Hoe Millennial Women Can Get Retirement Planning Right

Home » Retirement » Hoe Millennial Women Can Get Retirement Planning Right

 Hoe Millennial Women Can Get Retirement Planning Right

Sparen voor het pensioen kan zijn uitdagend genoeg, maar het kan nog meer voor duizendjarige vrouwen 18-34 jaar.

Volgens een recent NFCC enquête , 39 procent van de vrouwen in de generatie strijd duizendjarige alleen maar om gelijke tred te houden met het betalen van hun reguliere maandelijkse rekeningen op tijd. Vrouwen zijn twee keer zoveel kans om te voelen dat hun student lening schuld is onhandelbaar, in vergelijking met mannen. En natuurlijk, de loonkloof betekent dat vrouwen verdienen 82 procent van wat mannen verdienen gemiddeld, toe te voegen aan hun financiële uitdagingen.

Het creëren van pensionering veiligheid in het licht van die obstakels kan lijken als een zware klim voor duizendjarige vrouwen. Het is echter mogelijk met de juiste strategie.

Retirement Planning Tips voor Millennial Women

Het krijgen van pensionering planning recht voor duizendjarige vrouwen betekent een inventarisatie van activa en middelen, maar ook duidelijk te zijn over de lange termijn doelen en doelstellingen. Samen, kan dit perspectief op wat vrouwen moeten werken aan te bieden.

Begin met de Big Picture en vervolgens in-

Een belangrijke stap in pensionering planning voor jongere vrouwen is het vaststellen van een basis voor hun doelgroep besparingen doel. Het nummer dat u uiteindelijk kiest, hangt af van de aard van de levensstijl die u op zoek bent naar in pensioen.

Zo kan duizendjarige vrouwen die moeten reizen meer geld nodig om met pensioen dan degenen die van plan zijn in te krimpen in een klein huis of blijven werken in deeltijd met pensioen. Als u nog niet de tijd hebben genomen om een ​​duidelijke pensioen visie te ontwikkelen, is het belangrijk om vroeg dat te doen, in plaats van later.

Een pensioen calculator kan behulpzaam zijn bij het bepalen hoeveel geld je nodig hebt met pensioen te gaan om uw gekozen levensstijl te financieren. Vervolgens kunt u dat vergelijken met hoeveel je hebt opgeslagen om te zien hoeveel van een gat er in te vullen. En het kan aanzienlijk zijn; volgens een 2018 enquête , 45 procent van de vrouwen hebben minder dan $ 10.000 gereserveerd voor hun pensioen.

Belemmeringen voor besparing

Gezamenlijk vrouwen te danken meer dan tweederde van de natie bijna $ 1,5 biljoen in de schuld van de studentenlening. In vergelijking met duizendjarige mannen, duizendjarige vrouwen zijn drie keer meer kans om verslag niet volledig inzicht in de gevolgen van lenen om hun hbo-opleiding te financieren. Over het geheel genomen duizendjarige vrouwen hebben $ 68.834 in de schulden gemiddeld, inclusief de student leningen, creditcards en andere schulden.

Wanneer de schuld in de weg staat van het vinden van extra geld op te slaan, het wegwerken van het moet een topprioriteit zijn. Herfinanciering kan een enorme hulp voor duizendjarige vrouwen zijn bij een hoge rente te voorkomen dat ze het verkrijgen van elke tractie.

Private student lening herfinanciering kan resulteren in een lagere rente en het kan ook maandelijkse betalingen te stroomlijnen. Terwijl de federale leningen kunnen worden geherfinancierd in onderhandse leningen, doen betekent het verlies van bepaalde federale beveiligingen, zoals uitstel of verdraagzaamheid periodes.

Alvorens een herfinanciering optie, of het nu voor studenten leningen, creditcards of andere schulden, moet duizendjarige vrouwen de rentetarieven te vergelijken een geldschieter aanbiedingen en de tarieven die zij in rekening brengen om ervoor te zorgen dat ze krijgen de best mogelijke deal.

Maak gebruik van Tax-Advantaged besparingsmogelijkheden

Een werkgever gesponsorde pensioenplan kan een zegen voor duizendjarige vrouwen zijn, maar onderzoek suggereert dat ze ze onder-gebruik te maken. Volgens een enquête, heeft de vrouwen gemiddeld $ 38.000 opgeslagen in hun 401 (k), in vergelijking met $ 74.000 voor mannen.

Op zijn minst moet duizendjarige vrouwen in ieder geval genoeg te besparen in het plan van de werkgever in aanmerking te komen voor een volledige passende bijdrage, indien dit wordt aangeboden. Van daaruit kunnen ze beginnen werken aan het opslaan van 10 tot 15 procent (of meer) van hun inkomen. Auto-escalatie is een relatief eenvoudige manier om dat te bereiken.

Auto-escalatie kunt u uw bijdrage te verhogen elk jaar automatisch met een vooraf ingesteld percentage. Als, bijvoorbeeld, duizendjarige vrouwen verwachten een jaarlijkse verhoging van 1 procent te ontvangen, konden ze navenant verhogen hun jaarlijkse besparing tarief met 1 procent. Dat stelt hen in staat om hun nest eieren groeien sneller, zonder het gevoel een belangrijke levensstijl snuifje.

Een Health Savings Account is een andere nuttige manier om te besparen. HSAs worden geassocieerd met een hoge aftrekbare gezondheid plannen en bieden een triple fiscale voordelen: fiscaal aftrekbare premies, belasting-uitgestelde groei en de tax-free opnames voor de gezondheidszorg kosten. Hoewel niet technisch een pensioen-account, duizendjarige vrouwen die gezond zou kunnen maken van hun spaargeld in pensioen voor de gezondheidszorg of niet-kosten van de gezondheidszorg blijven. Na de leeftijd van 65, zouden ze alleen betalen belasting van niet-medische opnames.

Ten slotte kan duizendjarige vrouwen en zou moeten overwegen een Roth individuele pensioen-account op te slaan. Een Roth IRA biedt het voordeel van tax-free gekwalificeerde opnames met pensioen, die belangrijk zijn voor vrouwen die verwachten dat in een hoger inkomen belastingschijf kunnen zijn. Een traditionele IRA, ter vergelijking, zou volledig belastbaar bij pensionering, maar het biedt wel het voordeel van de fiscaal aftrekbare bijdragen.

Wacht niet te lang Retirement Planning

Het belangrijkste wat duizendjarige vrouwen kunnen doen als het gaat om pensionering planning is om gewoon te beginnen waar ze zijn. Tijd kan een krachtig beïnvloeder bij het bepalen van uw vermogen om op te slaan en te accumuleren rijkdom door compounding belang. Vanaf – zelfs als dat betekent klein beginnen – is van cruciaal belang voor het verkrijgen van pensionering planning op het juiste spoor.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.