Hozzáadása Pozitív Credit History, hogy a hitel-jelentés

Home » Credit and Debt » Hozzáadása Pozitív Credit History, hogy a hitel-jelentés

Hozzáadása Pozitív Credit History, hogy a hitel-jelentés

A pozitív hitel történelem fontosabb, mint valaha. Be kell, hogy jó hitelt kap a jelzálog, bérelni egy lakást, autót venni, hogy egy jó biztosítási arány, és néha még kap munkát. További cégek valószínűleg, hogy az az érv, hogy szükség van, hogy ellenőrizze a hitel történelem előtti veled üzletelni.

Ha van rossz hitel, vagy nem hitel, a cél az, hogy létrejöjjön kétségtelenül pozitív hitel történelem.

Ez nem varázslat. Nem lehet közvetlenül hozzá dolgokat, hogy a hitel-jelentés. Ehelyett meg kell függ a hitelezők és a hitelezők frissítéseket küldeni a hitelirodának alapján fiókelőzményeit.

Három fő hitelnyilvántartók: Equifax, Experian, és TransUnion. A hitelezők, akivel üzleti kapcsolatban csak jelenteni a hitel történelem egyik irodák alapján fennálló kapcsolatot, hogy irodát. Hivatalok nem információkat megosztani egymással normális körülmények között, így van rá esély, néhány beszámoló csak akkor kerülhet fel egy hitel-jelentés.

Hogy egy pozitív hitel történelem Beépített

Minden hónapban, vagy úgy a hitelkártya-kibocsátók és a hitelezők frissítést küld a fiók állapotát. Azt mondják, a hitelirodának az aktuális egyenleg, a fizetési előzményeket és egyéb részleteket a számlákat. Azt hogy ezt az információt, amely segít, hogy egy pozitív hitel történelem, feltételezve, hogy a számla adatai pozitívak.

Ez azt jelenti, kellő időben történő kifizetések és az egészséges hitelkártya egyenlegét.

Ez időt vesz igénybe, hogy adjunk pozitív információt a hitel-jelentés, így nem várható, hogy egyik napról a másikra, vagy akár néhány hét alatt. Segíthet a folyamatot azáltal, hogy a beteg és anyagilag felelős.

Mi van, ha nincs számlák?

Be kell nyitott, aktív, pozitív beszámolót, hogy építsenek egy pozitív hitel történelem.

Ha még nem rendelkezik nyitott számlák, akkor próbálja kérő típusú hitelkártyát vagy hitelek emberek nem hitel vagy rossz hitel, mint egy biztonságos hitelkártya vagy kiskereskedelmi hitelkártya. És, ha nem tud jóvá a saját, egy családtag vagy barát is hajlandó együtt aláírja az Ön számára, vagy hogy ha egy jogosult felhasználó az egyik hitelkártyák.

Használhatja a fiókokat a helyes utat

Miközben próbál építeni egy pozitív hitel történelem, szeretné elkerülni a dolgokat, hogy fájni fog a hitel. Ez magában foglalja a késedelmes fizetések, a magas hitel korlátok, és túl sok hitelkártya alkalmazások.

Kezdés kicsi. Remélik, hogy csak kis hitel és kölcsön, az elején, azaz kevesebb, mint 1000 $. A hitelezők és a hitelezők lesz hajlandó kiterjeszteni több hitelt, hogy egyszer már kimutatták, hogy felelősek lehetnek egy kicsit. Ne használjon túl sok a rendelkezésre álló keretet, és fizeti vissza, amit kölcsön időben minden hónapban.

Fiókok, pontatlan

Ha a hitel-jelentés tartalmazza a negatív fiókok pozitívnak kell lennie, akkor a hitel-jelentés vitát folyamat, amelynek eredményeképpen az információ korrigálni. Például a hitel-jelentés is azt mutatják, hogy elkéstek a fizetési hogy Ön szerint biztosan időben kifizetett.

Kijavítani hitel-jelentés a hibákat, akkor meg kell küldeni a vita levelet a hitelirodának hivatkozva a hibát, és amely egy másolatot minden olyan bizonyíték, amely azt az információt valóban helytelen.

Az iroda megvizsgálja, és vizsgálja felül a hitel-jelentés, ha a vizsgálat támogatja a követelést. Ha nem, akkor nyomon követi a vitát közvetlenül a vállalkozás, amely beszámolt a hibát.

Néhány Bills nem segít a hitel

Nem minden a számlákat fizet havonta kap jelentett hitelnyilvántartók rendszeresen. Például, mobiltelefon, kábel és az automatikus biztosítási kifizetések nem segítenek felépíteni egy pozitív hitel történelem, akkor is, ha fizet időben. Azonban, ha az alapértelmezett e kifizetések (válva több hónapig bűnöző), a késedelmes fizetések hozzá lehetett adni a hitel-jelentés, és fáj a fejlődés felé épület egy jó hitel pontszámot.

Vigyázz hitel javítási csalások és trükk, hogyan javítható a hitel pontszámot. Credit javítás vállalatok nem rendelkeznek jogosultsággal együtt a hitel történelem, hogy nem is.

Épület egy pozitív hitel történelem nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik. Nyisd ki egy fiókot, és kifizeti a számlát időben minden hónapban, és építünk egy pozitív hitel történelem. Adj neki egy kis időt, és idővel, akkor képes lesz arra, hogy megkapjuk a nagyobb hitelkártya korlátok és hitelek.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.