Hogyan motivált maradjon spórolhat

Home » Budgeting » Hogyan motivált maradjon spórolhat

Hogyan motivált maradjon spórolhat

Költségvetés taktika és tippek segítségével végre a napról-nap munkájának irányítása a pénzügyeit.

Költségvetés stratégiák segít megérteni, a célok-orientált vagy filozófiai szinten, hogy miért éppen csinálsz mindez munka.

De amellett, hogy szegező a taktika, és tudta, a stratégiai szemlélet, van egy harmadik elem, hogy a költségvetés, hogy meg kell, hogy átfogja: fenntartása a motiváció.

Miért fenntartása pénz motiváció Essential?

Ez a hang, mint egy rakás zsargon?

Hadd összehasonlítani ezt egy másik példa:

Ha a diéta, meg kell taktika. Meg kell tanulni, például, hogy cserélje krémes ranch öntet alacsony zsírtartalmú, alacsony szénhidráttartalmú, joghurt alapú alternatíva.

Meg kell tanulni a taktika helyett fehér rizs barna rizs, zsíros húsok és sovány húst, és a sült zöldségek grillezett, párolt vagy nyers zöldségeket.

Ezek mind taktika. Ők tipp, amelyek segítségével végre a napról-nap a fogyókúra.

A fogyókúra stratégia segít kitalálni, filozófiailag, miért végrehajtó e taktika. Lehet, hogy a stratégia a vezető alacsony szénhidráttartalmú életmód, egyre szívbarát evő, vagy vágó telített zsírok a rendszer.

De amellett, hogy a stratégia és a taktika, akkor is szükség van a jó öreg motiváció. Nem számít, hogy mennyire vágynak vált szívbarát evő, vagy hány tippek és taktikák tanulni. Egyik, hogy fog számít, ha egy gyenge pillanatában, akkor kendő le egy egész zacskó chips, majd tizennégy csokis cookie-kat.

Motiváció éppen olyan fontos, mint a látás és a taktika. Stratégia, taktika, és a motiváció három csúcsát a „siker háromszög”.

Most, hogy tudod, hogy miért fontos, hogy motivált maradjon, hogyan tudja tartani a lendületet, amikor a pénzügyek? Íme néhány javaslat:

1. Tartsa a hosszú távú cél szem előtt

Talán a cél az, hogy teljesen adósság-mentes.

Talán szeretne nyugdíjba 45 év (Igen, meg lehet csinálni.)

Talán azt szeretné, hogy a saját otthonában a szabad és tiszta, nem jelzálog kapcsolódik. Lehet, hogy szeretne küldeni gyermekeiket főiskolára terhelése nélkül számukra diákhitelt, fizetni a gyermek esküvő, vagy kilép a munka nem élvezik, így folytatja a gyengébben fizető, de sokkal kielégítőbb alternatív karrier.

Bármi legyen is a „miért”, tartsa az élvonalban a fejedben. Hang fotók jelképező „miért” az egész lakásban. Folyamatosan emlékeztetni magad a nagy, átfogó cél, te megcélozva.

2. Képzeld magad a Golden Years

Tanulmányok kimutatták, hogy az emberek, akik jártasak a láthatóvá magukat időseknek inkább menteni több nyugdíjba, mint az emberek, akik nem.

Tudod letölt egy ingyenes app az iTunes Store az úgynevezett „Age My Face”, amely lehetővé teszi, hogy digitálisan kor egy fénykép az arc. Merrill Él is van egy ingyenes program, az úgynevezett Face Nyugdíjas, mely ugyanazt a szolgáltatást.

Első bepillantást magát, mint egy nyugdíjas talán arra ösztönöz, hogy mentse a nyugdíjra. (És a bónusz, akkor is jobban motivált viselni fényvédő, vizet isznak, és kap sok alvás!)

3. beszélni az emberek, akik már nyugdíjasok

Sok idős fogja mondani, hogy a két legnagyobb sajnálja nem vesz jobb vigyázni az egészségükre és a pénzügyek.

A találkozó, és beszélt az emberekkel, akik foglalkoznak a következményekkel való fiatalos döntéseket, akkor lehet jobban motivált, hogy távol marad a hibák tették.

Nem biztos, hogy hol találkozik a nyugdíjasok? Próbálja blogok olvasása által írt nyugdíjasok, amelyben dokumentálják életüket, örömök, és a kihívásokat. Azt is kérdezze meg szülei ajánlásokat, ha élnek a 55+ közösség.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.