Hoe te houden aan uw vakantie budget

Home » Budgeting » Hoe te houden aan uw vakantie budget

 Hoe te houden aan uw vakantie budget

De vakantie kan een heel leuk zijn en ze kunnen zeer belastend zijn. Het is het seizoen van het geven, wat vaak betekent dat het ook het seizoen van de uitgaven. Een van de beste dingen die je kunt doen om te helpen de feestdagen een stuk minder stressvol is het creëren en vasthouden aan een vakantie budget. Het creëren van een vakantie-uitgaven plan zal uw stress te verlichten en zorg ervoor dat je niet in de schulden gaan dit vakantieseizoen.

Begin met een lijst van Holiday Uitgaven

Ten eerste moet je een lijst van alle vakantie-uitgaven van de die je zal moeten maken.

Dit geldt ook voor geschenken die je nodig hebt om te kopen, kaarten, inpakpapier, reiskosten, gift uitwisselingen op het werk, donaties en decoraties. Dit geeft je een idee van de dingen die u gedekt zal moeten geven. Veel mensen alleen maar na te denken over de gaven en vragen zich af waarom geld is zo strak in december zelfs als ze gespaard geld voor cadeaus.

Beslis over een bestedingslimiet

Bepalen hoeveel u beschikbaar voor Kerstmis kosten te dekken dit jaar. Als u overweegt dit bedrag zeker te zijn dat je alleen geld dat je hebt gereserveerd voor Kerstmis of extra geld dat u kunt vinden in uw budget te gebruiken.

Geld toewijzen aan elke categorie

Verdeel het geld omhoog over de verschillende categorieën die je hebt. Dit betekent koppelen van een bepaalde hoeveelheid voor elke gift. Dit is ook handig als u brainstormen naar cadeau-ideeën. Het hebben van een vast bedrag kunt u ideeën in die prijsklasse.

Maak een boodschappenlijst

Maak een lijst voor uw vakantie winkelen.

Je moet een of twee ideeën binnen uw prijsklasse voor elk individu. Als u de tijd om de verkoop papieren zoeken neem je in staat zijn om een ​​aantal grote cadeaus te vinden voor minder geld dan u begroot of je in staat zijn om die persoon te krijgen een leuk cadeau.

Volg uw uitgaven

Dan beginnen winkelen met je lijst.

Je moet ook rekening uw budget blad met jou. Als je elk item te kopen steek het uit uw lijst en het aftrekken van uw Christmas draait budget totaal. Dit zal u laten weten hoe uw budget aan het doen is te allen tijde en het gemakkelijker maken om aanpassingen tussen de categorieën te maken als dat nodig is. Het bijhouden van uw uitgaven is de grootste sleutel tot het vasthouden aan je budget.

Tips:

  1. Doe jezelf een plezier en vasthouden aan een cash enige systeem. Aanbrengen van de giften op een credit card maakt het makkelijker om te veel uitgeven. Dit kan echt helpen om zich aan uw budget voor de feestdagen. Het is een geweldige strategie als je krap bij kas bent en je veel van uw boodschappen in de winkel.
  2. Profiteer van de Black Friday verkoop. De deur buster deals bespaart u een hoop geld. Het bekijken van uw lijst en de verkoop van tevoren kan u helpen uw spaargeld hier te maximaliseren.
  3. Online winkelen bespaart u geld en tijd als je een vergelijking te winkelen. Vergeet niet te kijken voor gratis verzending codes en orde in voldoende tijd voor uw giften aan te komen. Veel online winkels bieden extra besparingen en gratis verzending over de Black Friday weekend. Zorg ervoor dat u ook hier de Cyber ​​Monday verkoop.
  4. Voeg altijd een paar extra giften aan uw boodschappenlijstje. Deze giften moeten generiek zijn voor het geval u een verrassing geschenk te ontvangen of vergeet om te winkelen voor iemand. Het kan je geest te verlichten en bespaart u van klauteren om iets op het laatste moment te vinden.
  5. U kunt extra geld om uw vakantie kosten te dekken door het nemen van een vakantiebaantje verdienen. Dit kan een goede oplossing op korte termijn zijn als u aan de begroting vergat voor de feestdagen tijdens het jaar.
  6. Beginnen met sparen in januari tot het winkelen bij Kerstmis gemakkelijker. Als je opzij zetten geld elke maand om uw kerst uitgaven te dekken, zul je geen zorgen te maken over het vinden van het geld voor de cadeaus of reizen die u wilt over de vakantie seizoen over te nemen. Kijk naar het bedrag dat u dit jaar door te brengen en deel dit door twaalf. Dit is het bedrag moet u elke maand op te slaan. Als u wilt in staat zijn om meer uit te geven, probeer dan afgezien van een beetje meer elke maand. Het opslaan van $ 50 extra dollars per maand zal je $ 600 geven met Kerstmis, tijdens het opslaan van $ 100 per maand ontvangt u een extra $ 1,200 te geven.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.