Hvad er Kreditkort Kærning og hvordan man gør det den rigtige vej

Home » Credit and Debt » Hvad er Kreditkort Kærning og hvordan man gør det den rigtige vej

Hvad er Kreditkort Kærning og hvordan man gør det den rigtige vej

Hvis du er et kreditkort belønninger junkie, eller ønsker at være en, har du måske hørt om kreditkort kærning. Vid, at hvis du skal være forsigtig, når du tilmelder dig til flere kreditkort til at tjene bonusser og andre frynsegoder. Hvis du ikke er ansvarlig med kreditkort, og du ikke har de finansielle basics på plads, kan du ende i dyb gæld og med en beskadiget kredit score.

Med de indledende kampe af vejen, lad os komme ind i detaljer om, hvordan kreditkort kærning værker.

Hvad er kreditkort Churning?

Mange kreditkort udstedere tilbyder stor tilmelding bonusser. Nye kortholdere tjene en stor bonus for at bruge en vis mængde inden for en vis tidsramme-normalt de første 90 dage efter åbning af kreditkortet. Jo flere belønninger kreditkort, du åbner, jo flere signup bonusser du kan tjene.

Kreditkort kærning refererer til den praksis gentagne gange åbning og lukning af et kreditkort til at tjene sit signup bonus igen og igen. At gøre dette med flere kreditkort kan du rack op langt flere belønninger end du ville få, hvis du sidder fast med blot ét kreditkort. Du kan bruge nogle andre strategier-lignende kombinere belønninger fra loyalitetsprogrammer-at maksimere mængden af ​​belønninger du tjener.

Regler at følge

Der er et par retningslinjer, du ønsker at holde sig til for de mest succes med kreditkort kærning.

Betal din saldo i fuld hver måned

Sørg for, at du ikke bruge mere end du har råd til at tilbagebetale, selvom du sigter efter en bonus. Hvis du ikke har råd til at betale din fulde balance i slutningen af ​​hver måned, bør du genoverveje kreditkort kærning. Og du absolut ikke bør forsøge at tjene bonusser på mere end et kreditkort ad gangen, hvis du kæmper for at tilbringe og betale bare ét kreditkort. Reoler op enorme kreditkort saldi kan få dig ind i form for gæld, der tager år at afbetale.

En anden grund til at betale dine saldi hver måned er at undgå at betale renter på din saldo. Pointen med kværnende kreditkort er at få en fordel af kreditkort udstedere. Enhver interesse, du betaler sænker nettofordel du får fra dit kreditkort.

Altid gøre dine betalinger til tiden

Send din månedlige betaling til tiden for at undgå sent gebyrer og skader på din kredit. Hvis din kredit er dinged på grund af en for sen betaling, kan du finde det svært at få godkendt til belønninger kreditkort i fremtiden. Du vil også ønsker at betale til tiden for at undgå at miste dine belønninger.

Have et mål for dine point

Du bør altid have en idé om, hvad du arbejder hen imod. Fire dage i Santorini. Et krydstogt i Bahamas. Besøger dine bedsteforældre til ferien. Mulighederne for at bruge dine belønninger er næsten uendelige. At vide, hvad du vil gøre med dine punkter vil hjælpe dig med at vælge de bedste kreditkort og holde dig fra at bruge dine point for tidligt.

Må ikke påtage sig mere Kreditkort end du kan håndtere

Du tror sikkert flere kreditkort betyder flere bonusser og flere point. Men, påtager sig for mange kreditkort kan skabe problemer. Hvis du ikke har råd til de udgifter minimumsbeløb på flere kreditkort, du kan ende op med mere gæld, end du kan håndtere.

Hold årlige gebyrer i Mind

Mange belønninger kreditkort frafalde det årlige gebyr i det første år. Nogle kan tilbyde en fordel, der er værd at holde kreditkort og betale det årlige gebyr. For eksempel kan du tjene en gratis hotel ophold hvert år. Hvis det årlige gebyr er lavere end en nat på hotellerne, kan kortet være værd at holde. Husk, at du skal bruge dit kreditkort hver gang i et stykke tid for at holde det aktivt, og du bliver nødt til at balancere, at kreditkort udgifter med udgifterne du laver på kreditkort, hvor du aktivt forsøger at tjene en bonus.

Konstant udkig efter nye kreditkort tilbud

Kreditkortudstedere ændre deres tilbud ofte. Må ikke antage det tilbud, du ser på deres hjemmeside er det bedste tilbud, du kan få på det tidspunkt. Når du er interesseret i et kreditkort, check et par forskellige hjemmesider (især kreditkort sammenligning websteder) for at se, hvad der bliver tilbudt.

Brug en figur eller regneark til at holde med alt

Ja, det er bare så alvorligt. Du ønsker at holde op med en flere oplysninger om hvert kreditkort du åbner:

 • Kreditten kortudsteder og den specifikke kreditkort
 • Den dato du åbnede kreditkort
 • Kreditkortet årlige gebyr og uanset om det er givet afkald på
 • Datoen den årlige afgift vil blive opkrævet, hvis det er givet afkald i det første år (hvis du ikke holder den konto, du har brug for at lukke kontoen før denne dato)
 • bonussen
 • Kravet om udgifter
 • Den dato, du har brug for at opfylde kravet udgifter
 • Din nuværende kreditkort balance (og saldi på tværs af alle kreditkort)
 • Din fremskridt i retning af at opfylde kravet udgifter
 • Hvorvidt bonussen er blevet anvendt på din konto
 • Uanset om du har brugt bonus
 • Timingen for enhver salgsfremmende sats

Altid læse det med småt

Læsning gennem kreditkort vilkår er et must. Nogle kreditkortudstedere kun give dig mulighed for at tjene en bonus under visse omstændigheder, f.eks du har ikke tjent en bonus fra at kortudsteder inden for de seneste 24 måneder. American Express, for eksempel, giver kortholdere til at tjene kun én bonus pr kreditkort. Når du har optjent en bonus for en bestemt Amex, vil du ikke være i stand til at tjene bonus for det samme kreditkort igen. Kreditkort vilkår kan ændres, så altid læse de vilkår og betingelser, før der ansøges om et kreditkort.

Vær forsigtig, hvor mange kort Du Åbn i et kort tidsrum

Kreditkortudstedere kan benægte dit kreditkort ansøgning, hvis du har åbnet eller ansøge om for mange kreditkort i de sidste 12 til 24 måneder.

Aldrig gøre balance overførsler eller tage kontanter Advances

Disse transaktioner tæller ikke som køb og vil derfor ikke hjælpe dig med at nå dine udgifter mindstesatser. De optager bare dit kreditmaksimum og efterlader dig med mindre plads til udgifter. Plus begge transaktioner typisk pådrage gebyrer, noget du vil undgå at få det maksimale udbytte af kreditkort kærning. Og i tilfælde af et kontant forskud, du ikke får en afdragsfri periode for finansieringsudgifter og begynde tilfalder interesse med det samme.

Grænser for Åbning kreditkort

Kreditkortudstedere ønsker at have loyale kunder, der vil have deres kreditkort til mere end et par måneder. Så i et forsøg på at slå ned på kreditkort kærning mange kreditkort udstedere er nu at begrænse antallet af kreditkort, du kan åbnes.

For eksempel har mange Chase kunder bemærket, at Chase ikke vil godkende ansøgninger om forbrugere, der har åbnet mere end fem nye kreditkort (eventuelle kreditkort) i de seneste 24 måneder.

De grænser for at åbne nye kreditkort betyder bare du nødt til at være mere strategisk om, når du åbner kreditkort og de kortudstedere du ansøger om.

Kreditkortudstedere kan også begrænse det samlede antal åbne konti, du kan have med dem på en gang tid. For American Express, for eksempel, er grænsen fire kreditkort.

Er Kreditkort Kærning Affect kredit?

Kreditkort kærning kan påvirke din kredit score, men det vil sandsynligvis ikke nødvendigvis ødelægge din kredit score. Husk, at betaling historie og gældsniveau er de to største faktorer, der påvirker dit kredit score. Hvis du laver alle dine månedlige betalinger til tiden og holde dit kreditkort balance lav, vil du holde din kredit score fra optankning.

Hver gang du ansøge om et kreditkort, er der en hård undersøgelse din kredit rapport. Disse forespørgsler kan påvirke dit kredit score-henvendelser er 10 procent af din kredit score-især flere i en kort periode.

Åbning af nye konti kan sænke din gennemsnitlige kredit alder-en faktor, der er 15 procent af din kredit score.

Du kan endda se den modsatte dit kredit score stigende-fordi du er så forsigtige med at gøre dine betalinger til tiden og betale din saldo i fuld hver måned. Nogle kreditkortudstedere inkluderer en gratis kredit score inden din månedlige opgørelse. Hvis ingen af ​​dine kort har denne fordel, kan du bruge en gratis kredit scoring service som Credit Karma eller Credit Sesame at holde styr på dit kredit score. Du kan altid trække sig tilbage på kreditkortet kærning hvis det påvirker din kredit score.

Kreditkort Kærning måske ikke for dig Hvis …

Så spændende som det kan lyde til at tjene bonus efter bonus for næsten gratis, er der nogle ting at holde øje med, når du kærning kreditkort.

Du behøver ikke god kredit

Du skal typisk at have fremragende kredit til selv kvalificere sig til de gode belønninger kreditkort. Hvis du har negative oplysninger på din kredit rapport, ligesom forsinkede betalinger eller gæld samling, skal du forbedre din kredit rapport, før du prøver at kværne kreditkort.

Du Forberedelse til en Major lån Snart

Du må ikke ønsker at kværne kreditkort (eller i det mindste sætte dit kærning på hold midlertidigt) hvis du forbereder for en pant eller anden stor låneansøgning i 18 til 24 måneder. Antallet af forespørgsler og nyåbnede konti kan påvirke din kredit score og gøre det sværere at få godkendt til nye konti-selvom du har været på tid med alle dine betalinger.

Vil du ikke bruger nok penge hver måned til Mød Spending Krav

Du kan have til at bruge flere tusinde dollars på køb på blot et par måneder til at opfylde kravene udgifter. Hvis din nuværende forbrug ikke er høj nok til at opfylde kravene udgifter, måske kærning ikke være for dig. Øge dine udgifter bare for at tjene bonusser medfører risiko for at skabe større balancer, end du har råd til at tilbagebetale.

Vil du ikke har tid eller interesse i at holde op med dit kreditkort Fremskridt

Du kan stadig tjene kreditkort udgifter bonusser og belønninger på dit kreditkort køb. Men hvis du er seriøs omkring kærning kreditkort, organisere din indsats er nøglen.

Du har aldrig haft et kreditkort

Kreditkort kærning er ikke for uerfarne. Du skal have solid erfaring med at bruge et kreditkort og betale din saldo i fuld hver måned før det bliver i kreditkort kærning. Det er for nemt at komme i problemer, og når din kredit score er beskadiget, er det svært at reparere den.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.