Hur mycket Pensionssparande Ska du har just nu?

Home » Retirement » Hur mycket Pensionssparande Ska du har just nu?

Var försiktig när du jämför dina besparingar till pensionering planering Benchmarks

Hur mycket Pensionssparande Ska du har just nu?

”Hur mycket behöver jag spara till pensionen?”

Detta är en av de mest utmanande frågor eftersom svaret är alltid – ” Det beror!

En ”det beror” svar kan vara frustrerande för någon som är ute efter ett magiskt nummer för att hjälpa dem att avgöra om de är på rätt spår. Det finns redan en enorm mängd osäkerhet kring hela pension planeringsprocessen till att börja med. I allmänhet är människor lever längre, sjukvårdskostnader stiger, pensioner försvinner, och ett moln av tvivel omger vad Social Security kommer att se ut decennier från och med nu.

Men personliga pensionsplaner är tänkta att vara personlig. Bestämma hur länge du planerar att bo eller om du tänker du projicera en kort livslängd på grund av allvarliga hälsoproblem kan drastiskt ändra dina framtida pension behov. Mata in din pension år med eller utan en inteckning eller konsument skulden kommer också att påverka din pension inkomster behov. Grundtanken är att livsstilsval gå långt för att avgöra hur man skapar den mest korrekta uppskattningen av våra framtida inkomster behov och önskemål. Med tanke på alla de unika variabler och osäkerhet om hur mycket någon behöver spara för att uppnå en hög sannolikhet för framgång, är det vettigt att ha några allmänna riktlinjer kring att hjälpa oss att spåra våra framsteg.

Pensionssparande som en multipel av intäkter

En tumregel för pension bygger på spar faktorer som är kopplade till din inkomst. Med denna metod spar mål skapas baserade på multiplar av inkomster för att hjälpa människor att följa deras framsteg genom ansamling skede av en yrkeskarriär.

Fidelity har identifierat riktmärken pensionssparande för olika åldrar längs resan mot pension.

Till exempel, för att gå i pension med samma bekväma livsstil Fidelity rekommenderar att någon har 10x sin årslön sparas efter ålder 67. De ger också en tidslinje med några användbara riktmärken för att använda för att uppnå den rekommenderade mängden besparingar som krävs för att gå i pension på Spår:

  • Senast den 30: Ha motsvarande 1x av din lön sparade
  • Med 35 : Har 2x din lön sparade
  • Med 40: Ha 3x din lön sparade
  • Med 45: Ha 4x din lön sparade
  • Med 50 : Har 6x din lön sparade
  • Med 55: Ha 7x din lön sparade
  • Med 60: Ha 8x din lön sparade
  • Med 67: Ha 10x din lön sparade

Tänk på att spar faktorer som används av Fidelity är justerbara baserat på när du vill gå i pension och din förväntade livsstil behöver under pension. Till exempel, en 45-årig planering pension efter ålder 67 med en genomsnittlig livsstil skulle har ett mål besparingar på 4x (gånger) lön avsätts till pensionen. Men justera pensionsåldern till 65 på ett liknande scenario gupp besparingarna faktor upp till 6x (gånger) lön. Du kan titta på ditt pensionssparande faktorer baserat på din nuvarande ålder, när du vill gå i pension, och önskade livsstil bekostnad behov med hjälp av denna länk .

Viktiga riktlinjer för din pension Prognoser

Konventionell visdom säger att du måste byta ut cirka 70 till 90 procent av din nuvarande inkomst i pension för att behålla din samma livsstil under pensionstiden. En annan vanligt förekommande tumregel i pension inställningar planering ofta kallas ”The 4% regeln.” Detta hänvisar till en allmän antagandet att du kan ta ett uttag 4% från pensionssparande balans årligen och öka mängden med inflationen varje år .

Därför, om du har $ 1 miljon i din pension konton, skulle du kunna spendera $ 40.000 under det första året. Detta innebär i princip att för varje $ 1000 per månad du vill spendera i pension, behöver du ungefär $ 300.000 värde av pensionssparande.

Skäl att vara försiktig med inkomstgrundad Savings Riktlinjer

Det är viktigt att erkänna dessa besparingar riktmärken är helt enkelt milstolpar och de fungerar som något av ett rörligt mål. För några år sedan, den så kallade magiska numret riktlinje var 8x lön efter ålder 67. Det bästa sättet att avgöra om du sparar nog för pension är att köra en mer detaljerad pension miniräknare och för att skapa en budgetplan för pensionering baserat på realistiska livsstil bekostnad behov. Detta gör att du kan granska hela din ekonomiska bilden och innehåller personliga Social Security uppskattningar den potentiella användningen av det egna kapitalet i ditt hem, önskade inkomstintervall baserat på dina mål och andra inkomstkällor, såsom arv, deltidsarbete, eller hyresintäkter .

En framgångsrik pensionsplan kräver mer än en one-size-fits-all strategi. Allmänna riktlinjer som Fidelitys spar faktorer ger en acceptabel utgångspunkt för att avgöra om du är på rätt spår med ditt pensionssparande. För många människor spar faktorer kommer att fungera som ett hälsosamt wake-up call. För andra gör denna metod för många antaganden för dig och saknar en anpassad metod. En bättre metod är att köra några pension räknare baserade på mer personliga mål för att se om du spårar mot en trygg pension eller inte.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.