebt betaald.

Dit type van levensverzekeringen kan duur zijn, omdat enorme commissies (duizenden dollars in het eerste jaar) en kosten beperken de contante waarde in de beginjaren. Aangezien deze kosten in de complexe investering formules zijn gebouwd, de meeste mensen niet beseffen hoe veel van hun geld gaat in de zakken van hun verzekeringsagent.

Variabele levensverzekeringen, een vorm van permanente levensverzekering, het opbouwen van een cash reserve die u kunt investeren in een van de keuzes die door de verzekeringsmaatschappij. De waarde van uw geldreserve hangt af van hoe goed die investeringen doen.

U kunt het bedrag van uw premie met universal life verzekeringen, een andere vorm van permanente levensverzekering, variëren door het gebruik van een deel van je verdiende geld om een ​​deel van de premie kosten te dekken. U kunt ook variëren het bedrag van de uitkering bij overlijden. Voor deze flexibiliteit, zult u hogere administratieve kosten te betalen.

Sommige deskundigen adviseren dat als je jonger bent dan 40 jaar oud en hebben geen familie aanleg voor een levensbedreigende ziekte, moet u kiezen voor overlijdensrisicoverzekeringen, die een uitkering bij overlijden, maar geen contante waarde biedt.

Life Insurance Kosten

De minst dure levensverzekering is waarschijnlijk afkomstig te zijn van collectieve levensverzekeringen plannen van uw werkgever, uitgaande van uw werkgever biedt een. Dit beleid zijn meestal termijn beleid, wat betekent dat je gedekt bent, zolang je voor hem werkt. Sommige beleid kan worden omgezet bij beëindiging.

De kosten van andere vormen van levensverzekeringen varieert sterk, afhankelijk van hoeveel je koopt, het type polis u ook kiest, de praktijken van de verzekeraar is, en hoeveel commissie het bedrijf betaalt uw agent. De onderliggende kosten zijn gebaseerd op actuariële tabellen die je levensverwachting te projecteren. Hoog-risico individuen, zoals degenen die roken, overgewicht, of een gevaarlijke beroep of hobby (bijvoorbeeld vliegen), zal meer betalen.

Levensverzekeringen zijn vaak verborgen kosten, zoals vergoedingen en grote opdrachten, die je misschien niet weten komen over nadat u het beleid aan te schaffen. Er zijn zo veel verschillende soorten van levensverzekeringen, en zo veel bedrijven die dit beleid te bieden, dat je een fee-only verzekeringsadviseur die, voor een vast bedrag, zal de verschillende beleidsmaatregelen beschikbaar is onderzoek te doen naar je moet gebruiken en aan te bevelen de degene die het beste past bij uw behoeften. Om objectiviteit te garanderen, moet uw adviseur niet zijn aangesloten bij een bepaalde verzekeraar en mag niet een commissie van elk beleid.

Een gezonde 30-jarige man kon verwachten om ongeveer $ 300 per jaar te betalen voor $ 300.000 van overlijdensrisicoverzekeringen. Om dezelfde hoeveelheid vergoeding binnen een contante waarde beleid zou kosten meer dan $ 3.000.

Het komt neer op

Bij het kiezen van levensverzekeringen, gebruik maken van de middelen van het internet om jezelf te informeren over levensverzekeringen basics, het vinden van een makelaar die je vertrouwt, hebt dan de aanbevolen beleid geëvalueerd door een fee-only verzekeringsadviseur.

Internationaal bekende financieel adviseur Suze Orman is ervan overtuigd dat als u verzekering wilt, koop termijn; als je een investering wilt, koop een investering, geen verzekering. Laat de twee niet samen. Tenzij u een zeer slimme belegger bent en al de gevolgen van de verschillende soorten levensverzekeringen te begrijpen, moet je de meeste kans overlijdensrisicoverzekeringen aan te schaffen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.