Hogyan Millennial Women Can Get Right nyugdíj-előtakarékosság

Home » Retirement » Hogyan Millennial Women Can Get Right nyugdíj-előtakarékosság

 Hogyan Millennial Women Can Get Right nyugdíj-előtakarékosság

Nyugdíjcélú megtakarítás lehet elég ambiciózusak, de lehet, hogy még inkább a millenniumi év közötti nők 18-34.

Szerint a közelmúltban NFCC felmérés , 39 százaléka a nők a millenniumi generáció harc csak lépést tartani a kifizető a rendszeres havi számlákat időben. A nők kétszer nagyobb valószínűséggel érzik, hogy a diákhitel adósság kezelhetetlen, mint férfi társaik. És persze, a nemek közötti bérszakadék azt jelenti, hogy a nők keresnek 82 százalék az, amit az emberek keresnek átlagosan, hozzátéve, hogy a pénzügyi kihívásokra.

Létrehozása nyugdíjbiztonságát az arca ezen akadályok is tűnik, mint egy fárasztó mászás ezeréves nők. Ez azonban lehetséges a megfelelő stratégia.

A nyugdíj-előtakarékosság ötletek Millenniumi Női

Első nyugdíj tervezés igaz ezeréves nők azt számba az eszközök és források, valamint az, hogy világos, hosszú távú célokat és feladatokat. Együtt, ez nyújthat szempontból, hogy mit kell a nők dolgoznak.

Kezdje a Big Picture, majd Nagyítás

Egy fontos lépés a nyugdíj-előtakarékosság a fiatalabb nők létrehozásáról alapvonal a cél megtakarítási cél. A számot választja végső soron attól függ, hogy milyen típusú életmód kutatsz nyugdíjba.

Például ezeréves nők, akik kell utazniuk szükség lehet több pénzt, hogy visszavonul, mint azok, akik tervezik, hogy csökkentse egy kis otthoni vagy továbbra is dolgozik részmunkaidőben nyugdíjba. Ha még nem hozott időt, hogy dolgozzon ki egyértelmű öregségi látás, ezért fontos, hogy erre előbb, mint utóbb.

Az öregségi számológép hasznos lehet annak meghatározásában, hogy mennyi pénzt kell majd nyugdíjba finanszírozására a választott életmód. Ezután összehasonlítani, hogy mennyi van mentve, hogy mennyi a különbség van, hogy töltse ki. És lehet, hogy jókora; szerint 2018 felmérés , 45 százaléka a nők kevesebb, mint $ 10,000 félre a nyugdíjra.

Távolítsuk akadályai mentése

Együttesen nők tartozom több mint kétharmada az ország közel $ 1,5 billió diákhitel adósság. Összehasonlítva a millenniumi férfiak évezredes nők háromszor nagyobb valószínűséggel számolnak be nem teljesen értik a következményeit hitelfelvétel finanszírozására a főiskolai oktatás. Összességében ezeréves nők $ 68.834 az adósság átlagosan beleértve diákhitel, hitelkártyák, valamint egyéb tartozások.

Ha tartozás áll a módja a megállapítás a plusz pénzt, hogy mentse, megszabadulni meg kell egy elsődleges. A refinanszírozási lehet nagy segítség ezeréves nők, amikor a magas kamatok megakadályozza őket abban, bármilyen tapadást.

Magántanuló hitelkiváltás eredményezhet alacsonyabb kamatlábat és azt is egyszerűsíteni havi kifizetéseket. Míg a szövetségi hitelek refinanszírozhatóak a magán hitelek, ezáltal azt jelenti, elveszti egyes szövetségi védelmet, mint a halasztás vagy annak elmulasztása időszakokban.

Mielőtt azonban bármilyen refinanszírozási lehetőség, hogy ez a diákhitel, hitelkártyát vagy egyéb tartozások, ezeréves nők össze kell vetni a kamatlábak a hitelező ajánlatok és a díjak pénzt kérnek, hogy ők egyre a legjobb ajánlatot lehetséges.

Leverage Adó-Kiemelt megtakarítási lehetőségek

A munkáltató által szponzorált nyugdíj tervét lehet egy áldás az ezeréves nők, de a kutatás azt sugallja, ők alatti alkalmazására. Egy felmérés szerint a nők átlagosan még 38.000 $ mentve a 401 (k), míg a $ 74.000 a férfiak.

Legalább ezeréves nőknek kell megtakarítás legalább elég a munkáltató azon tervét, hogy jogosultak legyenek a teljes megfelelő hozzájárulást, ha az egyik kínálják. Onnan lehet kezdeni dolgozni megmentése felé 10-15 százalék (vagy több) a jövedelmük. Auto-eszkalációs egy viszonylag egyszerű módja annak, hogy ezt.

Auto-eszkalációs lehetővé teszi, hogy növelje a járulék mértéke automatikusan minden évben egy előre meghatározott százalékot. Ha például ezeréves nők elvárják, hogy az éves emelés 1 százalék, tudták megfelelően növeli az éves megtakarítási ráta 1 százalékkal. Amely lehetővé teszi számukra, hogy növeljék a fészket tojás gyorsabb, érzés nélkül jelentős életmód csipet.

A Health Savings Account egy másik hasznos módja annak, hogy mentse. HSAs társított magas levonható egészségügyi tervek és triple adókedvezmények: adóból levonható hozzájárulásokat, a halasztott adó-növekedés és az adómentes kivonás az egészségügyi kiadásokat. Bár technikailag nem megszüntetési számlát, ezeréves nők, akik egészségesek maradjanak meríthetett a megtakarítások nyugdíjas egészségügyi vagy nem egészségügyi kiadások. Miután 65 éves, akkor azt csak akkor fizet jövedelemadót nem orvosi kivonás.

Végül ezeréves nők és mérlegelnie kell a Roth egyéni nyugdíj számlán a megtakarításhoz. A Roth IRA kínál javára adómentesen képzett kivonás a nyugdíj, amely jelentős lehet a nők, akik elvárják, hogy a magasabb jövedelem adósávba. A hagyományos IRA, ehhez képest is teljes adóköteles öregségi, de ez nem nyújt javára adóból levonható hozzájárulást.

Ne késlekedjen nyugdíj-előtakarékosság

A legfontosabb dolog az évezredes nők tehetünk, amikor a nyugdíj-előtakarékosság, hogy egyszerűen elkezd hol vannak. Idő lehet egy erős influencer meghatározásakor a képesség, hogy mentse, és felhalmozódnak vagyon révén összetételéhez érdeklődés. Kiindulási – akkor is, ha ez azt jelenti, kezdve a kis – kritikus szerzés nyugdíj tervezés a helyes úton.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.