Hogyan válasszunk a Bank – Melyik bank a legjobb?

Home » Banking and Loans » Hogyan válasszunk a Bank – Melyik bank a legjobb?

Hogyan válasszunk a Bank - Melyik bank a legjobb?

Ideje bankszámlát nyitni, de nem biztos benne, melyik bank választani? Kiválasztja a következő számla fontos választás. Mert a kapcsolási bankok a fájdalom, ez nem az, amit szeretnénk csinálni később.

Kiválasztani a legmegfelelőbb bank az Ön igényeinek, megszokni az opciók, majd válassza ki az intézmény legjobban megfelel az Ön igényeinek.

Mit kell ma? Öt év múlva?

Most, akkor valószínűleg közvetlen szükségleteit, hogy a bank eleget kell tenniük. Például előfordulhat, hogy kell egy hely letétbe a fizetést, vagy esetleg szeretne egy bank, hogy a díjak alacsonyabb költségekkel jár, mint a jelenlegi bank. Minden eszközzel, hogy ezeket az igényeket teljesíteni, de kicsinyítés és gondolkodni, hogyan változhat, az elkövetkező években.

Ahogy értékeli a bankok, úgy-e vagy sem akkor nőnek ki egy intézmény, vagy ha a bankok az Excel területeken, ahol a jövőbeni igények előrejelzése. Például:

 • Itt maradsz ugyanazon a helyen?
 • Vajon a bank robusztus online vagy mobil szolgáltatásokat?
 • Ha majd indítani egy vállalkozást, akkor a bank kezeli az üzleti számlák?
 • Ha azt tervezi, hogy egy jelzálog vagy refinanszírozása, nem a bank Kedvezmények az ügyfeleknek, akik más szolgáltatásokat?

Bár ez bölcs előre tervezni, a dolgok megváltoznak, és nehéz megjósolni a jövőt, ezért a legtöbb ember elkezd összpontosítva ellenőrzése és megtakarítási számlák.

Az árak és díjak

Vizsgáljuk meg a kamatlábak és a számla díjak Shop egy bank: Mennyit keresnek a megtakarítások (feltételezve, hogy folyamatosan jelentős mennyiségű ott, mennyit fog fizetni a hitelek, és milyen karbantartási és tranzakciós díjak léteznek?

Ellenőrzésére és a megtakarítás,  alacsony díjak különösen fontosak. A kissé eltérő kamatláb megtakarítások nem megy, hogy vagy szünet van anyagilag, így nem lehet csábította a legmagasabb APY ha te a gazdagok. De havi karbantartási díj és merev folyószámlahitel büntetés lehet, hogy egy komoly dent fiókjában vásárol több száz dollárt évente.

Példa: Amikor a kereső kamat megtakarítás, vagy letéti (CD-k), akkor is a különbség 1 százalék APY lehet, hogy nem meggyőző. Feltételezve, hogy tartsa 3000 $ megtakarítást, ez a különbség mindössze $ 30 évente a bankok között. Ha az egyik azok a bankok díjak 10 $ havonta, csak hogy a számla megnyitása, a nyilvánvaló választás, hogy válassza ki a bank alacsonyabb díjakat.

Amikor hitelfelvétel,  ne feledje, hogy nem feltétlenül kell, hogy hitelt a bank. Tudod kap egy kölcsön, egy vadonatúj hitelszövetkezet, ha veszel egy autót, például (vásárol egy adott kereskedő lehet, hogy úgy jogosult lesz tagja a hitelszövetkezet). Online hitelezők is érdemes megnézni, mert ezek díjat kevesebb, mint a helyi bankok és hitelszövetkezetek. Ha hitelt vesz egy házat, a jelzálog bróker lehet (és kell) üzlet közül számos hitelezők az Ön számára, és nem kell, hogy egy ügyfél minden potenciális bank.

Banktípus

Választhat a különböző típusú „bankok” a pénzügyi szolgáltatások. Legtöbbjük kínál hasonló termékeket és szolgáltatásokat (különösen akkor, ha csak keres ellenőrzése vagy megtakarítási számla és betéti kártya kiadások), de vannak különbségek.

Nagy bankok  a nemzeti nevek Ön ismeri. Lehet látni számos ága forgalmas utcasarkon a nagyvárosokban, és akkor valószínűleg hallani róluk a hírekben. Ezek az intézmények a nemzeti (és nemzetközi) műveleteket.

 • Termékek és szolgáltatások közé tartozik szinte bármit el lehet képzelni (és így tovább).
 • Díjak  általában magasnak, de lehetséges, hogy díjak alól (felállításával közvetlen betét, például).
 • Az árak a megtakarítási és CD-k  általában nem a legmagasabb.
 • Fiók és ATM helyszínek  Számos, ha érdekel a banki személyesen.

A helyi bankok  működnek, kisebb földrajzi területeken. Ezek általában inkább a közösség középpontjában, és ők egy lényeges része a helyi gazdaságban.

 • Termékek és szolgáltatások általában elegendő a fogyasztók többsége számára. Arra kell mindent meg kell személyesen, bár a nagyvállalatok és az ultra-gazdag szüksége lehet szerezni speciális szolgáltatásokat más szolgáltatók.
 • Díjak  általában elfogadható, és díjmentességet gyakran nem állnak rendelkezésre.
 • Az árak a megtakarítási és CD  változhat, de lehet, hogy gubanc foglalkozik reklámozott „akció”.
 • Fiók és ATM helyszínek  van lehetőség, de akkor lehet, hogy fizetni out-of-hálózat díjakat, ha a bank nem vesz részt a nemzeti ATM hálózaton keresztül.

A hitelszövetkezetek  nem profitorientált szervezetek, erős közösség középpontjában. Számlát nyitni, meg kell, hogy jogosultak, és csatlakozzon a „tag”, de ez a folyamat gyakran könnyebb, mint gondolnánk.

 • Termékek és szolgáltatások elegendőnek kell lennie a legtöbb fogyasztók és a kisvállalkozások. A legkisebb hitelszövetkezetek kínálhatnak valamivel kevesebb, de akkor szinte mindig talál ellenőrzése, megtakarítási számlák, és a hitelek.
 • Díjak  általában alacsony, és ez viszonylag könnyű megtalálni ingyenes ellenőrzése.
 • Az árak a megtakarítási és CD-k  gyakran magasabb, mint a nagy bankok, de alacsonyabb, mint az online bankok.
 • Fiók és ATM helyszínek  is lehet nagyobb, mint az elvárható. Ha a hitelszövetkezet részt a megosztott elágazások (legtöbbjük nem), akkor hozzáférhet több ezer ingyenes helyeken országszerte.

Online bank  telepedett, mint egy szilárd lehetőség, és érdemes, amelyek kizárólag online számla akkor is, ha nem használja rendszeresen. Igaz, majd 100% -os online pénzeddel trükkös lehet fizikai helyek is van értéke.

 • Termékek és szolgáltatások közé tartozik az ingyenes ellenőrzése és megtakarítási számlák, mint a fő attrakció, de más termék áll rendelkezésre.
 • Díjak  általában alacsony. A legtöbb beszámoló mentes, ha nem ugrál ellenőrzés vagy kérheti bizonyos ügyletek (például banki átutalások, például).
 • Az árak a megtakarítási és CD-k  gyakran magasabb, mint amennyit talál máshol.
 • Fiók és ATM helyszínek  nem léteznek, de az online bankok sem vesz részt robusztus országos hálózatok, illetve azok visszatéríti ATM díjak (bizonyos határokon belül).

Pénzkezelési számlák egy kis eltérés az online bankszámlát. Ezek általában a fizetési számlák kínált brókerház, így ellenőrizheti, ha és amennyiben a pénz államilag biztosított. Néhány beszámoló fizetni nagyvonalú kamatlábak, és bankkártyák és checkbooks eltöltésére.

Technológia és kényelem

Ahogy leszűkítheti a listában keresse fontos jellemzője, hogy te valószínűleg használni egy napról-napra. Nem akarsz foglalkozik a bank, hogy egy nyomorúságos élmény.

Távoli betét:  ha valaha is kifizetett egy fizikai ellenőrzést, a legegyszerűbb módja, hogy letétbe azt, hogy készítsen egy képet bankjával app.

Bank banki átutalások:  Keresse bankok kínálnak ingyenes elektronikus adattovábbítást más bankszámlák. Ez szokásos a legtöbb online bank, de tégla-és habarcs bankok csinálni is. Átigazolások hogy sokkal könnyebb kezelni a pénzt, és a változás bankok.

Textil és e-mail értesítések:  Mindannyian kap elfoglalt, és ez jó, hogy egy heads-up a bankjától, amikor valami történik a fiókban. Ön is szeretne egy gyors frissítést a banki egyenleg, anélkül, hogy jelentkezzen be a fiókjába. A bankok sms beállítások és az automatikus figyelmeztető jelzések, hogy a banki egyszerű.

ATM betétek:  Megy egy ág alatt banki óra nem mindig lehetséges (vagy kényelmesebb). ATM betétek lehetővé teszi, hogy mérget a menetrend, és még hozzá alapok néhány online bankok.

Bank óra:  Ha szeretné, hogy a banki személyesen, az óra alkalmas az Ön igényeinek? Egyes bankok és hitelszövetkezetek a hétvégi és esti órákban (legalábbis a drive-through).

Néhány szó a biztonsági

A bankok elvileg egy biztonságos hely a pénzt. Biztosítani kell, hogy minden fiókot használja biztosított, lehetőség szerint az Egyesült Államok kormánya:

 • Banks kell alátámasztani FDIC biztosítás.
 • Államilag biztosított hitelszövetkezetek kell alátámasztani a NCUSIF.

Ha egy bank vagy hitelszövetkezet nem sikerül, akkor nem vesznek el pénzt, amíg a betétek felső korlátok alatt (jelenleg 250.000 $ per betétes per intézmény, és lehetséges, hogy több mint 250.000 $ a „saját” pénzt borított egy intézmény) .

Hogyan számlát nyitni

Ha kiválasztott egy fiókot, itt az ideje, hogy menjen át a formaságok a nyitás és finanszírozásáról. Egyes intézmények engedi meg mindent az interneten, amely a gyors és egyszerű lehetőséget, ha a tech-hozzáértés. Ha nem, tervezik egy látogatás az ág, és hogy azonosítás és a kezdeti letétet (készpénz is működhet, vagy lehet, hogy egy csekket, vagy hogy egy elektronikus átutalás).

Váltás bankok: Ha mozog egy új bank, használjon egy lista, hogy megbizonyosodjon arról semmit esik át a repedések. Nem akarsz lemaradni a kifizetések vagy fizet díjat, az esetleges hibákért.

Lehet több fiókja?

Valószínűleg nem egyetlen  legjobb  bankszámla odakinn. Különböző bankok különböző erősségeket. Online bank fizeti a legmagasabb kamatokat a megtakarításokat. Online a hitelezők és a hitelszövetkezetek egy nagy lehetőség a személyi hitelek és autó hitelek.

Rendben van, hogy több, mint egy bankszámla. Tény, hogy ez bölcs dolog, hogy a legjobb tulajdonságait, ahol megtalálja őket. Mindaddig, amíg nem fizet több díjat több bank, akkor annyi bankszámlák, amit akar.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.