Hogyan viselkedni Erősít Out of Control hitelkártya-tartozás

Home » Credit and Debt » Hogyan viselkedni Erősít Out of Control hitelkártya-tartozás

Hogyan viselkedni Erősít Out of Control hitelkártya-tartozásOlyan egyszerű a hitelkártya-tartozás elszabadulnak. Egy nap te boldogan ellop a hitelkártya, a vásárlás dolog, amit mindig is akartam, figyelembe olyan helyekre, amit mindig is akart látogatni. A következő dolog, tudja, hogy a kártyák minden maxed, és akkor nem emlékszik, hogyan történt.

Ön a hitelkártya-tartozás az ellenőrzés?

Nincs szelvény, hogy tudd, ha a hitelkártya-tartozás egyre ellenőrizhetetlenné. A hitelkártya-kibocsátók nem fog figyelmeztetni, hogy a mérlegek többet, mint amennyit képes megfizetni. Ehelyett ez rajtad múlik, hogy meg kell nézni ezeket a 10 jel, hogy azt mutatják, hogy a tartozás ellenőrizhetetlenné:

1. A kártya maxed ki vagy meghaladja a hitelkeret . Maxed ki hitelkártyákat a jele, hogy nem fizet a mérleg teljes minden hónapban. Több maxed ki hitelkártyák csak A probléma összetett, megnehezítve, hogy kifizessék a hitelkártya-egyenlegek. És ha nincs vészhelyzet megtakarítás, akkor nélkül maradt finanszírozási forrását vészhelyzetben.

2. Nem engedheti meg magának kell fizetnie semmit, csak a minimális fizetés . A pontos összeg a tartozás számító „out of control” változik egyénenként függően, hogy képesek fizetni. Egy biztos jele, hogy a tartozás ellenőrizhetetlenné, hogy képes fizetni csak minimális a hitelkártyát. Minimum kifizetés a legkisebb összeg, amit fizetni a hitelkártya és őrizze meg a fiók megbízhatóságát. Ha nem tud többet fizetni, mint azt, és még mindig használja a hitelkártyát, a tartozás egyre rosszabb minden hónapban.

3. Te későn vagy hiányzó fizetések . Miután a minimum kifizetés lesz megfizethetetlen, akkor bajban vagyunk. Kihagyott hitelkártyás fizetések csak, hogy a hitelkártya helyzet még rosszabb. A késedelmes fizetés mennyiségének növelésére kell fizetni, hogy elkapjanak fel, és negatív hatással van a hitel pontszám. Mire kihagy két kifizetésre, a kamatemelések és a felzárkózás szinte lehetetlen. Abban a pillanatban, hogy kezd nehéz, hogy az minimális befizetés, ha kell kezdeni a nagy változás, hogy a hitelkártya szokásait.

4. Te kifizető a hitelkártyák más típusú adósság . Ha használja készpénzfelvételre, ismételt egyenlegátvitel gyorshitelekkel vagy bármilyen más formában tartozás fizetni a hitelkártyák, akkor nagy bajban van. Nem csak te nem igazán, hogy bármilyen előrelépés fizet ki a hitelkártya, te létre több adósságot hitelfelvétel a felszínen maradni.

5. Te hitelkártyával a szükségletek és a mindennapi vásárlások . Miután használja a hitelkártya rendszeres vásárlások annak a jele, hogy nem csak a hitelkártya adósság az ellenőrzés, ez a jele a nagyobb pénzügyi problémákat. Ha tovább használja a hitelkártyák rendszeres vásárlásokat, és ez nem része annak a stratégiának, hogy többet keresnek hitelkártya jutalom-utóbb akkor elfogy a rendelkezésre álló hitel. Meg kell, hogy nagy változásokat teljesen elkerülni fulladás adósság.

6. A hitel pontszám is kezd csökkenni . Credit pontszámok használják, hogy mérje fel hitelképessége vagy mennyire valószínű, hogy lesz az alapértelmezett a hitel és a kölcsön kötelezettségeit. A tartozás összege cipelsz (szemben a hitelkeretek) 30% a hitel pontszámot.

Ha a hitel pontszám esik bár te így a kifizetések időben minden hónapban, ez jel, hogy a növekvő hitelkártya-tartozás rosszabb a vártnál. Ha nem kap egy szabad hitel pontszámot az Ön hitelkártya-kimutatás minden hónapban, akkor nézd meg a hitel pontszám ingyen bár CreditKarma.com, CreditSesame.com és Quizzle.com.

7. Az új alkalmazások megtagadva . Hitelkártya-kibocsátók képes lehet megjósolni, hogy a hitelkártya tartozás az ellenőrzési még mielőtt csinálni. Miután megtagadta hitelkártya-kérelmet, megnézni a leveleidet egy levelet a kártyakibocsátó megmagyarázza, hogy miért tagadták. Ha a tartozás vagy a nagy hitelkártya-egyenlegek az egyik oka, hogy ez annak a jele, hogy meg kell fékezni a kiadások és elkezd elleni küzdelem a tartozás, mielőtt rosszabb lesz.

8. rejtegetsz a tartozás óvodás magad vagy a házastársa. Úgy érzi, hogy van valami rejtegetnivalója annak a jele, hogy a dolgok rossz. Ha nem nyílik a hitelkártya nyilatkozatai, mert nem akarja, hogy szembenézzen a mérlegek vagy mész ki az utat, hogy tartsa a házastárs többet megtudni a tartozás, akkor valószínűleg több adósságot, mint tudod kezelni .

9. Ön nem engedheti meg magának, hogy pénzt takarítanak meg, mivel túl sok adóssággal . Minél több pénzt költ a tartozás, annál kevesebbet kell más dolog-szerű pénzt takaríthatunk meg. Való hozzáférés nélkül megtakarításokat, például vészhelyzetben, akkor lehet, hogy még több adósságot, hogy ki a pénzügyi kötődnek.

10. Ön aggódnia, hogyan fogsz fizeti ki a hitelkártyát . Ha úgy éreztem, hogy a hitelkártya adósság ellenőrzés alatt, ha volna semmi ok az aggodalomra. Ugyanakkor, hangsúlyozva a hitelkártya tartozás jele, hogy ez határozottan az irányítást. Ne gondoljuk, hogy azért, mert te nem feszült a tartozás, hogy te biztonságban. Lehet, hogy te figyelmen kívül hagyva a tartozás vagy tagadjuk, hogy mennyire rossz ez valójában.

7 módszer, hogy egy hitelkártya-tartozás Under Control

Ha észreveszi, hogy a hitelkártya-tartozás ellenőrizhetetlenné válik az Ön felelőssége, hogy tegyünk valamit azonnal. Figyelmen kívül hagyva a súlyosságát a hitelkártya adósság csak rosszabb lesz, és nehezebb kezelni, amikor végül úgy döntenek, hogy néhány változtatást:

1. Állítsa kiadások . Ha észreveszi, hogy a tartozás ellenőrizhetetlenné vagy kapok az ellenőrzés, az első dolog, amit meg kell tennie, hogy hagyja abba a hitelkártyák. Minden további hitelkártyával vásárol csak teszi a hitelkártya-tartozás növekszik. Minél nagyobb a mérlegek, annál nehezebb lesznek fizeti ki.

2. Vágjuk fel a hitelkártyát . Ha nem fegyelmezett ahhoz, hogy ne használja a hitelkártyát, megnehezíti magad. Vágjuk fel a kártyát, és dobja el a darabot. Akkor egy lépéssel tovább, és zárja be a számlák teljes mértékben, ha ez az, amit úgy, hogy ne használja a hitelkártyát.

3. Vegye leltárt az adósságait . Kap egy világos megértése, hogy mennyivel tartozik, és aki te tartozol meg. Készíts egy listát az összes hitelkártyát, a kamatláb, az egyensúlyt, és a jelenlegi minimális fizetés. Ha a számlák késedelmes, írja le az összeget meg kell fizetni, hogy utolérjék. Bár a lista ijesztő lehet, akkor lehet, hogy sokkal jobb döntéseket hozhat a tartozás az összes információt előtted.

4. ábra: ki, mennyit tud fizetni felé a tartozást minden hónapban . Tekintse át a bevételek és ráfordítások, hogy kitaláljuk, mit lehet szorítani a költségkeret kezdeni fizet vissza a hitelkártya adósság. Lehet, hogy a nagy változások történtek a kiadások engedhetik meg maguknak a megélhetési költségek, és fizeti ki a tartozást.

5. Állítsa kiadások plusz pénzt . Volt már egy jó ideje halmozott fel hitelkártya-tartozás, most itt az ideje, hogy komolyan a pénzügyeit. Vágja ki rekreációs kiadások és összpontosít a vásárlás csak a dolgokat, amire szüksége van. Lehet, hogy egy fájdalmas áldozatot az első, de lehet módosítani. Emlékezz meg, hogy miért, hogy ezeket a változásokat, hogy jobban a pénzügyek, és hozzon létre egy biztonságos jövő érdekében.

6. Válasszon egy hitelkártya és többet fizetnek, mint a minimális . Bár a végső cél az, hogy fizeti ki a hitelkártyát próbál fizeti ki őket egyszerre nem a leghatékonyabbnak. Ehelyett összpontosítani fizet ki a hitelkártyák egyszer egy időben. Akkor kezdődik az egyik a legmagasabb kamatláb, a legmagasabb egyensúlyt, a legalacsonyabb egyensúly, vagy bármilyen más kártyát, amit szeretne megszabadulni. A legfontosabb az, hogy a választott kártyát, és költeni a nagy részét a plusz pénzt fizet ki az egyensúlyt. Ahogy fizeti ki minden hitelkártya, válasszon másik összpontosítani, amíg ők az összes fizetett ki.

Használjon hitelkártya törlesztés kalkulátor segít kitalálni, hogy a legjobb módja annak, hogy kifizessék a tartozást, és kap egy ötletet, mikor lesz végre tenni fizet ki a hitelkártyát.

7. Próbálja pénzt takaríthatunk érdeklődés . Ha még mindig elég jó hitel, akkor lehet, hogy pénzt takarít meg a kamatot kér a hitelkártya kibocsátója az alacsonyabb kamatozású vagy kihasználva a 0% egyenlegátviteli ajánlatot.

Amennyiben Ön Esküdj le hitelkártyák a jó?

Miután küzd hitelkártya-tartozás, sokan úgy döntenek, hogy soha nem használ hitelkártyát újra. Tartsuk szem előtt, hogy a hitelkártyák maguk nem rossz ez az út használata hitelkártyák, hogy kaphat bajba. Nem rendelkező hitelkártya teheti bizonyos tranzakciók, mint például egy autó bérlése, egy kicsit keményebb. Itt van, mit tehetünk, hogy ne kerüljön vissza a hitelkártya baj.

Töltsön csak amit megengedhet magának, hogy kifizesse egy hónap . Ne használja a hitelkártya, mint egy önsegélyező. Ha nem engedheti meg magának, hogy vásároljon valamit készpénzzel, nem engedheti meg magának, hogy megvegye, nem is egy hitelkártya.

Kiegyenlíti a teljes minden hónapban . Miután összpontosítani kiadások csak amit megengedhet magának, hogy kifizesse egy hónap, akkor megengedheti magának, hogy kiegyenlítse a minden hónapban. Ez az egyetlen módja, hogy a hitelkártyák ellenőrzés alatt, és ne hitelkártya-tartozás.

Ha valamilyen oknál fogva úgy érzi, hogy te nem fegyelmezett ahhoz, hogy követi ezeket a szabályokat, akkor jobb, ha nem rendelkezik hitelkártyával. A bankkártyával vagy kártyás majd megengedem, hogy ugyanaz a vásárlások, akkor lehet, hogy a hitelkártyával, anélkül, hogy a tartozás.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.