Hovedtyper af Risiko for aktieinvestorerne

Home » Investing » Hovedtyper af Risiko for aktieinvestorerne

 Hovedtyper af Risiko for aktieinvestorerne

Investering i aktier er en risikabel forretning. Der er nogle risici, du har en vis kontrol over og andre, at du kun kan sikre sig mod.

Tankevækkende investeringer markeringer, der opfylder dine mål og risikoprofil holde individuelle risici aktie- og obligationsmarkederne på et acceptabelt niveau.

Men andre risici er uløseligt forbundet med at investere du ikke har nogen kontrol over. De fleste af disse risici påvirker markedet eller økonomien og kræver investorerne til at justere porteføljer eller ride stormen.

Her er fire hovedtyper af risici, som investorerne står overfor, og nogle strategier, hvor det er hensigtsmæssigt til at håndtere de problemer, som disse markedsmæssige og økonomiske forskydninger.

økonomiske risici

En af de mest oplagte risici for at investere er, at økonomien kan gå dårligt. Efter markedet buste i 2000 og terroristernes angreb i 2001, at økonomien faldt til ro i en sur magi.

En kombination af faktorer så markedet indekser miste betydelige procenter. Det tog år at vende tilbage til et niveau tæt på pre-9/11 mærker, kun at have bunden falder ud igen i 2008-09.

For unge investorer, den bedste strategi er ofte bare at Hunker ned og ride ud disse nedgangstider. Hvis du kan øge din position i gode solide selskaber, disse trug er ofte gode tider til at gøre det.

Udenlandske bestande kan være et lyspunkt, når hjemmemarkedet er i dump, hvis du gør dit hjemmearbejde. Takket være globaliseringen, nogle amerikanske virksomheder tjener et flertal af deres overskud i udlandet.

Men i kollapser ligesom 2008-09 katastrofe, kan der ikke være nogen virkelig sikre steder at vende.

Ældre investorer er i en strammere binder. Hvis du er i eller i nærheden af ​​pensionsalderen, kan en større nedtur i aktier være ødelæggende, hvis du ikke har flyttet betydelige aktiver til obligationer eller fastforrentede værdipapirer.

Inflation

Inflationen er afgiften på alle.

Det ødelægger værdi og skaber recessioner.

Selvom vi mener, inflationen er under vores kontrol, kan helbredelse af højere renter på et tidspunkt være så slemt som problemet. Med den massive offentlig låntagning til finansiering af hjælpepakker, er det kun et spørgsmål om tid, før inflationen afkast.

Investorerne historisk har trukket sig tilbage til ”hårde aktiver” såsom fast ejendom og ædelmetaller, især guld, i tider med inflationen.

Inflationen gør ondt investorer med fast indkomst den mest, da det udhuler værdien af ​​deres indtægt. Lagrene er den bedste beskyttelse mod inflationen siden virksomhederne kan justere priserne til inflationen.

En global recession kan betyde lagre vil kæmpe for en langvarig mængde tid, før økonomien er stærk nok til at bære højere priser.

Det er ikke en perfekt løsning, men det er derfor, endda pensionerede investorer bør bevare nogle af deres aktiver i aktier.

Kursværdi Risk

Kursværdi risiko refererer til, hvad der sker, når markedet vender imod eller ignorerer din investering.

Det sker, når markedet går ud jagter ”næste varme ting” og efterlader mange gode, men spændende virksomheder bag.

Det sker også, når markedet kollapser – gode bestande, samt dårlige lagre, lider som investorerne bisse ud af markedet.

Nogle investorer finde dette en god ting, og se det som en mulighed for at lægge op på store bestande på et tidspunkt, hvor markedet ikke byde prisen ned.

På den anden side, betyder det ikke fremme din grund til at se din investering flad-line måned efter måned, mens andre dele af markedet er på vej op.

Lektionen er: ikke få fanget med alle dine investeringer i en sektor af økonomien. Ved at sprede dine investeringer på tværs af flere sektorer, har du en bedre chance for at deltage i væksten af ​​nogle af dine aktier på et givet tidspunkt.

alt for konservative

Der er intet galt med at være en konservativ eller forsigtig investor. Men hvis du aldrig tage nogen risiko, kan det være svært at nå dine økonomiske mål.

Du kan være nødt til at finansiere 15 til 20 år af pensionering med din reden æg. Holde det hele i opsparingsinstrumenter kan ikke få arbejdet gjort.

Konklusion

Jeg tror, ​​at hvis du lærer om risikoen ved at investere og gøre dit hjemmearbejde om individuelle investeringer, kan du træffe beslutninger, der vil hjælpe dig med at opfylde dine økonomiske mål og stadig lade dig sove om natten.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.