Hvad Bil, Life, og Rejseforsikring Har du virkelig brug?

Home » Insurance » Hvad Bil, Life, og Rejseforsikring Har du virkelig brug?

10 slags forsikring, der måske ikke nødvendigt

Hvad Bil, Life, og Rejseforsikring Har du virkelig brug?

En vigtig måde at reducere dine samlede forsikringsudgifter er at undgå at købe forsikringer, som du ikke har brug for. Så der er ikke behov for bilforsikring, livsforsikring, og rejseforsikringer? Listen over politikker man behøver måske ikke vil være forskellig for alle på grund af forskellen i individuelle risiko. For eksempel ville en person, der ikke ejer et hjem ikke behøver at købe en husejere politik, fordi der ikke er risiko for dem for at miste deres hjem.

Det er et oplagt eksempel, men der er tidspunkter, hvor ens risiko er meget lille og lider under konsekvenserne af tabet er en bedre risiko end at købe en politik. Nedenfor er en liste over forsikringer, som de fleste mennesker ikke vil være nødvendigt at købe af forskellige årsager (årsager vises, når det er relevant):

Forsikring Du behøver måske ikke

1. Omfattende og kollision dækning på din bilforsikring: Det er ikke nødvendigt for biler, der har ringe eller ingen værdi.

2. Maksimal personskade beskyttelse dækning (PIP) på din bilforsikring: Hvis du har en god sygeforsikring politik, bør dine skader dækkes. Hvis du foretrækker en vis beskyttelse, bare købe et minimum.

3. Leje af bil Forsikring: Hvis du har en aktuel dækning politik fuld, skal du kontakte din agent for at se, om du er dækket. Kontroller også, med dit kreditkort udbyder – det kan tilbyde dækning, hvis du bruger kortet, når du lejer.

4. Mekanisk Fordeling Forsikring: Hvis du allerede ejer en ny bil eller har en leaset bil, der stadig er under garanti, behøver du ikke dette tilføjet til din bilforsikring.

5. Vejhjælp: Hvis du allerede tilhører en bil klub som AAA, behøver du ikke dette følger med din bilforsikring.

6. Livsforsikring: Hvis du er single og har ingen pårørende vil du kun ønsker livsforsikring, hvis du bruger det som en del af en langsigtet strategi. For eksempel kan købe hele livet eller universel liv med værdier i en ung alder spare dig penge, da du vil bygge investeringer, som du kan låne fra lettere end en bank, når den tid kommer til at starte en virksomhed eller en familie, og du kan også drage fordel af en lavere sats ved at låse i en politik, mens du er ved godt helbred og har ikke noget problem passerer livsforsikring medicinsk eksamen.

Hvis du kun er på udkig efter sigt livsforsikring, finde ud af, om du er dækket via din arbejdsgiver gennem deres sundhedsmæssige fordele eller andre personaleforpligtelser pakker. Pas dog, at hvis du lader din arbejdsgiver kan du finde dig selv uden forsikring. Nogle gange er det sparer dig mere i det lange løb at betale mindre nu, end forsøge at få livsforsikring senere og betale måde mere på grund af alder eller medicinske spørgsmål.

7. Rejseforsikring: Hvis din nuværende sygesikring politik dækker dig i udlandet, skal du finde ud af, hvad der er omfattet, og derefter beslutte, om du skal tage en ekstra politik. Du kan evt dækning for tabt bagage, men mener, at din boligejer politik kan dække dig underlagt din fradragsberettigede. Du kan også overveje at eventuelle kreditkort fordele, som du måtte have, og kontakt dit kreditkortselskab for at finde ud af, om de tilbyder rejseforsikring automatisk, når du køber en billet eller ved hjælp af kreditkort, før du bruge ekstra penge.

Hvis du rejser til erhvervsmæssige formål, ville en personlig rejseforsikring ikke dækker dig, skal du tale med dit arbejde om denne dækning, så vær forsigtig, hvis du køber en plan for at dække professionel rejse, kan du spilder dine penge.

Hvis du er på rejse i en længere periode, men har grundlæggende dækning som en del af din sygeforsikring plan på arbejdspladsen, så overvej at kontakte din sygesikring udbyder og få en top op på din forsikring, det er meget billigere end at købe en helt ny politik.

Udnyt dine personalegoder hvor du kan.

I alle tilfælde, finde ud af, hvad der er omfattet, og hvad der ikke er. For eksempel gør dine politik cover luft ambulancer, er, at en bekymring for dig? Når du har udforsket dine behov og muligheder, beslutte, om du vil have den ekstra dækning, og hvis det er værd at din investering.

8. udvidede garantier på Hvidevarer: I sidste ende, disse kan koste mere end bare at købe en erstatning apparat.

9. Forsikring om Udestående kreditkort saldi: Denne type forsikring kan være dyrt, og der er en masse smuthuller til at gå igennem, før nogen fordel er betalt.

10. Kreditforsikring og pant forsikring:  Dette er frivillig forsikring på dit realkreditlån. En typisk livsforsikring politik ville være en bedre løsning.

Ved at undgå de ovennævnte politikker, vil du ikke reducere din risiko, og du stadig kan opleve et tab i enhver af eller alle de ovennævnte kategorier, er du nødt til at afveje den risiko eller bruge denne forsikring som led i en strategi for at selv bestemme om i din nuværende situation, dækningen er værd at prisen for forsikringen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.