Hur Millennial kvinnor kan få Pensionering Planering Right

Home » Retirement » Hur Millennial kvinnor kan få Pensionering Planering Right

 Hur Millennial kvinnor kan få Pensionering Planering Right

Att spara till pensionen kan vara utmanande nog, men det kan vara ännu mer så för tusenåriga kvinnor i åldern 18-34.

Enligt en färsk NFCC undersökning , 39 procent av kvinnorna i tusenåriga generation kamp bara för att hålla jämna steg med att betala sina vanliga månatliga räkningar i tid. Kvinnor är dubbelt så stor risk att känna att deras studielån skuld är ohanterliga, jämfört med män. Och naturligtvis innebär löneskillnaderna mellan könen att kvinnor tjänar 82 procent av vad män tjänar i genomsnitt bidrar till deras ekonomiska utmaningar.

Skapa pension säkerhet inför dessa hinder kan verka som en uppförsbacke för tusenåriga kvinnor. Det är dock möjligt med rätt strategi.

Pensionering Planering Tips för Millennial kvinnor

Att få pension planering rätt för tusenåriga kvinnor innebär att ta lager av tillgångar och resurser, samt vara tydlig med långsiktiga mål och syften. Tillsammans kan detta ge perspektiv på vad kvinnor borde arbeta mot.

Börja med den stora bilden, sedan zooma in

Ett viktigt steg i pension planering för yngre kvinnor etablerar en baslinje för deras mål sparande mål. Antalet du väljer i slutändan beror på vilken typ av livsstil du söker i pension.

Till exempel kan tusenåriga kvinnor som behöver resa behöver mer pengar för att gå i pension än de som planerar att trappa ner till en liten hem eller fortsätta arbeta deltid i pension. Om du inte har tagit tid att utveckla en tydlig pension vision, är det viktigt att göra det förr snarare än senare.

En pension kalkylator kan vara till hjälp för att avgöra hur mycket pengar du behöver för att gå i pension för att finansiera din valda livsstil. Du kan sedan jämföra det med hur mycket du har sparat för att se hur mycket av en lucka som finns att fylla. Och det kan vara betydande; enligt en 2018 undersökning , 45 procent av kvinnorna har mindre än $ 10.000 avsatt för pensionering.

Undanröja hinder för att spara

Tillsammans kvinnor är skyldiga mer än två tredjedelar av landets nästan $ 1,5 biljoner i studielån skuld. Jämfört med tusenåriga män, tusenåriga kvinnor är tre gånger större risk att rapportera inte fullt ut förstå konsekvenserna av att låna för att finansiera sin högskoleutbildning. Sammantaget tusenåriga kvinnor har $ 68.834 i skuld i genomsnitt inklusive studielån, kreditkort och andra skulder.

När skulden står i vägen för att hitta extra pengar att spara, att bli av med det borde vara högsta prioritet. Refinansiering kan vara en stor hjälp för tusenåriga kvinnor när höga räntor hindra dem från att få någon dragkraft.

Privat studielån refinansiering kan resultera i en lägre ränta och det kan också effektivisera månatliga betalningar. Även federala lån kan refinansieras i privata lån, gör det innebär att förlora vissa federala skydd, såsom uppskov eller överseende perioder.

Innan man överväger någon refinansiering alternativ, oavsett om det är för studielån, kreditkort eller andra skulder bör tusenåriga kvinnor jämföra räntorna en långivare erbjudanden och de avgifter de tar ut för att se till att de får den bästa möjliga.

Leverage skatt gynnade sparmöjligheter

En arbetsgivare sponsrade pensionsplan kan vara en välsignelse för tusenåriga kvinnor, men forskning visar att de är under utnyttja dem. Enligt en undersökning har den genomsnittliga kvinnor $ 38.000 sparas i deras 401 (k), jämfört med $ 74,000 för män.

Åtminstone bör tusenåriga kvinnor att spara åtminstone tillräckligt i sin arbetsgivare plan att kvalificera sig för en fullständig matchning bidrag om man erbjuds. Därifrån kan de börja arbeta mot att spara 10 till 15 procent (eller flera) av sin inkomst. Auto-eskalering är ett relativt enkelt sätt att åstadkomma detta.

Auto-eskalering kan du öka din avgifterna automatiskt varje år med en förinställd procentsats. Om till exempel, tusenåriga kvinnor räkna med att få en årlig höjning med 1 procent, kunde de i motsvarande grad öka sin årliga sparandet med 1 procent. Som tillåter dem att utöka sin boet ägg snabbare utan att känna en betydande livsstil nypa.

En Health Savings Account är ett annat bra sätt att spara. HSAs är förknippade med hög självrisk hälsa planer och erbjuder triple skatteförmåner: avdragsgilla bidrag, skatte-uppskjuten tillväxt och skattefria uttag för sjukvårdskostnaderna. Även om inte tekniskt en pension konto, tusenåriga kvinnor som stannar frisk kunde utnyttja sina besparingar i pension för vård eller icke-sjukvårdskostnader. Efter 65 års ålder, skulle de bara betala inkomstskatt på icke-medicinska uttag.

Slutligen kan tusenåriga kvinnor och bör överväga en Roth Individual Retirement Account för att spara. En Roth IRA erbjuder fördelen av skattefria kvalificerade uttag i pension, vilket kan ha betydelse för kvinnor som förväntar sig att vara i en högre inkomst skatteklass. En traditionell IRA, som jämförelse, skulle vara obegränsat skattskyldig i pension, men det ger fördelen av avdragsgilla bidrag.

Dröj inte Pensionering Planering

Det viktigaste tusenåriga kvinnor kan göra när det gäller pensionering planering är att helt enkelt börja där de är. Tiden kan vara ett kraftfullt influencer för att bestämma din förmåga att spara och samla rikedomar genom kompoundering intresse. Starta – även om det innebär att starta små – är avgörande för att få pension planering på rätt spår.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.