Hur mycket du behöver spara till pension med 40?

Home » Retirement » Hur mycket du behöver spara till pension med 40?

Förtidspensionering finns en möjlighet för Frugal Savers och extrem planerare

 Hur mycket du behöver spara till pension med 40?

Även förtidspension kan verka som en långsökt idé för de flesta av oss är det en reell möjlighet om du är villig att sätta din resa till ekonomiskt oberoende på höghastighets räls.

I allmänhet förblir pension förtroende låg med nästan hälften av alla amerikanska hushåll är i riskzonen för att inte ha tillräckligt med pengar i pension. För extrema sparare med ambitiösa mål att uppnå ekonomiskt oberoende genom 40 års ålder, har den allmänna bristen på pension beredskap i det här landet inte påverka deras önskan att utmana konventionell visdom.

Förtidspension är en dröm många människor vill uppnå. Men verkligheten är att övergången till en tidig pension skapar några ekonomiska utmaningar planering. Den första utmaningen är att försöka räkna ut hur mycket pengar du verkligen kommer att behöva ha sparat när du når Dag 1 av ekonomiskt oberoende. Svaret: Det beror på hur du definierar pension.

Förtidspension Hur mycket besparingar är tillräckligt?

En allmän riktlinje för de flesta pensionssparare är att sträva efter att ersätta cirka 80 procent av inkomsten före pensionen. Dessa intäkter ersättning mål är ett mål belopp som för att behålla din samma bekväma livsstil under pension. Pensionering riktmärken som detta kan fungera för de flesta arbetare planerar på en mer traditionell pension startdatum i sina 60-talet. Men traditionella pension sparriktmärken är mindre effektiva om du planerar en förtidspension. Detta beror på att förtidspensionärer sannolikt redan används för att kräva mycket mindre än 100 procent av inkomsten för att täcka uppehälle.

Andra utmaningar är insikten att pensionsinkomstkällor såsom Social Security kommer inte att vara tillgängliga förrän 62 tidigast. När förtidspensionärer är berättigade till social trygghet de faktiska fördelar kommer sannolikt att minska på grund av en förkortad arbetshistoria. Det beror på sociala förmåner är baserade på ett genomsnitt av indexe månadsinkomst under de 35 år som du tjänat mest beskattningsbara inkomsten.

Eventuella förtidspension år med noll eller begränsade intäkter kommer att sänka din förväntade månatliga fördel.

De flesta blivande förtidspensionärer visa social trygghet som en extra fördel. Låt oss inse det, om du har möjlighet att aggressivt spara tillräckligt för pension och viljan att övergången till ekonomiskt oberoende i din 40-talet du troligtvis inte kommer att förlita sig på social trygghet enbart om alls. Möjligheten att gå bort från arbetskraften på dina villkor (eller åtminstone ha frihet att gå i pension när du är redo att) kräver normalt en kombination av följande ingredienser: över genomsnittet besparingar till inkomst nyckeltal, sparsam levande och eliminera problematiska skuld.

Här är ytterligare några tips om olika sätt att positionera dig för förtidspension:

Spara så mycket som möjligt i 401 (k), Iras och skattepliktiga investeringar. Nyckeln till att uppnå förtidspension brukar centrerad kring aggressivt spara så mycket pengar som möjligt. Detta kanske låter som en no-brainer och de flesta finansiella planerare redan föreslår maximera besparingar. Men du också vill fokusera på att spara på rätt ställen eller tillgångs plats. Bidragande till den högsta möjliga i 401 (k) planer belopp, individuella pensionskonton, och värdepappersdepåer bidrar till att skapa en känsla av skatte diversifiering.

I allmänhet, pension konton såsom en 401 (k) eller IRA har en 10 procent förtida utträde straff för distributioner före åldern 59 ½. Särskilda skatteregler som Internal Revenue Code 72 (t) kan bidra till att undvika dessa påföljder. Men förtidspensionärer i slutändan behöver faktor i de skattemässiga konsekvenserna relaterade till där de kommer att generera pension.

Behåll uppehälle som inte matchar din inkomst nivå. Där du valde att leva och din livsstil val kommer att ha ett starkt inflytande på din förmåga att spara. Det beror på att utan stora mängder diskretionär inkomster de pension drömmar kommer att stanna drömmar. Ditt uppehälle under din arbetsår måste också vara en bra passform för önskad pension livsstil. Minimalism och sparsam levande begrepp förbli populär över en växande grupp människor intresserade mer ackumulera meningsfullt liv upplevelser snarare än saker.

Om du kan uppnå viktiga livsmål samtidigt kräver en mindre del av dina inkomster kommer du förmodligen redan att användas till en lägre inkomstersättningsgraden i pension samtidigt som din samma bekväma livsstil.

Eliminera hög ränta konsument skuld och hålla en låg skuld förhållande till inkomsten. Lägre skuldförbindelser i pension hjälp frigöra intäkter för grundläggande behov och livsstil kostnader. De flesta förtidspensionärer har en gemensam obligation att bli skuldfri innan pensioneringen övergång. Hanterbara skuldförbindelser för reala tillgångar som en primär bostad eller hyresfastigheter är ett undantag så länge månatliga skuld betalningar är låga. En 20 procent eller lägre skuld till intäktsrelation är ett förslag riktlinje om du planerar att gå i pension i din 40-talet.

Om du sparar minst hälften av din inkomst är inte en potentiell barriär för din finansiella oberoende planer, det finns andra saker att tänka på. För en, inte Medicare berättigande inte sparka in till ålder 65. Detta innebär att du kommer att behöva överväga alternativa sätt att få prisvärda sjukförsäkring.

Den enkel beräkning: Multiplicera önskat ”förtidspensionering” inkomst av 25

Hur mycket pension besparingar kommer du verkligen behöver för pension? Ta din beräknade årliga kostnader under pensionstiden och multiplicera detta belopp med antalet 25. Detta kommer att hjälpa dig att uppskatta hur mycket du behöver för att nå din förtidspension mål. Den pensionssparande benchmark förutsätter att du kan tillbakadragande 4 procent av dina investeringar varje år utan väsentlig risk för att få slut på pengar.

Här är en kort exempel på fyra procent tillbakadragande riktlinje i aktion. Låt oss anta din pension mål är att generera $ 40.000 av kapitalavkastningen per år. För att nå detta mål, skulle du behöva spara cirka $ 1 miljon på önskad pensionsålder. Låt oss nu titta på en 25-årig tjäna $ 50.000 per år med möjlighet att spara hälften av sin inkomst i 15 år. Förutsatt en måttligt aggressiv 7 procent genomsnittlig årlig avkastning, $ 25,000 investerade per år skulle växa till drygt $ 628 tusen.

Den 4 procent regel ger vägledning för hur mycket du skulle kunna ta ut årligen när du är pensionär. I föregående exempel skulle den tidiga pensionär räknar med drygt $ 25,000 i årsinkomst med hjälp av en ungefärlig uppskattning.

Det är viktigt att notera att tillbakadragandet Regel 4 procent är mer av en riktlinje än en garanti. Senaste akademisk forskning har utmanat regel 4 procent för pension kontoutdrag hållbara. Lägre tillbakadragande priser har visat sig öka sannolikheten priser som den pension bo ägg kommer att vara där under din pension år. Verkligheten för förtidspensionärer med lång karenstid är att framtiden är osäker och det är viktigt att upprätthålla en viss flexibilitet när du skapar en pension plan.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.