Hoeveel geld je moet leven op tijdens het pensioen

Home » Retirement » Hoeveel geld je moet leven op tijdens het pensioen

Hoeveel geld je moet leven op tijdens het pensioen

Verward over hoeveel je moet van plan om van te leven tijdens het pensioen? Je bent niet de enige. Hier zijn 5 dingen die je moet weten wanneer je het instellen van uw ideale pensioeninkomen doelen.

De 4 procent Intrekking Rule

Deze regel zegt dat je veilig elk jaar terug te trekken 4 procent van uw pensioen portefeuille zonder het lopen uit van geld. Bijvoorbeeld, als u $ 1 miljoen in uw pensioen portfolio, kunt u $ 40.000 per jaar te trekken.

(De laatste tijd wat meer behoudend financieel experts zijn begonnen te wijzen mensen naar de 3 procent Intrekking Rule, het citeren van een vertragende economie als een factor.)

De 85 procent Rule

Veel deskundigen zeggen dat je nodig hebt om genoeg geld te besparen, zodat je 85 procent van je pre-pensioeninkomen zult hebben. Bijvoorbeeld, als je verdient $ 50.000 per jaar op je baan, je moet genoeg te slaan op een jaarlijks pensioen van $ 42.500 te maken. (Andere financiële experts zeggen dat 75 tot 80 procent van uw pre-pensioen is genoeg. Zij stellen mensen de neiging om minder geld uit te geven in hun jaren ’80 en ’90.)

De Multiply-by-25 Rule

Zodra u uw ideale pensioeninkomen hebt berekend, moet u deze gegevens gebruiken om erachter te komen van de grootte van uw ideale pensioen portefeuille. Het is makkelijk: vermenigvuldig enkel uw jaarlijkse pensioeninkomen doel door 25 om uit te vinden hoeveel geld je nodig hebt om de 4 procent regel te voldoen. In dit voorbeeld, $ 42.500 x 25 = $ 1.060.000 die je nodig hebt om te sparen voor hun pensioen.

(Als u wilt uw projecties te baseren op de veiligere 3 procent regel, vermenigvuldig je pensioeninkomen doel door 33.)

Geschillen over de regels

Sommige financiële experts zeggen dat je moet uw ideale pensioeninkomen te verkrijgen op basis van uw huidige kosten , niet uw huidige inkomen. Als je verdient $ 50.000 per jaar, maar alleen besteden $ 30.000, voer je berekeningen op basis van het $ 30.000-nummer.

(Als u in de schulden en zijn minder dan je uitgaven te verdienen, krijgen uw uitgaven onder controle eerste. Dan project voor het pensioen op basis van uw werkelijke uitgaven.)

Sociale zekerheid

Vergeet niet, uw pensioen portfolio is slechts één been van een driepotige pensioensparen ontlasting. De andere twee “benen” zijn pensioenen en de sociale zekerheid inkomen. Je kan wel of geen pensioen ontvangen. Ongeveer 2 / 3e van de Amerikanen niet een te krijgen. Als u in aanmerking komt voor een pensioen, zal de omvang en de voorwaarden zijn afhankelijk van uw werkgever. Ondertussen, de sociale zekerheid inkomen is moeilijk te voorspellen, vooral als je jong bent. Daarom is – met het oog op de planning – we de voorkeur aan om zich te concentreren op het stukje van de puzzel die je kunt besturen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.