Hva gjør du hvis du ikke er forberedt for Retirement

Home » Retirement » Hva gjør du hvis du ikke er forberedt for Retirement

Forstå Pre-Retirement Readiness alternativer

Hva gjør du hvis du ikke er forberedt for Retirement

Hvis du ønsker å få reell om pensjonering, finnes det en enkel første skritt. Prøv ett eller flere av disse pensjonisttilværelse beredskap kalkulatorer som viser deg hvordan klar du er til å leve for 20, 30 eller flere år på din nåværende pensjon sparing.

Jeg ble positivt overrasket over opplevelsen av John Schwartz, forfatteren av en fersk artikkel i  The New York Times , Er Retirement Reality fanger opp med meg . Schwartz prøvde å finne ut hvor forberedt til pensjonisttilværelsen han og hans kone var, ved hjelp av verktøy fra SSA.gov og Vanguard. Det overraskende var at han var hvordan upbeat stykket var. Han innrømmet at han ikke hadde tenkt gitt nok tanke til pensjonisttilværelsen, men han hadde vært en god saver. Den store oppdagelsen var at han var på sporet. Du kan føle hans lettelse. Ikke alle av oss vil være så heldig.

I 2014 Retirement Confidence Survey av Employee Benefit Research Institute, bare 18 prosent av arbeidstakerne rapporterte følelse “veldig trygg” de vil ha nok penger til å leve komfortabelt i pensjonisttilværelsen. Hvis du er i den andre 82 prosent, er det ting du kan gjøre. Det er derfor det er viktig å bruke en kalkulator som lar deg se hva som skjer når du gjør justeringer i tid, spareraten, investeringsvekst og uttakshastighet. Jeg har brukt og verdsatt enkelhet Fidelitys MyPlan Snapshot , som alle kan få tilgang til. Din egen 401k plan administrator kan ha noe lignende. Det som er viktig er evnen til å gjøre endringer, fordi hvis du ikke er forberedt for pensjonering, vil løsningen innebærer en omlegging av ett eller flere av følgende elementer i din pensjonisttilværelse plan mens du fremdeles arbeider.

1. Lagre og investere mer

En opplagt måte å styrke dine fremtidige besparelser er å sette til side en større del av lønnen din til pensjonisttilværelsen.

En del av problemet kan være i meldingstjenester. Eksperter (inkludert undertegnede) anbefaler ofte å spare minst 6 prosent av lønnen din, fordi det er vanligvis rundt det beløpet en arbeidsgiver vil matche. En klarere anbefaling er å starte på 6 prosent med et mål om å øke det hvert år. Ett senter for Retirement Forskning kort funnet ut at en gjennomsnittlig earner som begynner å spare på 35 og går av med pensjon ved 67 behov for å spare 18 prosent per år, forutsatt en fire prosent avkastning. Riktignok er det mye. Men sparer 10 prosent eller 12 prosent av resultat før skatt lønnsslipp bør være et rimelig mål.

2. Øke investeringsrisiko

Flyktig eller fallende trend i markedene kan gjøre skade på en portefølje, men ikke nødvendigvis fordi verdien av dine investeringer går ned. Hva kan være mer skadelig er frykten som oppstår under disse markedsendringer, som kan føre investorer til å ta unødvendig eller dårlig timet handling. Flytte penger rundt som en reaksjon på et marked skift kan koste investorer penger.

Det er spesielt kostbart hvis man blir så risikovillig som å flytte alt ut av markedet eller i kontanter lignende investeringer. For å være sikker, det er så mye risiko i å gjøre dette (inflasjonsrisiko, renterisiko, lang levetid risiko) som det er å investere i varme aksjer. Mange investorer har for mye av denne type risiko og ikke nok egenkapital vekst risikoen i sine porteføljer.

Dette er ikke å si at hot aksjer bør dominere en investeringsportefølje. Husk, det handler om å finne den rette balansen og holde denne balansen uavhengig av markedet beveger seg. Hvis du har kommet bort fra den opprinnelige planen, er det på tide å rebalansere.

3. Arbeid Lengre

Det kan virke ironisk at en måte å gjøre pensjonsalder lettere er å fortsette å jobbe for så lenge du kan, men det er en sikker vinner for bekymrede pre-pensjonister. Selv om du velger å jobbe færre timer eller skifte til en annen karriere, jobbe lenger vil forkorte tiden du forventer å leve av din pensjon investeringer, og det tillater deg å fortsette å bidra til pensjonisttilværelse investeringer for noen flere år.

Jo lenger du satt fri fra jobb, jo større potensial Social Security inntekt, så vel. Personer som venter til 70 år til å kreve kan få maksimal effekt som de er kvalifisert. Par, også bør koordinere når hvert medlem av ekteskapet vil begynne å hevde Social Security.

4. kutte utgiftene i Retirement

Hvis du måtte leve på halvparten av din nåværende lønn, kan du gjøre det? Det er den slags spørsmål pre-pensjonister bør spørre seg selv: Hva er det laveste månedlige beløpet som trengs for å leve på?

Når du har angitt en del, gi det et forsøk for å se om nummeret er realistisk. Det hjelper ikke å sette inntekt mål som ikke kan opprettholdes over tid.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.