Hogyan számoljuk ki a tisztességes piaci kiadó az Ön Unit

Home » Real Estate » Hogyan számoljuk ki a tisztességes piaci kiadó az Ön Unit

Hogyan számoljuk ki a tisztességes piaci kiadó az Ön Unit

Meghatározás:

Fair piaci bérleti díj becsült összeg egy ingatlan egy bizonyos számú hálószoba, egy bizonyos területen, az ország, akkor a bérleti díj.

Hogy igazságos piaci bérleti számított?

Fair piaci bérleti díj bruttó bérleti díj becslés, amely magában foglalja az alap bérleti díj, valamint minden lényeges segédprogramok, hogy a bérlő feladata lenne fizet, mint a gáz vagy elektromos. Ez nem tartalmazza a nem alapvető segédprogramok, mint például telefon, televízió, vagy az interneten.

HUD megérkezik a számok minden területen segítséget a népszámlálási adatok és a bérlő felmérések. Minden évben HUD összeállítja listáját a tisztességes piaci bérleti díjak több mint 2.500 nagyvárosi és nem nagyvárosi megyében.

Mi a méltányos piaci bérleti használják?

Tisztességes piaci bérleti díjak meghatározására használt vouchert összegeket kormány segítséget lakhatási programok, mint a 8. § (Ház Choice Voucher program).

Más néven: FMR, piaci bérleti

Példa:
A város Newark, New Jersey, a tisztességes piaci bérleti díj egy két hálószobás apartman 1200 $. A tisztességes piaci bérleti díjat egy hálószoba van 1000 $.

Mi 8. szakasz?

8. szakasz egy olyan program, amely pénzügyi segítséget nyújt az egyes egyének, hogy segítsen nekik, így bérelni haza. A program lehetőséget ad ház utalványok hogy ezeket az embereket. Ahhoz, hogy kap egy utalványt, nem tud többet, mint egy bizonyos összeget minden évben, amely a az embereknek a száma a háztartásban.

Ha a bérbeadó vállalja, hogy bérelni egy 8. § bérlő, a 8. §-program először ellenőrzi a tulajdonság, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel bizonyos szabványoknak. Ha az ingatlan megfelel a vizsgálat, akkor a bérbeadó kerül kifizetésre havonta a 8. § programot.

Mennyibe kerül a 8. szakasz fizetős?

8. § határozza meg az utalvány összegét először kitalálni a száma, akik a háztartásban.

Ezt követően határozza meg a méret a lakás a háztartás jogosult. Például egy három fős háztartás lehet jogosult a két hálószoba utalvány.

Mivel a valós piaci bérleti egység is sokat változhat attól függően, hogy az ország területének az egység található, a 8. szakasz lesz majd állítsa be a voucher összege felhasználásával a valós piaci bérleti díj a konkrét régióban. Attól függően, hogy a bérlő jövedelmi, hogy az utalvány nem fedezi a teljes összeg a havi bérleti díj. A bérlő továbbra is köteles befizetni egy részét a havi bérleti díj.

Hogyan állítsa be a megfelelő ár a kölcsönzési

Lesz egy maximális összeget, képes lesz arra, hogy díjat a bérleti alapján számos különböző tényező. Ezek a tényezők a következők:

  • Elhelyezkedés:  A helyét a készülék nagy szerepet játszik a beállítást a bérleti díj. Ha az ingatlan található, egy kívánatos város, akkor több díjat. Ha az ingatlan található a legjobb iskola kerület a városban, akkor lehet, hogy még ennél is magasabb bérleti díjat. Két egység, amely csak két háztömbnyire egymástól is követel nagyon különböző díjak, mert a különböző városokban, vagy a különböző iskolai körzetek.
  • Méret:  Lesz egy maximális összeget, képes lesz arra, hogy töltse alapján alapterületét és száma hálószoba és fürdőszoba a berendezés rendelkezik.
  • Felszereltség:  Ha az ingatlan egy nagy kilátás, külső tér, központi légkondicionáló, vagy felújított, akkor lehet, hogy több díjat a készüléket, mint a többi egység a területen, amelyek mérete hasonló a készüléket.
  • Demand:  Ha sok a rendelkezésre álló mértékegységek a területen, és nem az, hogy sok érdeklődő bérlők, akkor lehet, hogy csökken az ár a készüléket, hogy azt bérbe.

Ez lehet nagyon bonyolult, az ár a bérleti helyesen. Ez magában foglalja a próbálgatással. Megtalálása legalább három ingatlan a területen, amelyek az Önéhez hasonló hasznos lehet annak meghatározásában a megfelelő áron.

 

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.