Hva er kredittkort Kjerningen og hvordan du gjør det på riktig måte

Home » Credit and Debt » Hva er kredittkort Kjerningen og hvordan du gjør det på riktig måte

Hva er kredittkort Kjerningen og hvordan du gjør det på riktig måte

Hvis du er et kredittkort belønninger narkoman, eller håper å være ett, har du kanskje hørt om kredittkort churning. Vet at hvis du må være forsiktig når du registrerer deg for flere kredittkort for å tjene bonuser og andre frynsegoder. Hvis du ikke er ansvarlig med kredittkort, og du ikke har økonomiske grunnleggende på plass, kan du ende opp dypt i gjeld og med en skadet kreditt score.

Med de innledende ut av veien, la oss komme inn i detaljer om hvordan kredittkort churning fungerer.

Hva er kredittkort churning?

Mange kredittkortselskaper tilbyr gode bonuser. Nye kortholdere tjene en stor bonus for å tilbringe et visst beløp innen en viss tidsramme-vanligvis de første 90 dagene etter åpning av kredittkort. Jo flere belønninger kredittkort du åpner, jo flere bonuser du kan tjene.

Kredittkort churning refererer til praksisen med gjentatte ganger å åpne og lukke et kredittkort for å tjene sin velkomstbonus om og om igjen. Å gjøre dette med flere kredittkort kan du samle opp langt flere belønninger enn du ville fått hvis du sitter fast med bare ett kredittkort. Du kan bruke noen andre strategier-lignende kombinere belønninger fra lojalitetsprogrammer-å maksimere mengden av belønninger du tjener.

Regler å følge

Det er noen retningslinjer du ønsker å holde seg til for de mest suksess med kredittkort churning.

Betale saldoen i full hver måned

Pass på at du ikke bruker mer enn du har råd til å betale tilbake, selv om du sikter til en bonus. Hvis du ikke har råd til å betale ned hele saldoen ved utgangen av hver måned, bør du revurdere kredittkort churning. Og du definitivt bør ikke prøve å tjene bonuser på mer enn ett kredittkort om gangen hvis du sliter med å betale og betale ned bare ett kredittkort. Reoler opp store kredittkort balanserer kan få deg inn i hva slags gjeld som tar år å nedbetale.

En annen grunn til å betale av din saldo hver måned, er å unngå å betale renter på saldoen. Poenget med churning kredittkort er å få en fordel fra kredittkortselskaper. Eventuelle renter du betaler senker netto nytte du får fra ditt kredittkort.

Alltid foreta betalinger på tid

Send en månedlig betaling på tide å unngå sent avgifter og skade på kreditt. Hvis kreditt er bulker på grunn av en sen betaling, kan du finne det vanskelig å få godkjent for belønninger kredittkort i fremtiden. Du vil også være lurt å betale i tide for å unngå mister din belønning.

Ha et mål for dine poeng

Du bør alltid ha en idé om hva du jobber mot. Fire dager i Santorini. Et cruise i Bahamas. Besøker besteforeldrene dine til høytiden. Mulighetene for å bruke dine belønninger er nesten uendelige. Å vite hva du vil gjøre med dine poeng vil hjelpe deg å velge den beste kredittkort og holde deg fra å bruke poengene tidlig.

Ikke ta på flere kredittkort enn du kan håndtere

Du tenker sannsynligvis flere kredittkort betyr flere bonuser og flere poeng. Men, ta på seg for mange kredittkort kan skape problemer. Hvis du ikke har råd til utgifter minimumskrav på flere kredittkort kan du ende opp med mer gjeld enn du kan håndtere.

Hold årlige avgifter i Mind

Mange belønninger kredittkort frafalle årlig avgift i det første året. Noen kan gi en fordel som er vel verdt å holde kredittkortet og betale årsavgiften. For eksempel kan du få en gratis hotellopphold hvert år. Hvis den årlige avgiften er lavere enn en natt på hotell, kan kortet være verdt å holde. Husk at du må bruke kredittkortet hver gang en stund for å holde den aktiv, og du må balansere at kredittkort utgifter med utgifter du gjør på kredittkort hvor du aktivt prøver å tjene en bonus.

Stadig utkikk etter nye kredittkort tilbud

Kredittkortselskaper endre sine tilbud ofte. Ikke anta tilbudet du ser på deres hjemmeside er det beste tilbudet du kan få på den tiden. Når du er interessert i et kredittkort, sjekke et par forskjellige nettsteder (spesielt kredittkort sammenligning nettsteder) for å se hva som blir tilbudt.

Bruk et kart eller regneark for å holde tritt med alt

Ja, det er bare så alvorlig. Det er lurt å holde tritt med en flere detaljer for hver kredittkort du åpner:

 • Kredittkortselskapet og den spesifikke kredittkort
 • Datoen du åpnet kredittkort
 • Kredittkort årsavgift og om det er frafalt
 • Datoen årsavgiften vil bli belastet hvis den er frafalt i det første året (hvis du ikke holde kontoen, må du avslutte kontoen før denne datoen)
 • bonusen
 • Utgifter kravet
 • Datoen du trenger for å møte utgifter kravet
 • Din nåværende kredittkort balanse (og balanserer på tvers av alle kredittkort)
 • Din fremgang mot å møte utgifter kravet
 • Enten bonusen har blitt lagt til din konto
 • Enten du har brukt bonus
 • Tidspunktet for reklameformål hastighet

Alltid Les Fine Print

Lese gjennom kredittkort termer er et must. Noen kredittkortselskaper bare tillate deg å tjene en bonus under visse omstendigheter, for eksempel at du har ikke tjent en bonus fra at kortutstederen i løpet av de siste 24 månedene. American Express, for eksempel, gjør kortinnehavere å tjene bare en bonus per kredittkort. Når du har tjent en bonus for en bestemt Amex, vil du ikke være i stand til å tjene bonus for det samme kredittkortet igjen. Kredittkort vilkår kan endres, så alltid lese vilkårene før du søker om et kredittkort.

Vær forsiktig med hvor mange kort du åpner i løpet av kort tid

Kredittkortselskaper kan nekte kredittkortet ditt program hvis du har åpnet eller søke om for mange kredittkort de siste 12 til 24 måneder.

Aldri Gjør balanse overføringer eller ta kontantuttak

Disse transaksjonene teller ikke som kjøp og vil derfor ikke hjelpe deg å nå dine forbruksminimumskrav. De bare okkupere kredittgrensen og la deg med mindre rom for utgifter. Pluss begge transaksjonene typisk pådra avgifter, noe du ønsker å unngå å få maksimalt utbytte av kredittkort churning. Og, i tilfelle av en cash forhånd, du får ikke en gyldighetsperiode for finans kostnader og begynne å påløpe renter umiddelbart.

Begrensninger på Åpning kredittkort

Kredittkortselskaper ønsker å ha lojale kunder som vil ha sine kredittkort for mer enn noen få måneder. Så, i et forsøk på å slå ned på kredittkort churning mange kredittkortselskaper er nå å begrense antall kredittkort du kan åpne.

For eksempel har mange Chase kunder merke til at Chase vil ikke godkjenne søknader om forbrukere som har åpnet mer enn fem nye kredittkort (ingen kredittkort) de siste 24 månedene.

Grensene for å åpne nye kredittkort bare at du må være mer strategisk om når du åpner kredittkort og kortutsteder du søker etter.

Kredittkortselskaper kan også begrense det totale antall åpne kontoer du kan ha med dem på en gang tid. For American Express, for eksempel, er grensen fire kredittkort.

Har Kredittkort Kjerningen påvirke Credit?

Kredittkort churning kan påvirke din kreditt score, men det vil sannsynligvis ikke nødvendigvis ødelegge din kreditt score. Husk at betalingshistorikk og gjeldsnivå er de to viktigste faktorene som påvirker din kreditt score. Hvis du gjør alle dine månedlige innbetalinger på tid og holde kredittkort balanse lav, vil du holde kreditt score fra tanking.

Hver gang du søker om et kredittkort, er det en vanskelig gransking kreditt-rapporten. Disse undersøkelsene kan påvirke din kreditt-henvendelser er 10 prosent av kreditten din poengsum-særlig flere i løpet av kort tid.

Åpne nye kontoer kan lavere gjennomsnittlig kredittalders en faktor som er 15 prosent av kreditten din poengsum.

Du kan selv se det motsatte-kreditt score øke-fordi du blir så forsiktig med å gjøre betalinger på tid og betale beløpet hver måned. Noen kredittkortselskaper inkluderer en gratis kreditt score i din månedlige kontoutskriften. Hvis ingen av kortene har denne fordelen, kan du bruke en gratis kreditt scoring tjeneste som Credit Karma eller Credit Sesame å holde orden på kreditt score. Du kan alltid trekke tilbake på kredittkort churning hvis den påvirker din kreditt score.

Kredittkort Kjerningen kanskje ikke for deg hvis …

Så spennende som det kan høres å tjene bonus etter bonus for nesten gratis, er det noen ting å se opp for når du er churning kredittkort.

Du har ikke god kreditt

Du trenger vanligvis å ha utmerket kreditt for å selv kvalifisere for de gode belønninger kredittkort. Hvis du har negativ informasjon på kreditt rapporten, som sen betaling eller gjeld samlinger, bør du forbedre din kreditt rapporten før du prøver å churn kredittkort.

Du Forberedelse for en Major Loan Soon

Du kan ikke ønsker å churn kredittkort (eller i det minste sette churning på vent midlertidig) hvis du forbereder for et boliglån eller en annen stor lånesøknad i 18 til 24 måneder. Antallet henvendelser og nyåpnede kontoer kan påvirke din kreditt score og gjøre det vanskeligere å få godkjent for nye kontoer, selv om du har vært på gang med alle betalinger.

Du må ikke bruke nok penger hver måned for å møte de utgifter Krav

Du må kanskje bruke flere tusen dollar på kjøp på bare noen få måneder for å møte utgifter krav. Hvis din nåværende utgifter er ikke høy nok til å dekke utgifter krav, kan churning ikke være for deg. Økende utgifter bare for å tjene bonuser setter deg i fare for å skape større balanserer enn du har råd til å betale tilbake.

Du har ikke tid eller interesse i å holde følge med ditt kredittkort Progress

Du kan fortsatt tjene kredittkort utgifter bonuser og belønninger på kredittkortet ditt kjøp. Men hvis du er seriøs om churning kredittkort, organisere din innsats er nøkkelen.

Du har aldri hatt et kredittkort

Kredittkort churning er ikke for uerfarne. Du bør ha solid erfaring med et kredittkort og betale beløpet hver måned før du får inn kredittkort churning. Det er altfor lett å komme i trøbbel, og når kreditten din poengsum er skadet, er det vanskelig å reparere den.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.