Hoe wordt uw investering met zeer weinig kapitaal maximaliseren

Home » Investing » Hoe wordt uw investering met zeer weinig kapitaal maximaliseren

Hoe wordt uw investering met zeer weinig kapitaal maximaliseren

Krijgen in de investerende gewoonte kan een uitdaging zijn, vooral als je het vinden het moeilijk gewoon om te schrapen van een extra $ 100. Zodra u uw investeringen groeien, echter, dat de moeite waard gevoel kan voortbewegen van je om te zoeken naar nieuwe, bijkomende investeringen en blijven maken van uw appeltje voor de dorst na verloop van tijd te verhogen. Geen bedrag is te klein als het gaat om investeren, vooral met de meer recente komst van investeringsprogramma’s op maat van mensen die aan de slag wilt, zonder te sparen duizenden alleen maar om een ​​initiële investering te maken.

Dollar kosten gemiddeld

De dollar kosten gemiddeld concept is rond voor een lange tijd geweest. Het proces omvat de aankoop van een vaste dollar bedrag van aandelen aandelen per maand, zoals een beleggingsfonds, ongeacht de huidige koers van het aandeel. Hoewel niet alle beursvennootschappen toestaan ​​om kleine bedragen te investeren om te beginnen, zullen velen en je kon $ 25 te investeren per maand voor 4 maanden, om uw eerste $ 100 investering te starten. Je zou hopelijk blijven aandelen te kopen elke maand met extra middelen in de tijd. Aangezien het beleggingsfonds koers van het aandeel op en neer beweegt, dan heb je extra aandelen te kopen wanneer de prijs hoger is, en soms als het lager, effectief een gemiddelde van uw kosten en het verminderen van uw risico-niveau. Hoewel dit geen garantie dat u uw geld niet verliezen, is het diversifiëren uw risico om een ​​goede mate.

Peer-to-Peer Lenen

Ook bekend als crowdlending, dit investeren concept is relatief nieuw, en het gaat om individuen lenen hun eigen geld in de vorm van persoonlijke leningen, aan andere personen, met een niet-bancaire financiële onderneming werkzaam als tussenpersoon.

Kredietverlening Club en Prosper vertegenwoordigen twee van de grootste bedrijven faciliteren van deze vorm van kredietverlening. U kunt beginnen te investeren met zo weinig als $ 25. De kredietgever peer-to-peer diversifieert uw investering doordat een $ 25 maximum investeringsbedrag in een persoonlijke lening. Hoe meer geld je investeert, hoe meer leningen het bedrijf verspreidt uw investering over te brengen aan risico’s te minimaliseren.

Van 2009 tot 2014 Lending Club en Prosper ervaren jaarlijkse investering rendement van gemiddeld 5 procent tot bijna 10 procent.

uw werkgever 401 (k)

Misschien wilt u investeren $ 100, maar je liever hebben getrokken uit uw salaris, zodat je geen pijn te voelen. Houd uw $ 100 contant geld voor uw noodfonds, en toetreden tot 401 (k) plan van uw werkgever in plaats daarvan. Uw geld gaat in de 401 (k) account eventuele belastingen te betalen, waardoor u meer geld om te investeren vooraf. Elke 401 (k) plan heeft meestal zijn eigen beleggingsfondsen van waaruit u kunt kiezen om te investeren, en sommigen kunnen een makelaar voor u te bieden om mee te werken om te helpen navigeren uw investering keuzes. Je zult een pauze op uw belastingen voor geen geld u een bijdrage leveren in uw 401 (k) te krijgen, plus veel bedrijven overeen werknemersbijdragen ofwel dollar-voor-dollar, of tot een bepaald percentage per jaar. U zult daadwerkelijk investeert meer dan $ 100 tegen de tijd dat u factor in de matching en de fiscale besparingen op de pre-tax dollars die je hebt geïnvesteerd.

investeren Robots

Als je $ 100 of minder te investeren, zou je zorgen te maken over het kiezen van de juiste investeringen om ervoor te zorgen krijg je een goed rendement zonder verlies van uw geld. Wanneer u werkt met een beursvennootschap en gebruik maken van de diensten van een vermogensbeheerder, betaalt u een vergoeding voor hun expertise.

Robo-adviseurs presenteren een nieuw en populair alternatief. Deze software gebaseerde investeren systemen kopen en te verkopen voorraden voor u het gebruik van de handel in algoritmen in plaats van menselijke managers. In het geval dat je niet het gevoel vertrouwen over uw beurs kennis, uw robo-adviseur zal investeringsbeslissingen voor u automatisch afhankelijk van de marktomstandigheden en andere factoren. De robo-adviseur herbelegt ook eventuele dividenden automatisch en herstelt de balans van uw portefeuille als dat nodig is om uw risico niveau te beheren.

Omdat robo-adviseurs zijn een vrij nieuwe ontwikkeling op het toneel, kunnen ze nog steeds een paar knikken en niet consistente resultaten te bereiken. Volgens een marktstudie, in 2016 beleggingsmakelaardij Schwab robo-adviseur beloonde haar beleggers met een 10,7 procent rendement, terwijl Vanguard’s een 5,5 procent winst behaald.

Voor hetzelfde jaar, de Standard & Poor’s 500-index behaalde een bijna 12 procent rendement.

fractionele Aandelen

Onderaandelen, in wezen weinig lonten van een deel van de voorraad, maken het investeren toegankelijk voor vrijwel iedereen. Als je niet het geld om enorme rekening minima te voldoen, overwegen de aanschaf van jezelf $ 100 onderaandelen. Vaak, wanneer u probeert om een ​​investering rekening te openen je minima van ten minste $ 2.000 en soms tot $ 20.000 te vinden, alleen maar om in aanmerking te komen om uw eerste investering te doen. Met onderaandelen, als je zou willen bezitten voorraad in Amazon, Google of een ander bedrijf met een extreem hoge koers van het aandeel, kunt u dat ook te doen. Bedrijven zoals Betterment.com kunt u in elke hoeveelheid beschikbaar geld je hebt in fractionele aandelen van de voorraad u ervoor kiest om te zetten, zodat u uw geld kunt krijgen om direct aan de slag voor u.

Wees je bewust van de loer Fees

Terwijl u kan genieten van een rendement van 5 procent, 10 procent of zelfs meer op je te investeren strategieën, in termen van echte dollars deze rendementen zullen nog niet vertegenwoordigen een hele hoop geld, omdat je begint met minder dan $ 100 te investeren kapitaal. Lees de kleine lettertjes over eventuele investeringen gerelateerde vergoedingen om ervoor te zorgen dat u niet al uw investering winst terug naar de brokerage bedrijf. Besteed aandacht aan een handelsstrategie transactiekosten. Voor elke aandelen te kopen of te verkopen, kon je $ 4,95 tot $ 9,95 per transactie betalen, afhankelijk van het bedrijf. Bovendien kunnen sommige bedrijven een jaarlijkse investering van $ 50 of meer in rekening brengen. Bepaalde beleggingsfondsen hebben wat een lading genoemd, in wezen een commissie of verkoop lading, dus kijk voor no-load beleggingsfondsen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.