Hoeveel Life Insurance heb ik nodig?

Home » Insurance » Hoeveel Life Insurance heb ik nodig?

Hoeveel Life Insurance heb ik nodig?

Begin met het berekenen van uw financiële verplichtingen op lange termijn, dan aftrekken van uw activa. Wat overblijft is de kloof die levensverzekeringen zal moeten vullen.

Je kunt niet gesproken wordt over de ideale hoeveelheid van een levensverzekering moet je naar beneden te kopen om de penning. Maar je kunt een goede inschatting te maken als u uw huidige financiële situatie te onderzoeken en voorstellen wat uw dierbaren nodig zal hebben in de komende jaren.

In het algemeen moet u uw ideale levensverzekering bedrag vinden door het berekenen van uw financiële verplichtingen op lange termijn en vervolgens aftrekken van uw vermogen. De rest is de kloof die levensverzekeringen zal moeten vullen. Maar het kan moeilijk zijn om te weten wat er in uw berekeningen op te nemen, dus er zijn een aantal grote schaal verspreid vuistregels bedoeld om u te helpen beslissen over de juiste dekking bedrag. Hier zijn een paar van hen.

Vuistregel No. 1: Vermenigvuldig uw inkomen met 10.

“Het is niet een slechte regel, maar op basis van onze huidige economie en de rente, het is een verouderde regel”, zegt Marvin Feldman, president en CEO van de verzekeringssector groep leven gebeurt.

De “10 maal het inkomen” regel is niet van een gedetailleerde kijk op de behoeften van uw gezin mee te nemen, en ook niet rekening houden met uw spaargeld of bestaande levensverzekeringen. En het biedt geen dekking bedrag voor stay-at-home ouders.

Beide ouders moeten worden verzekerd, zegt Feldman. Dat komt omdat de waarde die door de stay-at-home ouder moet worden vervangen als hij of zij sterft. Op een absoluut minimum, zou de resterende ouder hebben om iemand te betalen om de diensten, zoals kinderopvang te voorzien, dat de stay-at-home ouder gratis verstrekt.

Vuistregel No. 2: Koop 10 keer uw inkomen, plus $ 100.000 per kind voor het college uitgaven

Onderwijs kosten zijn een belangrijk onderdeel van uw levensverzekering berekening als je kinderen hebt. Deze formule werkt als een extra aan de “10 maal het inkomen” regel, maar het nog steeds niet een diepe blik op al uw gezin nodig heeft, activa of een overlijdensdekking al op zijn plaats te nemen.

Vuistregel No. 3: The DIME formule

Deze formule raadt u aan om een ​​meer gedetailleerde kijk op uw financiën dan de andere twee te nemen. DIME staat voor de schulden, inkomen, hypotheek en onderwijs, vier gebieden die u moet overwegen bij de berekening van uw levensverzekering behoeften.

Schuld en de uiteindelijke kosten : Tel uw schulden, met uitzondering van uw hypotheek, plus een schatting van uw begrafeniskosten.

Inkomen : Beslis voor hoeveel jaar je familie steun nodig zou hebben, en vermenigvuldig uw jaarlijkse inkomen met dat nummer. De multiplier kan het aantal jaren duren voordat uw jongste kind afgestudeerden van de middelbare school. Gebruik deze calculator om uw inkomen vervanging behoeften te berekenen:

Hypotheek: Bereken het bedrag dat u moet betalen uit uw hypotheek.

Onderwijs: Schat de kosten van het verzenden van uw kinderen naar de universiteit.

De formule is uitgebreider, maar het houdt geen rekening met de overlijdensdekking en besparingen die u al hebt, en het houdt geen rekening met de niet-betaalde premies een stay-at-home ouder maakt.

Hoe kunt u uw beste nummer te vinden

Volg deze algemene filosofie om uw eigen beoogde dekking bedrag vinden: financiële verplichtingen minus liquide middelen.

  1. Bereken verplichtingen: Voeg uw jaarsalaris (vermenigvuldigd met het aantal jaren dat u wilt vervanging van het inkomen) + uw hypotheek saldo + uw andere schulden + toekomstige behoeften, zoals college en begrafeniskosten. Als je een stay-at-home ouder, zijn de kosten voor de diensten die u aanbiedt, zoals kinderopvang te vervangen.
  2. Vanaf dat, aftrekken liquide activa, zoals: besparingen + bestaande college fondsen + huidige levensverzekeringen.

Tips om in gedachten te houden

Houd deze tips in gedachten als u berekenen uw dekking behoeften:

  • In plaats van het plannen van levensverzekeringen in isolement, rekening houden met de aankoop als onderdeel van een algemeen financieel plan, zegt gecertificeerd financieel planner Andy Tilp, voorzitter van Trillium Valley Financial Planning in de buurt van Portland, Oregon. Dat plan moet rekening worden gehouden met de toekomstige uitgaven, zoals college de kosten, en de toekomstige groei van uw inkomen of vermogen. “Zodra dat informatie bekend is, dan kunt u in kaart de levensverzekering moet op de top van het plan,” zegt hij.

Niet zuinig. Feldman beveelt het kopen van een beetje meer dekking dan je denkt dat je nodig hebt in plaats van het kopen van minder. Vergeet niet, uw inkomen waarschijnlijk zullen stijgen door de jaren heen, en zo zal uw uitgaven. Hoewel je niet kunt anticiperen precies hoeveel een van deze zal toenemen, een kussen helpt ervoor te zorgen dat uw echtgenoot en kinderen kunnen hun levensstijl te handhaven.

  • Praat de nummers door middel van met uw echtgenoot, Feldman adviseert. Hoeveel geld heeft uw echtgenoot denk dat het gezin nodig zou hebben om door te gaan zonder jou? Laat uw schattingen zin om hem of haar? Bijvoorbeeld, zou je familie nodig heeft om uw volledig inkomen, of gewoon een deel vervangen?
  • Overweeg de aanschaf van meerdere, kleinere levensverzekeringen, in plaats van een grotere orde, om uw dekking variëren uw behoeften eb en vloed. “Dit kan de totale kosten verlagen en tegelijkertijd zorgen voor een adequate dekking om de benodigde tijd,” zegt Tilp. Zo kan je een 30-jarige termijn beleid om uw echtgenoot te dekken tot uw pensioen en een 20-jarige termijn beleid om je kinderen te dekken totdat ze af te studeren kopen. Vergelijk tijdelijke levensverzekeringen citaten om de kosten te schatten.
  • Turner adviseert ouders van jonge kinderen kiezen van 30 jaar versus 20 jaar zitting hebben ze genoeg tijd om te bouwen activa aan te geven. Met een langere termijn, heb je minder kans om zich te kort gevangen en moeten opnieuw winkelen voor dekking als je ouder bent en hoger zijn.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.