Hvad er Nødstedte Investering Gæld og hvordan fungerer det?

Home » Investing » Hvad er Nødstedte Investering Gæld og hvordan fungerer det?

Hvad er Nødstedte Investering Gæld og hvordan fungerer det?

Når virksomheder er i finansielle problemer, vi ofte hører om investorerne gå væk med heftig summer af penge. Dette synes ulogisk, men det skyldes, at investorerne har købt selskabets gæld, snarere end dens bestand.

Dette er ofte omtalt som nødlidende gæld investere, og det er en almindelig praksis blandt hedgefonde og mange institutionelle investorer.

Med nødlidende gæld investere, en investor bevidst køber gæld af en urolig virksomheden ofte med rabat-og søger at profitere, hvis selskabet vender sig om.

I mange tilfælde, investorer stadig gå væk med betalinger, selv hvis et selskab går konkurs, og i nogle tilfælde, nødlidende gæld investorer faktisk ender som ejere af den urolige selskab.

Kom Gæld på den billige

Der er ikke nogen streng regel for, hvornår man skal kategorisere en gæld som ”nødstedte”, men det betyder generelt, at gælden handler med en betydelig rabat til pari. Så for eksempel, kan du være i stand til at købe en $ 500 obligation for $ 200. I dette tilfælde rabatten kommer fordi låntager er i risiko for misligholdelse. Og ja, investorer kan tabe penge, hvis virksomheden går konkurs. Men hvis investorerne mener, at der kan være en vending og i sidste ende bevist ret, kan de se værdien af ​​gælden gå op dramatisk.

En investor, der køber aktier i et selskab i stedet for gæld kunne tjene flere penge end gæld investorer, hvis et selskab vender sig rundt. Men, aktier kan miste hele deres værdi, hvis et selskab går konkurs.

Gæld, på den anden side, bevarer stadig en vis værdi, selv om en vending ikke sker.

få kontrol

Når en investor køber en virksomheds nødlidende gæld, er de ikke kun at gøre et køb, men vil ofte ender med en vis kontrol af virksomheden. Enheder som hedgefonde, der køber store mængder af nødlidende gæld vil ofte forhandle vilkår, der tillader dem at tage en aktiv rolle med den urolige selskab.

Derudover kan nødlidende gæld investorer opnå prioritet status i at blive betalt tilbage, hvis et selskab går konkurs.

Når en virksomhed erklærer kapitel 11 konkurs, vil en domstol normalt bestemme prioritetsrækkefølgen for kreditorer, der er skyldte penge. De involverede i nødlidende gæld er ofte nogle af de første mennesker, der tilbagebetales, forud for aktionærer og selv medarbejdere. Nogle gange kan det resultere i, at kreditorerne faktisk at tage ejerskab af et selskab. Når dette sker, kan de nødlidende gæld investorer gøre en formue, hvis de har succes med at vende virksomheden rundt.

Risikostyring

Anytime en investor køber gæld, såsom i form af en regering eller erhvervsobligationer, de risikerer at låntager misligholder. Det er derfor, de fleste investorer opfordres til at undersøge kreditværdighed en låntager til at bestemme sandsynligheden for at få deres penge tilbage. Risikoen for misligholdelse er også derfor, gæld fra mindre kreditværdige organisationer vil generere et højere afkast for investor.

Med nødlidende gæld investering, der er en meget reel risiko for investoren gå væk med ingenting, hvis virksomheden går konkurs.

Investorer, der deltager i nødlidende gæld investere, især større hedgefonde, udfører ofte meget robuste analyser af risiko, ved hjælp af avancerede modeller og testscenarier.

Desuden er disse midler er ofte meget dygtige til at sprede ud risiko og, når det er muligt, partnering med andre virksomheder, så de ikke bliver overeksponeret, hvis en investering standardindstillinger.

Vigtigst er det, dygtige hedge fund managers forstår værdien af ​​diversificering i at investere. Det er usandsynligt, at nødlidende gæld vil omfatte en betydelig procentdel af en hedgefond fulde portefølje.

Nødlidende gæld til Gennemsnitlige Investorer

Generelt er den gennemsnitlige joe ikke kommer til at være involveret i nødlidende gæld investere. De fleste mennesker er bedre stillet investere i aktier og standard obligationer, fordi det er enkelt og langt mindre risikabelt. Men det er muligt for en person at få adgang til dette marked, hvis de vælger. Nogle virksomheder tilbyder investeringsforeninger, der investerer i nødlidende gæld, eller omfatter nødlidende gæld som en del af en portefølje.

The Franklin Mutual Quest Fund fra Franklin Templeton Investments [NYSE: MQIFX], for eksempel, omfatter nødlidende gæld i sin beholdning sammen med undervurderede selskaber og kontanter. Oaktree Capital er et andet firma der tilbyder individuelle investorer adgang til nødlidende gæld gennem private køretøjer.

Det er nyttigt for investorerne at forstå de muligheder, nødlidende gæld tilbud, men det gør sjældent mening i en typisk pension portefølje. Stikning med aktier, investeringsforeninger og investment grade-obligationer er en mere sikker og mere fornuftig vej til rigdom for de fleste mennesker.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.