Hoe wordt turbo-Charge Uw Besparingen als Couple

Home » Finance » Hoe wordt turbo-Charge Uw Besparingen als Couple

Waarom Twee-Income paren moeten leven met One-Income

 Wonen op één inkomen is een turbo manier om uw geld te beheren

Bent u een deel van een twee-income couple? Zo ja, een van de makkelijkste manieren om een ​​budget te maken is om te leven op het inkomen van een persoon en sla het geheel van de andere persoon.

Laten we zeggen, bijvoorbeeld, zijn u en uw echtgenoot beiden werkzaam buiten het huis. Een van jullie verdient $ 40.000 per jaar, en de andere verdient $ 60.000 per jaar. Op dit punt, ben je gewend aan het leven op beide van uw inkomen.

Turbo-Charge uw financiën, wil je jezelf afbouwen van.

De eerste stap nemen

Als uw eerste doel, moeten de twee van je doel om te leven op het hoogste van de twee inkomens. In plaats van te leven op $ 100.000 per jaar gecombineerd, probeer het leven op $ 60,000 per jaar.

Als u dit kunt bereiken, heb je gewoon verhoogde uw spaarquote aanzienlijk. Je bespaart nu $ 40.000 per jaar voor belastingen.

Neem een ​​stap verder

Wilt u nog ambitieuzer geworden, probeer dan wonen op de laagste van de twee inkomens.

Nadat u gewend aan het leven op $ 60.000 per jaar te worden, beginnen met sparen de hoogste van de twee inkomens en wonen op de kleinste van de twee. Dit zal snel versnellen uw spaarrente.

Hoe om uw spaargeld te maximaliseren

Wat kunt u doen met de besparingen? Er zijn tal van mogelijkheden:

  • Versnel uw hypotheek te betalen naar beneden. Er zijn een aantal koppels die uit hun hele hypotheek in zo weinig als drie tot vijf jaar door te leven op het inkomen een echtgenoot en het gebruik van het geheel van de andere inkomsten te betalen uit de hypotheek hebt betaald.
  • Maak een sterke noodfonds. Zet opzij 3 tot 6 maanden (of zelfs 9 maanden!) De kosten van levensonderhoud. Maak een speciale sub-spaarrekeningen bestemd voor toekomstige huis en auto reparaties, gezondheid co-betaalt en eigen risico, en vakanties.
  • Maak een auto betaling aan jezelf. U kunt opzij zetten genoeg geld om uw volgende auto’s te kopen in contanten.
  • Max al je pensioen rekeningen. Het is de makkelijkste manier op het pad naar een veilig pensioen te krijgen. Als uw werkgever biedt matching bijdragen, zorg ervoor dat u profiteren van het. Als u 50 jaar of ouder bent, kunt u “catch-up” bijdragen.
  • Max out van uw kind college spaarfonds. Een baby geboren vandaag zal moeten ongeveer $ 200.000 om te studeren in 18 jaar.
  • Sparen voor een grote sprong. Opzij zetten genoeg besparingen, zodat u in staat om uw eigen bedrijf te starten of neem een soort van grote carrière of ondernemersrisico zijn. Of terugtrekken zodra leeftijd 35 of 40!

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe te beginnen Living on One Income

Hoe kun je drop-down aan het redden van het inkomen van een persoon?

Begin met het nauw loep uw budget. Deze budgettering werkbladen zal u helpen om een ​​goede blik op precies hoeveel u opslaat of uitgaven.

Erachter te komen hoe uw kosten trimmen in elke categorie. Begin met de categorieën die u de grootste overwinning zal geven. Kun je hakken uw hypotheek in de helft – misschien door downsizing naar een kleiner huis? Kunt u het minimaliseren van het rijden door het leven in een meer voetgangers-vriendelijke locatie en daarom bezuinigen op uw gas geld?

Snijden uw uitgaven in deze categorieën big-ticket zal de grootste impact hebben, maar vergeet niet over de kleinere categorieën.

Het opgeven van chips, frisdrank en andere ongezonde voedingsmiddelen kan helpen trimmen uw kruidenier rekeningen aanzienlijk.

Het verlagen van uw thermostaat en het maken van energie-efficiënte updates voor uw huis kan uw nutsbedrijven te verlagen. Te nemen aan een huurder of een huisgenoot voor uw logeerkamer kan snel geven u een $ 500 per maand (of meer) boost in uw spaarquote. (Dat is $ 6.000 per jaar!)

Wonen op het inkomen van een persoon en het opslaan van het geheel van de andere is een van de meest effectieve manieren om het opvoeren van uw spaargeld en leven een meer financieel vrij leven.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.