Hoe te beleggen in obligaties voor uw portefeuille

Home » Investing » Hoe te beleggen in obligaties voor uw portefeuille

Uw gids voor Understanding en beleggen in obligaties

 Uw gids voor Understanding en beleggen in obligaties

Wil je leren hoe om te investeren in obligaties, maar weet niet waar te beginnen. Je bent op de juiste plaats komen. Ik heb deze pagina samen om u een beknopt overzicht van het proces, alsmede een link naar een aantal prachtige middelen die kunnen uitleggen, in de diepte, de verschillende gebieden die u zou willen verkennen. Door te werken je een weg door het, zult u links naar veel van mijn obligatiebeleggingen artikelen. U kunt op elke link, lees het artikel, en kom dan hier terug tot je klaar bent.

Tegen de tijd dat je klaar bent, moet je genoeg over beleggen in obligaties op vragen van uw makelaar, financieel adviseur, geregistreerde beleggingsadviseur of vermogensbeheerder vragen weten. Het grootste voordeel is dat je minder kans emotioneel over uw investeren beslissingen te voelen wanneer je de taal en de risico’s te begrijpen.

Voordat we beginnen, is hier een snel overzicht: Obligaties zijn een soort investering die resulteert in een investeerder lenen geld aan de emittent van obligaties in ruil voor rentebetalingen. Obligaties zijn een van de belangrijkste investeringen beschikbaar voor degenen die een inkomen te investeren filosofie te volgen, in de hoop leven van het geld gegenereerd door hun portfolio. Met de verschillende opties voor u beschikbaar, met inbegrip van gemeentelijke obligaties, commerciële obligaties, kasbons en staatsobligaties, moet je weten wat goed voor uw unieke situatie en de gevaren van het bezit van verschillende soorten obligaties is.

Aan de slag met Bonds

De eerste plaats om te beginnen is Bonds 101 – wat ze zijn en hoe ze werken. Deze grote stuk zal uitleggen hoe je als belegger, geld verdienen in obligaties, wat obligaties zijn, waarom bedrijven uitgifte obligaties, en nog veel meer. Als u op zoek bent naar een sneller antwoord en wil niet alle details, kunt u lezen Wat is een Bond?

Hoeveel van uw portefeuille moet worden geïnvesteerd in obligaties?

Een veel voorkomende vraag is hoeveel van uw portefeuille moet worden geïnvesteerd in obligaties. Er is een snelle en eenvoudige regel dat je niet zal vergeten als je eenmaal hebt gelezen!

De manieren om te beleggen in obligaties

Er zijn verschillende soorten obligaties waarin je kunt investeren en nog meer manieren waarop u kunt deze obligaties te houden. Hier zijn een aantal middelen en artikelen die u zou willen overwegen. Helaas, het antwoord is niet zo duidelijk. Benjamin Graham geloofde dat defensieve beleggers nooit moeten hebben van minder dan 25% van hun portefeuille in obligaties, maar prijs en voorwaarden van belang; bijvoorbeeld kijken naar de waanzin van beleggers te beleggen in obligaties met een record-lage vaste rente en een looptijd van 50 tot 100 jaar.

Investeren in bedrijfsobligaties : Door geld te lenen aan bedrijven, kun je vaak genieten van een hogere opbrengsten dan je op andere soorten obligaties. Voor de meeste beleggers die in het midden tot hogere belastingschijven, is het beter om deze te kopen in een tax shelter, zoals een Rollover IRA.

Investeren in gemeentelijke obligaties: handleiding Deze complete beginner om te investeren in gemeentelijke obligaties, die zijn vrijgesteld van bepaalde belastingen van de staat in bepaalde situaties.

Het is een geweldige plek om te beginnen als je in een midden tot hoge belastingschijf. Door te investeren in uw lokale scholen, ziekenhuizen en gemeenten, kunt u niet alleen helpen uw gemeenschap, maar ook geld verdienen.

US spaarobligaties : Hier krijg je een brede opleiding op kasbons, hun geschiedenis, overwegingen voordat u ze toevoegt aan uw portefeuille, en fiscale notities.

Serie EE spaarobligaties : Deze unieke obligaties bieden fiscale voordelen voor het onderwijs financiering, de garantie van de Schatkist van Verenigde Staten wordt een vast rendement van maximaal dertig jaar, en nog veel meer.

Series I spaarobligaties : Serie I kasbons zijn voorzien van een rentevoet die gebaseerd, gedeeltelijk, gebaseerd op veranderingen in de inflatie, zijn gegarandeerd om nooit geld te verliezen, en worden ondersteund door het belasten van de macht van de regering van de Verenigde Staten.

Deze verzameling van artikelen zal je leren hoe om te investeren in Serie I kasbons, je vertellen wie in aanmerking komt om ze te bezitten, en uitleggen van de jaarlijkse limieten aankoop.

Obligatiefondsen vs. Bonds : Veel nieuwe beleggers niet weten of ze ronduit zou moeten bezitten obligaties of beleggen in obligaties die door middel van een speciaal type beleggingsfonds bekend als een obligatiefonds. Wat zijn de verschillen, voordelen en voordelen? Neem even de tijd om het artikel te lezen om de antwoorden te ontdekken.

Junk Bonds : Een van de meest verleidelijke soorten obligaties nieuwe investeerders vaak te spotten is iets wat bekend staat als een junk bond. Biedt hoog, double-digit rendementen gedurende de normale rente omgevingen, kan deze gevaarlijke obligaties lokken je in met de belofte van grote controles in de e-mail, maar laat je hoog en droog als de bedrijven die ze uitgeven betalingen missen of failliet gaan. Blijf bij investment grade obligaties, in plaats daarvan. Als je niet weet wat je doet, zijn extra veilig en reserveer uw bedrijf rechtstreeks aan Triple A obligaties.

De vele smaken van preferente aandelen : de preferente aandelen van veel bedrijven is eigenlijk heel vergelijkbaar met beleggingen in obligaties, omdat beide soorten van investeringen hebben de neiging om op dezelfde manier gedragen. Beleggen in obligaties te begrijpen, moet je preferente aandelen begrijpen omdat de fiscale wetgeving kunt u betalen tussen 0% en 23,6% op dividenden ontvangen van preferente aandelen, in vergelijking met de volledige 39,6% + afhankelijk van uw belastingschijf op rente op obligaties.

Gevaren van beleggen in obligaties

Hoewel obligaties hebben een reputatie die maakt dat mensen denken dat ze veiliger zijn dan aandelen, zijn er een aantal reële gevaren die nieuwe investeerders die niet weten hoe ze risico’s te verminderen kan pijn doen.

Hoe Bond Spreads kunnen Hurt Investors : Bond spreads zijn een verborgen commissie belast aan u wanneer u obligaties te kopen of te verkopen. Zij kunnen soms kost je honderden dollars elke keer dat je een enkele binding te kopen! Leren hoe ze manieren waarop ze kunnen worden geminimaliseerd identificeren en.

Inzicht Bond Duur: Deze schijnbaar eenvoudige term verwijst eigenlijk naar het feit dat als je een obligatie die vervalt in 30 jaar te kopen, zou het veel heftiger fluctueren dan een obligatie die rijpt in twee jaar. In sommige gevallen kan obligaties met een hoge looptijden eigenlijk fluctueren zoveel voorraden! Leer wat bond duur is en hoe je het kan berekenen in dit belangrijke artikel.

Het gevaar van het beleggen in buitenlandse obligaties : Wanneer u obligaties van andere landen, of zelfs bedrijven die gevestigd zijn in andere landen te kopen, er zijn zeer reële gevaren die u niet zijn blootgesteld aan bij aankoop in uw eigen land. Als je eigendom obligaties in oliemaatschappijen hoofdkantoor in Venezuela, bijvoorbeeld, zou je gevonden hebt uw vermogen genationaliseerd en in beslag genomen door dictator Hugo Chavez, zonder enige manier om te herstellen wat je verloren. Dit artikel legt de gevaren en een aantal van de dingen die je kunt doen om deze te verminderen.

Geavanceerde Bond Investeren Topics

Bond prijzen worden vaak gebruikt als een taxatie hulpmiddel om professionele beleggers te bepalen hoe duur aandelen en andere activa. Dit wordt gedaan door het vergelijken van de obligatierendementen op bepaalde vormen van staatsobligaties aan de winst rendementen op voorraad.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.