Hogyan osztott dollár Life Insurance tervek munka?

Home » Insurance » Hogyan osztott dollár Life Insurance tervek munka?

Mi a Split-dollár életbiztosítást vagy terv?

Split-dollár Life Insurance
Osztott dollár Life Insurance tervek nem egyfajta életbiztosítást, hanem a kifejezés osztott dollár életbiztosítási terv vonatkozik közötti szerződés legalább két fél, hogy felvázolja, hogy az alább felsorolt ​​előnyök és költségek egy életbiztosítást kerül elosztásra és kezelése:

 • Az, hogy egy állandó életbiztosítást kap fizetett – díjak bontani két vagy több fél; és / vagy
 • Hogy az előnyeit a politika fizetik vagy megosztott ez utalhat a készpénz értéke a politika, halál javára és / vagy a kedvezményezett (ek)

Osztott dollár életbiztosítási tervek is fel lehet használni a túlélést életbiztosítás, illetve állandó vagy teljes életbiztosítást típusok, amelyek készpénz értékeket.

Split-dollár életbiztosítási tervek lehet az ára az életbiztosítási közötti megoszlás több párt, ahol az egyes fizet részüket a díja. Az azonos típusú rendelkezni lehet a felosztott dollár terv rendelni kedvezményezettek és korlátozzák, illetve hozzáférést biztosíthat pénzértékeket. Van többféle osztott dollár életbiztosítási tervek, például:

 • Munkaadó és munkavállaló közötti
 • Tulajdonosoknak cégek
 • Között a részvényesek és a vállalatok
 • Vannak olyan esetek is, amikor már be vannak állítva az egyének között; ezek is nevezik „saját split dollár életbiztosítási tervek” általában a családtagok között, vagy olyan visszavonhatatlan Life Insurance Trust (ILIT).

Az E cikket, mi fog összpontosítani a leggyakoribb típus a split dollár életbiztosítási terv, ami az osztott dollár életbiztosítási terv a munkaadó és a munkavállaló.

Hogyan működik az osztott dollár Life Insurance Plan munka?

Split-dollár életbiztosítási tervek gyakran kínálnak részeként a munkavállaló juttatási csomag, és lehet egy jó stratégia hez perk vagy megtartása nagy értékű alkalmazottak. Azáltal, hogy fizetni költségeinek egy részét az életbiztosítási politika határértéket, a munkáltató biztosítja a jó haszon az alkalmazottak.

A munkáltató és a munkavállaló köt megállapodást, amely bemutatja, miként a költség az életbiztosítási díj lesz megosztva közöttük, aki jogosult a készpénz a előnyeit a politika, más kifejezésekkel együtt.

Mik a feltételek Osztott dollár Life Insurance megállapodás?

A feltételek az osztott dollár életbiztosítási terv kiterjed minden szempontból a politika kifizetések pénzbeli ellátások, és a „kifizetések”. A Split-dollár életbiztosítás megállapodás olyan jogi dokumentum, amely meg kell felelniük a hatályos jogi és adózási szabályokat.

Egyéb megfontolások mellett a megállapodás legalább a következőket vázolják 5 szempontok a életbiztosítást és felosztott dollár terv megállapodás:

 1. Mennyi a munkáltató és a munkavállaló minden vállalja, hogy kifizeti a részüket, és aki jogosult a különböző előnyök (például halál javára és készpénz értékek).
 2. Milyen feltételeket a munkavállalónak kell felelnie, hogy továbbra is jogosult a terv, ez magában foglalhatja a teljesítmény célok és egyéb feltételek.
 3. A terv lép életbe, és milyen hosszú a terv fog tartani.
 4. Feltételeket, amelyek alapján a terv meg lehet szüntetni vagy módosítani. Beleértve, hogy mi történik, ha a teljesítmény célok nem teljesülnek, illetve, hogy mi történik, ha a munkavállaló megszűnik, vagy úgy dönt, hogy véget vessen a foglalkoztatás és hogy a terv miként fogja szüntetni.
 5. Követelmények és kedvezményezettjei: Készpénz értéke eléri, aki a kedvezményezett, a halál javára összegek életbiztosítása mind kell meghatározni.

Do You Get tartsuk a Split-dollár Life Insurance Plan Ha elhagyja a foglalkoztatás szempontjából?

A feltételek osztott dollár terve gyakran körül forog a munkáltató és a munkavállaló megállapodást. A szabályokat betartja a rendelet a hasított dolláros terv idején a foglalkoztatás vagy a szerződés tárgyalása előírja, hogy mi történik a munkaviszony megszüntetése, akár önkéntes, akár nem. A Split-dollár életbiztosítás tervet kell tekinteni, mint egy munkavállalói juttatási. A legtöbb esetben a munkáltató nem is osztott a költségek egy életbiztosítás után foglalkoztatás véget ért. Lehet, hogy a lehetőséget, hogy fenntartsák a terv a költség, attól függően, hogy a biztosító és megértésének biztosítása.

Kérdezz rá erre a szempontból egy osztott életbiztosítási terv, ha feliratkozik egy vagy van egy.

Előnyei Split-dollár életbiztosítási tervek

Attól függően, hogy milyen típusú megállapodás feltételei tartalmazzák az osztott dollár terv, nem lehet több előnnyel jár.

 • Megosztja a költséget a biztosító ad egy alacsony költségű megoldás életbiztosítás a munkavállaló számára. Néha osztott dollár terveket is lehet „munkáltató fizeti az összes”. Corporate dollárt fizet a terv, Ön helyett.
 • Miután a életbiztosítást működhet a módja, hogy megakadályozzák egyre biztosíthatatlanná a jövőben, ha megbetegedtek idején, amikor a biztosítás a tervet.
 • Pénzt takaríthatunk meg a jövőben életbiztosítás: Lehet részesülhetnek fenntartását biztosító sebessége alapján a biztosítási évesen te eredetileg biztosítottnak, nem a kor, amikor nyugdíjba vagy hagyja a foglalkoztatást. Ha van egy lehetőség, hogy megvásárolja a tervet keresztül a „közzététel”, vagy átalakítani a terv, attól függően, hogy az eredeti megállapodás lehetőségeket.
 • Lehetséges hozzáférést pénzértékeket vagy hitelfelvétel az életbiztosítási kötvényt.
 • Minimalizálása ajándék és ingatlan adó, valamint egyéb potenciális adókedvezmények attól függően, hogy a terv készüljön fel.

Első Tanácsadás Split-dollár életbiztosítási tervek

Split-dollár életbiztosítási tervek sok előnnyel, de bonyolult, mert a rugalmasságot és széles a lehetőségek, amelyek kell írni a megállapodást. Ez mindig ajánlatos tanácsot kérni adó ügyvéd, engedélyezett biztosítási képviselői és / vagy a pénzügyi tervező, ha segítségre van szüksége a megértés jelent az osztott dollár életbiztosítási terv a helyzet. Split-dollár terveket mindig kell írni, és felül egy képzett szakember, mint például egy ügyvéd, hogy biztosan tartsák a jogi követelmények és védi az Ön érdekeit.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.