Hogyan használjuk a mértékkel, a nyugdíj-előtakarékosság

Home » Retirement » Hogyan használjuk a mértékkel, a nyugdíj-előtakarékosság

Követési az elvonási arány is fontos a nyugdíj. Itt van miért.

Mi a biztonságos mértékkel az én nyugdíjas évekre?

A visszavonás ráta számítás, ami megmondja a százalékos aránya az befektetett eszközök költenek, vagy lehet tölteni, minden évben a nyugdíj.

Elvezetési sebességének példa

Nézzünk egy példát, hogyan visszavonása árak működik.

  • Tegyük fel, hogy az év elején van $ 100,000 befektetési számlájára.
  • Az év folyamán akkor visszavonja 8000 $.
  • Az elvonási arány az év 8% (8000 $ osztva $ 100,000).

A biztonságos mértékkel állítólag az összeg töltheti minden évben anélkül, hogy valaha aggódni elfogy a pénz. Attól függően, hogy a kockázati szint a beruházások, a teljesítmény, a befektetések és hogy növelni kell a kivonás az infláció, a széf mértékkel változhat 3% -ról 4,5% -kal nőtt.

Egyes tanulmányok azt javasolta, hogy meg kell tartani kivonás 4% vagy kevesebb, hogy biztonságos legyen. Ez a 4% visszavonása szabály szolgálhat durva iránymutató, hogy kövesse. További kutatások kimutatták, hogy az alábbi fegyelmezett sor mértékkel szabályokat, amelyek közlik, hogy mikor kap fizetésemelést, és amikor szükség van arra, hogy egy fizetős vágott, hogy meg lehet tölteni egy kicsit többet, és vonja vissza 4% -6% egy év helyett 3 -4%.

Ha nem nyugdíjas még, az egyik módja, hogy egy mértékkel, hogy közelítse amit lehet, hogy vonja vissza később. Például egy 5% -os mértékkel akkor visszavonja 5000 $ évente minden $ 100,000 te már befektetett.

Természetesen bizonyos, hogy 5000 $ kellene félre jövedelemadók nyugdíjba.

Ha kap komolyan csinál a nyugdíj-előtakarékosság, ahelyett egy ökölszabály, akkor szeretnénk létrehozni egy menetrend vagy idővonal, amely megmutatja a várható kifizetések minden évben az egész nyugdíjba.

Néhány évvel szükség lehet több pénzt, hogy vesz egy autót, vagy egy kirándulás. Más években, akkor kevesebb kell.

Miért szeretné követni a mértékkel

Ha a nyugdíj, fontos, hogy nyomon kövesse a mértékkel minden évben, és hasonlítsa össze egy tervet, amely megmutatja, hogy mit kell tenni annak érdekében, hogy a pénzt az utolsó egész nyugdíjba.

Ha a visszavonás ráta folyamatosan meghaladják azt, amit tervezett, és még mindig van egy hosszú élettartamú, akkor elfogy a pénz. Követési ez a mutató, mintha az egy fizikai. Ez egy módja annak, hogy ellenőrizze, és győződjön meg róla, hogy a kiadások van az egészséges fenntartható képest a portfolió méretét.

Mértékkel sikerek

Mivel a jövő, nos, a jövőben, és meghatározatlan, akkor szeretnénk, hogy egy rugalmas tervet, amely lehetővé teszi, hogy néhány „kígyózik a szobában”, a mennyit visszavonja minden évben. Ez a fajta rugalmas terv azt jelenti, hogy lehet, hogy vonja vissza több az egy év alatt egy nagy vásárlás, mint egy autó, és kevésbé a másik évben, ahol nem nagy vásárlások fordul elő.

Az egyik módja annak, hogy ne vonja vissza a túl sok, hogy hozzon létre egy szisztematikus visszavonás tervet, amely közvetlen betétek egy meghatározott mennyiségű pénzt a beruházások a folyószámla. Ez arra szolgál, mint a „fizetést”, és ha csak tölteni, amit letétbe akkor tartja meg a mártással és a kiadások extra pénzt, amit igazán különítettek el a jövőt – nem a folyó évre.

Egy másik sikeres megközelítés egy úgynevezett time-szegmentált visszavonását megközelítés, ahol a beruházások készülnek, hogy megfeleljen a időkeretet, amikor szükség lesz rájuk. Például egy CD-t is érett évente, hogy megfeleljen a kiadási szükségletek abban az évben.

Ha van pénz IRA és a 401 (k) tervek, az egyik dolog, hogy tartsa szem előtt, hogyan kivonás fog változni, ha szükséges minimális disztribúciók kezdődik. E rendelet előírja, elkezdi kivonul nyugdíjszámlákkal évesen 70 1/2, és minden évben öregszünk, akkor vissza kell vonulniuk egy kicsit.

Ha visszavonja a nyugdíjas, a legfontosabb dolog, hogy a terv, majd mérje ellen ezt a tervet. Miután követően a terv a legfontosabb dolog, amit tehetünk, hogy győződjön meg arról, hogy elegendő pénz van az összes nyugdíjas évekre.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.