Hoe tem je een Out of Control Schuld van de Creditcard Fix

Home » Credit and Debt » Hoe tem je een Out of Control Schuld van de Creditcard Fix

Hoe tem je een Out of Control Schuld van de Creditcard FixHet is zo makkelijk voor credit card schulden uit de hand lopen. Op een dag dat je gelukkig vegen uw credit card, het kopen van dingen die je altijd al wilde, het nemen van reizen naar plaatsen die je altijd al wilde bezoeken. Het volgende wat je weet dat uw creditcards worden maxed out en je kunt niet precies herinneren hoe het gebeurd is.

Is uw Schuld van de Creditcard Out of Control?

Er is geen maatstaf om u te laten weten wanneer uw creditcard schuld loopt uit de hand loopt. Uw uitgevers van kredietkaarten zijn niet van plan om u te waarschuwen dat uw saldo meer dan je kunt veroorloven om te betalen. In plaats daarvan, het is aan jou om te kijken naar deze 10 tekenen die aantonen dat uw schuld is uit de hand:

1. Uw kaarten worden maxed out of boven de kredietlimiet . Maxed out credit cards zijn een teken dat u niet uw saldo moeten betalen elke maand volledig. Meerdere maxed out creditcards verergeren het probleem alleen maar, waardoor het moeilijker te betalen uit uw creditcard saldi. En als je geen dringende besparingen, u verlaten zonder een bron van financiering voor een noodgeval.

2. U kunt zich niet veroorloven om iets te betalen, behalve de minimale betaling . Het exacte bedrag van de schuld dat geldt als “out of control” zal variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van hun vermogen om te betalen. Een teken dat uw schuld is uit de hand is in staat om alleen de minimaal te betalen op uw credit cards. Minimale betalingen zijn de laagste bedrag dat u kunt betalen over uw creditcard en uw account in orde te houden. Als u niet meer dan dat kan betalen en je bent nog steeds het gebruik van uw credit cards, is uw schuld erger elke maand.

3. U bent late of ontbrekende betalingen . Zodra uw minimale betalingen onbetaalbaar geworden, je bent in de problemen. Gemiste creditcardbetalingen alleen uw credit card situatie nog erger te maken. Betalingsachterstanden verhoging van het bedrag dat je moet betalen om te raken en hebben een negatieve invloed op uw credit score. Tegen de tijd dat mis je twee betalingen, uw rente stijgt en inhalen is bijna onmogelijk. Op het moment dat het begint steeds moeilijker om uw minimale betaling is wanneer je nodig hebt om te beginnen met het maken van grote verandering in uw credit card gewoonten.

4. Je betaalt uw creditcards met andere soorten schulden . Als u gebruik maakt cash voorschotten, herhaalde saldo overdrachten, payday leningen of enige andere vorm van schuld aan uw creditcards te betalen, je bent in grote problemen. Niet alleen bent u niet echt het maken van enige vooruitgang aflossing van uw credit cards, je bent het creëren van meer schuld door geld te lenen om te blijven drijven.

5. Je gebruikt creditcards voor benodigdheden en de dagelijkse aankopen . Dat u uw creditcard te gebruiken voor regelmatige aankopen is een teken dat niet alleen is uw credit card schulden uit de hand, het is een teken van grotere financiële problemen. Als u doorgaat met uw creditcards voor regelmatige aankopen-en het is geen onderdeel van een strategie om meer credit card beloningen te verdienen-uiteindelijk zul je opraken van de beschikbare krediet. Je moet om grote veranderingen aan te brengen om volledig te vermijden verdrinken in de schulden.

6. Uw credit score begint te dalen . Credit scores worden gebruikt om uw kredietwaardigheid-of hoe groot de kans is dat je in gebreke zal blijven op uw krediet en loan obligations te meten. Het bedrag van de schuld je bij je hebt (in vergelijking met uw kredietlimieten) is 30% van uw credit score.

Als uw credit score valt, zelfs al ben je het maken van uw betalingen op tijd elke maand, is het teken dat uw groeiende creditcard schuld is erger dan u had verwacht. Als u nog niet een gratis credit score met uw creditcard elke maand krijgt, kunt u uw credit score te controleren gratis hoewel CreditKarma.com, CreditSesame.com en Quizzle.com.

7. Uw nieuwe toepassingen worden geweigerd . Uitgevers van kredietkaarten in staat zijn om te voorspellen dat uw creditcard schuld is buiten controle, zelfs voordat je dat doet. Na een krediet geweigerd card applicatie, je mail checken op een brief van de creditcardmaatschappij uit te leggen waarom je geweigerd. Als uw schuld of hoge credit card saldi is een van de redenen is het een teken dat je nodig hebt in toom te houden uw uitgaven en beginnen met het aanpakken van uw schuld voordat het erger wordt.

8. U bent verbergen van uw schuld -vanaf uzelf of uw echtgenoot. Het gevoel alsof je iets te verbergen hebben, is een teken dat de dingen verkeerd. Als u uw creditcardafschriften bent openen, omdat je niet wilt dat uw saldo face of je gaat van uw manier om uw echtgenoot te houden van weten te komen over uw schuld, u waarschijnlijk meer schuld dan je kunt omgaan met .

9. U kunt het zich niet veroorloven om geld te besparen, omdat je te veel schulden . Hoe meer geld je uitgeeft aan uw schuld, hoe minder je hebt voor andere dingen, zoals geld te besparen. Zonder toegang tot besparingen, bijvoorbeeld in geval van nood, moet u wellicht nog meer schuld uit een financieel binden aan te maken.

10. U zorgen te maken over hoe je gaat te betalen uit uw creditcards . Als u het gevoel dat uw creditcard schuld onder controle was, zou je er geen omkijken naar hebben. Echter, met de nadruk over uw creditcard schuld is een teken dat het is zeker uit de hand. Ga er niet vanuit dat omdat je niet gestresst over uw schuld dat je veilig bent. Het kan zijn dat u uw schuld bent negeren of in ontkenning over hoe slecht het werkelijk is.

7 manieren om uw creditcard schuld onder controle

Zodra je je realiseert uw creditcard schuld uit de hand loopt, wordt het uw verantwoordelijkheid om iets te doen over het meteen. Het negeren van de ernst van uw creditcard schuld zal het alleen maar erger en moeilijker te behandelen wanneer u uiteindelijk besluit om een ​​aantal veranderingen te maken:

1. Stop de uitgaven . Zodra je je realiseert uw schuld is uit de hand of het krijgen van uit de hand, is het eerste wat je hoeft te doen stoppen met het gebruik van uw credit cards. Eventuele extra creditcard aankopen zullen alleen uw creditcard schulden groeien. Hoe groter uw saldo zijn, hoe harder ze zullen zijn vruchten af te werpen.

2. Snij-up van uw credit cards . Als u nog niet genoeg om te stoppen met het gebruik van uw credit cards bent gedisciplineerd, het moeilijker maken voor jezelf. Knip uw kaarten en gooi de stukken. U kunt een stap verder gaan en sluit je accounts volledig als dat is wat er nodig is om te stoppen met het gebruik van uw credit cards.

3. Neem inventarisatie van uw schulden . Hier krijg je een duidelijk inzicht in hoeveel u verschuldigd bent en wie je bent het aan. Maak een lijst van al uw credit cards, de rente, de balans, en de huidige minimale betaling. Als de rekeningen zijn vervallen, noteert u het bedrag dat u moet betalen in te halen. Terwijl de lijst kan worden intimiderend, kunt u veel betere beslissingen te nemen over uw schuld te maken met alle informatie voor je.

4. Zoek uit hoeveel u kunt betalen in de richting van uw schuld elke maand . Controleer uw inkomsten en uitgaven om erachter te komen wat je kunt knijpen van uw budget om te beginnen met het terugbetalen van uw creditcard schulden. Het kan zijn dat te maken grote veranderingen om uw uitgaven te kunnen uw kosten van levensonderhoud te betalen en betalen uit uw schuld.

5. Stop besteden extra geld . Je hebt een goede tijd te rekken tot credit card schulden had, nu is het tijd om serieus over uw financiën te krijgen. Knip recreatieve bestedingen en de focus op alleen het kopen van de dingen die je nodig hebt. Het kan een pijnlijk offer op het eerste, maar u kunt aanpassen. Denk aan de reden dat u het maken van deze veranderingen is om uw financiën te verbeteren en een meer zekere toekomst voor jezelf.

6. Kies een credit card en betalen meer dan het minimum . Hoewel het uiteindelijke doel is om af te betalen al uw credit cards, in een poging om hen te betalen in een keer af is niet de meest efficiënte aanpak. In plaats daarvan concentreren op de aflossing van uw credit cards eenmaal per keer. U kunt beginnen met degene met de hoogste rente, de hoogste saldo laagste saldo, of een andere kaart die u wilt zich te ontdoen. Het belangrijkste is dat je een kaart te kiezen en het grootste deel van uw extra geld uit te geven de aflossing van dat evenwicht. Als u betalen uit elke credit card, kies dan een andere te richten op, totdat ze allemaal zijn vruchten afgeworpen.

Gebruik een credit card aflossing calculator om u te helpen achterhalen wat de beste manier om te betalen uit uw schulden en een idee krijgen van wanneer je eindelijk zal worden gedaan aflossing van uw creditcards.

7. Probeer geld te besparen op de rente . Als u nog steeds vrij goed krediet, kunt u in staat om geld op de rente te besparen door het stellen van uw creditcardmaatschappij voor een lagere rente of door gebruik te maken van een 0% saldo overdracht aanbod.

Mocht u afzweren Credit Cards voor Good?

Na het vechten met creditcard schulden, veel mensen besluiten om nooit gebruik van creditcards opnieuw. Houd er rekening mee dat creditcards zelf niet slecht, het is de manier waarop je credit cards die je kunt krijgen in de problemen te gebruiken. Het ontbreken van een credit card kan een aantal transacties, zoals het huren van een auto, een beetje moeilijker. Hier is wat u kunt doen om te voorkomen om terug in credit card problemen.

Breng alleen wat je kunt veroorloven om te betalen in een maand . Vermijd het gebruik van uw creditcard als een vervangingsinkomen. Als je niet kan veroorloven om iets in contanten te kopen, kun je niet veroorloven om het te kopen, zelfs niet met een credit card.

Betaal uw saldo elke maand volledig . Zodra u zich richten op de uitgaven alleen wat je kunt veroorloven om te betalen in een maand, kunt u zich veroorloven om uw saldo te betalen elke maand. Dit is de enige manier om uw credit cards onder controle te houden en te voorkomen dat credit card schulden.

Als, om wat voor reden dan ook, je voelt dat je niet genoeg om deze regels te volgen bent gedisciplineerd, is het beter geen creditcard te hebben. Een debit card of prepaid card laat je dezelfde aankopen die je met een creditcard kan maken zonder in de schulden te maken.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.