Hogyan válasszunk egy életbiztosítást és mit tévedések elkerülése érdekében,

Home » Insurance » Hogyan válasszunk egy életbiztosítást és mit tévedések elkerülése érdekében,

A választási életbiztosítások tűnhet zavarba ejtő, és nehéz megérteni az első pillantásra. Nehéz pontosan tudni, hogy hol kezdjem.

Meg kell kezdeni a megtévesztően egyszerű hangzású kérdést: van szüksége életbiztosítás egyáltalán? A részletes válasz erre a kérdésre segíthetnek eldönteni, hogy milyen típusú életbiztosítás a beszerzés, feltételezve, úgy dönt, hogy szüksége van rá.

Ha úgy döntesz, hogy életbiztosítást, akkor a következő lépés az, hogy megismerjék a különböző típusú életbiztosítási és győződjön meg róla, a vásárlás a megfelelő típusú politikai.

A célja az életbiztosítási és okokat, amelyek miatt szükség van rá

Életbiztosítás igények függ a személyes helyzetére-, akik múlik. Ha nincs eltartott, akkor valószínűleg nem kell életbiztosítás. Ha nem keletkezik jelentős százaléka a család jövedelme, akkor lehet, hogy nem kell életbiztosítás.

Ha a fizetés fontos támogató a család, a kifizető a jelzálog vagy más ismétlődő számlák, vagy küld a gyerekek egyetemre, akkor érdemes életbiztosítást, mint egy módja annak, hogy ezek a pénzügyi kötelezettségek szerepelnek az esetben, ha a halál.

Mennyit lefedettség van szüksége

Nehéz alkalmazni ökölszabály, mert az összeg az életbiztosítási van szüksége tényezőktől függ, mint például az egyéb bevételi források, hogy hány eltartott van, az adósságait, és az életmód. Azonban általános irányelvként lehet hasznos, hogy szerezzen egy politikai érdemes lenne öt és 10-szerese az éves fizetés esetén a halál. Azon túl, hogy iránymutatást, akkor lehet, hogy érdemes konzultáció pénzügyi tervezés szakmai, hogy mennyi lefedettség megszerzése.

Típusú életbiztosítások

Számos különböző típusú életbiztosítások állnak rendelkezésre, beleértve az egész életét, kockázati élet-, változó élet, és az egyetemes életet.

Egész életében egyaránt kínál halál javára és készpénz értéke, de sokkal drágább, mint a más típusú életbiztosítás. A hagyományos egész életbiztosítások a díjak változatlanok maradnak, amíg nem fizetik ki a politika. A politika maga érvényben, amíg a halál után is, amit kifizetett összes díjakat.

Ez a fajta életbiztosítás költséges lehet, mert hatalmas jutalékokat (ezer dollárt az első évben) és díjak korlátozzák a készpénz értéke a korai években. Mivel ezek a díjak vannak beépítve a komplex beruházás képletek, a legtöbb ember nem veszi észre, hogy milyen sok a pénz megy a saját biztosítási ügynök zsebébe.

Változó életbiztosítás, egyfajta állandó életbiztosítás, felépíteni egy készpénz tartalék akkor befektetni a felkínált lehetőségek által kínált a biztosító társaság. Az érték a pénzállomány attól függ, milyen jól azok a beruházások csinálnak.

Akkor változik az összeg a prémium univerzális életbiztosítások másik formája állandó életbiztosítás használatával része a felhalmozott jövedelem egy részének fedezésére a díja. Azt is változhat az összeg a halál javára. Mert ez a rugalmasság, akkor fizet magasabb igazgatási költségek.

Egyes szakértők azt javasolják, hogy ha 40 év alatti, és nem egy család hajlam egy életveszélyes betegség, akkor választhatja távú biztosítási, mely a halál javára, de készpénzre nem váltható.

Life Insurance költségek

A legolcsóbb életbiztosítás valószínűleg a munkáltató által a csoportos életbiztosítási terv, feltéve, hogy a munkáltató kínál egy. Ezek a politikák általában távú politika, ami azt jelenti, te vonatkozik, amíg dolgozik a munkáltatónál. Egyes politikák átalakítható megszűnésekor.

Az ára más típusú életbiztosítások nagyon változó, attól függően, hogy mennyit vásárol, a fajta politikát választja, a kockázatelemző gyakorlatokat, és mennyi jutalékot a cég fizeti az ügynök. Az alapul szolgáló költségek alapján biztosításmatematikai táblázatok kivetíteni a várható élettartam. Magas kockázatú személyek, mint például azok, akik dohányoznak, túlsúlyosak, vagy egy veszélyes szakma, vagy hobbi (például repülő), majd többet fizetni.

Életbiztosítások gyakran rejtett költségek, például díjak és jutalékok nagy, hogy nem lehet megtudni, amíg a vásárlást követően a politika. Olyan sok különböző fajta életbiztosítás, és így sok a cégek, melyek ezeket az irányelveket, hogy meg kell használni a díj csak a biztosítási tanácsadó, aki egy fix díj, akkor a kutatás a különböző politikák áll az Ön rendelkezésére, és javasoljuk, amelyik a legjobban megfelel az Ön igényeinek. Annak érdekében, hogy az objektivitás, a tanácsadó nem áll kapcsolatban különösebb biztosító társaság, és nem kap jutalékot minden politika.

Egy egészséges 30 éves ember is elvárják, hogy fizetni körülbelül 300 $ évente 300.000 $ a kifejezést életbiztosítás. Ahhoz, hogy ugyanazt az összeget kapja lefedettség alapján készpénz értéke politika kerülne több mint $ 3,000.

Alsó vonal

Kiválasztásánál életbiztosítás, használja az internet források nevelés magad életbiztosítás alapjai, talál egy bróker bízol, majd az ajánlott politikák értékelte a díj csak a biztosítási tanácsadója.

Nemzetközileg ismert pénzügyi tanácsadó Suze Orman határozottan úgy véli, hogy ha azt akarjuk, biztosítás, vásárlás távon; Ha azt szeretné, hogy a beruházások, vesz egy befektetés, nem biztosítás. Ne keverje a kettőt. Hacsak nem egy nagyon hozzáértő befektető és megértse milyen következményekkel jár a különböző típusú életbiztosítások, akkor valószínűleg meg kell vásárolni távú életbiztosítás.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.