Hogyan Hitelkártya mulasztás Works

Home » Credit and Debt » Hogyan Hitelkártya mulasztás Works

Hogyan Hitelkártya mulasztás Works

Annak érdekében, hogy a hitelkártya, nyitott és jó állapotban van, a hitelkártya szerződés követeli meg, hogy a havi hitelkártya kifizetések időben. Meg kell fizetniük legalább a minimálisan kikapcsolási ideje az esedékesség napján, egyéb esetben a kifizetés akkor tekinthető késő. Hiányzik a bankkártyás fizetés hozza meg válás veszélye fenyeget bűnöző. Hitelkártya bűnözés hatással lehet a hitel pontszám, és hatással lehet a képessége, hogy bármilyen új hitel-alapú alkalmazások jóvá.

Mi hitelkártya mulasztás?

Hitelkártya bűnözés hitelkártya állapot azt jelzi, a fizetési késedelembe 30 napig vagy még tovább. Abban az időpontban, a késedelmes fizetés állapot jelenteni, hogy a hitel irodák, és tartalmazza a hitel-jelentés. A késedelmes fizetés adunk a fiókjába, és a hitelkártya kibocsátója kezdődhet hívás, e-mailezés, vagy küld leveleket kapni fogott fel újra fiókjába

Miután a kifizetés 60 napon bűnöző, a hitelkártya kibocsátója lehetősége van emelni a kamat, hogy a büntetés mértéke. A büntetés mértéke mindaddig érvényben marad, hat hónapig. Miután a hat egymást követő kifizetések időben, a ráta megy vissza a normális, ha a meglévő egyensúlyt. A hitelkártya kibocsátója hagyjuk, hogy az árfolyam hatékony az új vásárlások a hitelkártya.

Hitelkártya mulasztás az árakat

Nemzeti hitelkártya bűnözés arányok jelzik, hogy a háztartások kezelik a tartozást. Az emelkedő bűnözés aránya is jelentheti, hogy az embereknek nincs elég pénz fizetni a tartozásait, és jelezhet nagyobb gazdasági problémákat. Az első negyedévben 2018, hitelkártya bűnözés aránya a kereskedelmi bankoknál eltérő top 100 emelkedett 5,9 százalékkal, jelentések Business Insider . A bűnözés mértéke nem volt, hogy a magas, mivel a pénzügyi válság előtt.

Összehasonlításképpen, a 100 legnagyobb bank rendelkezik hitelkártyával bűnözés mértéke 2,48 százalék, segített ezen bankok képesek vonzani a fogyasztók magasabb hitel pontszámok jövedelmező hitelkártya kínál.

Súlyos hitelkártya bűnözés aránya emelkedett 1,78 százalékkal az első negyedévben a 2018 vs. 1,69 százalékkal az első negyedévben 2017 adatai szerint TransUnion. Fiókok, amelyek 90 vagy több napon túli tartják komolyan bűnöző. Sok hitelkártya kibocsátók is felfüggesztheti a fizetési képessége, amikor fiókja komolyan bűnöző.

Mi történik, miután Hitelkártya mulasztás?

Hitelkártya bűnözés nem a vége az út. A fogyasztók még egy esélyt, hogy utolérjék a hitelkártyás fizetések, és hogy a számla vissza jó állapotban. Ez többe fog kerülni, hogy elkapjanak fel újra – meg kell fizetnie a teljes késedelmes egyensúlyt, valamint a kamat és a késedelmi díjakat, amelyek felhalmozott. Ha nem engedheti meg magának, hogy fizesse be az esedékes egyenleg, forduljon a kártya kibocsátója, hogy megtudja, a lehetőségeket elkapják fel újra. Fogyasztói hitel tanácsadás lehet egy másik lehetőség, hogy elkapják fel a kifizetéseket, különösen, ha késedelmesen több hitelkártyát.

Ellenkező esetben, ha a hitelkártya egyenleg továbbra is bűnöző, előbb-utóbb le kell zárni, és fel-le. Ez történik, ha a bankkártyás fizetés 180 napon túli. Egyszer egy hitelkártya egyenleg kerül felszámolásra-off, akkor már nem kell a lehetőséget, hogy utolérjék újra, és hogy a fiók aktuális újra. Az egész egyensúly miatt, és lehet küldeni a gyűjtemény hivatal, ha nem fizeti ki az eredeti hitelező.

Lehet egy hitelkártya Mulasztás eltávolítjuk a hitel-jelentés?

Miután a negatív információt nem adunk a hitel-jelentés, ez általában csak eltávolítani, ha pontatlan, hiányos, nem lehet ellenőrizni, vagy már a hitelinformációs határidőt. Ha a hitel-jelentés magában foglalja a tévesen számolt hitelkártya bűnözés, akkor küldjön egy hitel-jelentés vitát, hogy azt vizsgálták, és eltávolították. Küldj egy másolatot minden olyan bizonyíték van, amely támogatni tudja vita.

Egyébként kivétele pontosan leírták hitelkártya bűnözés keményebb. Hitelkártya-kibocsátók jogilag megengedett jelenteni negatív információk amíg ez helyes. A hitelkártya kibocsátója is hajlandó eltávolítani a bűnözés, ha utoléri a kifizetések újra.

Még ha nem tudja eltávolítani a hitelkártya bűnözés, felzárkózás a kifizetések fontos, hogy fiókja töltődik-off, és a hitel a sérülésektől még. Minél hamarabb elkapnak újra, annál hamarabb lehet kezdeni újjáépítése a hitel pontszám kellő időben történő kifizetések. Miután felzárkózni, fiókállapotát fogja mutatni, hogy a kifizetések jelenleg időben. Hét év után, a negatív adatait a számla ki fog esni a hitel-jelentés.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.