Hvad man ikke skal gøre, når sælge dit hjem

Home » Real Estate » Hvad man ikke skal gøre, når sælge dit hjem

Hvad man ikke skal gøre, når de sælger dit hjem

Jeg vil aldrig glemme et åbent hus jeg besøgte i 2008.

Jeg spurgte vores ejendomsmægler til at se sig om efter nogle større boliger – muligvis en to-etagers aftale eller en rummelig ranch med en kælder. Jeg var begejstret, da hun kom op med en liste med seks boliger for os at se på én dag – ”Koks House” hvoraf jeg vil kalde

Det er ikke, hvad du måske tror. Den mursten ranch var ikke hjem for stofmisbrugere eller arbejdsløse wannabes mudderkastning kokain. Nope, det var et hus, hvis bundniveau var fyldt til randen med koks memorabilia. Fra gulv til loft, hele nedenunder havde Coca-Cola vægtæpper, læskedrikke-inspirerede bord og stol sæt, og Coke tchotchkes.

Huset var stor ellers, men vi fik aldrig forbi den prangende indretning. Og virkelig, hvem kunne?

Sælge dit hjem? Må ikke gøre disse fejl

Forlader specifik indretning intakt, når du sælger dit hjem er en stor fejltagelse, men det er en, der udspiller sig ofte. Husejere er ikke altid klar over deres specifikke stil ikke appellerer til masserne – eller måske de bare er ligeglade.

Selvfølgelig, offbeat indretning er ikke den eneste fejl sælgere gøre, når de forsøger at losse et hjem. Jeg nåede ud til flere fast ejendom fagfolk til at finde ud af de største fejltagelser, de ser sælgere gøre. Her er, hvad de sagde:

Fejl # 1: forsøgsfasen på fotografering.

I en alder af online lister, vil et par billeder taget på din iPhone ikke rigtig klippe det, og det er sandt, uanset hvor store de er. Alligevel har vi alle set boliger, der markedsføres med uprofessionel billeder, som ikke viser ejendommen i sin bedste lys.

”Folk gør deres beslutning om at forelske sig i dit hus med billeder over internettet,” siger real estate investor Chad Carson. Det ville være en skam at gå glip af en fuld-pris salg, fordi du var for billigt at få store billeder.

Carson foreslår at leje en pro, hvilket gør en god indsats for at iscenesætte dit hjem, og at du har ideelle belysning til at få de perfekte skud. Hvis du ikke gør det, siger han, kan den perfekte køber ikke engang gider besøger dit hjem.

Mistake # 2: At bruge for meget på opgraderinger.

Fælles visdom siger, at det er smart at ordne dit hjem til at sælge, eller i det mindste at sikre, at eventuelle store spørgsmål repareres før notering. Men kan du tage det for langt? Ifølge Lee Huffman, en californisk fast ejendom investor, der arbejder for DLH Partners, der er helt sikkert et punkt faldende afkast.

”Du kan guld-plade alt og har forbedringer, der ville hører hjemme i fem-stjernede resorts, men hvis dit hjem ikke vil vurdere til den aftalte salgspris, skal du komme ned på prisen, hvis du ønsker at lukke spærret,”siger Huffman.

I stedet for overforbrug på luksus opgraderinger, det bedste du kan gøre er at sørge dit hjem er ren og plejes. En stor del af tiden, vil køberne ønsker at opdatere hjemmet i henhold til deres egen smag alligevel.

Mistake # 3: Leaving masser af familie billeder rundt.

Under dine familiebilleder strøet over hele dit hjem er fint, hvis du holder stille. Men hvis du ønsker at flytte, kan de forårsage forvirring for dine købere.

”Undgå fremvisning personlige billeder på dit hjem turné, siger Loria Hamilton-Field, Chicago administrerende mægler af Owners.com.

”Hvis familiens fotografier fortrængning dit hjem, kan potentielle boligkøbere få let distraheret, og det vil være sværere for dem at huske hjemmet,” siger hun. ”Du ønsker at være sikker på, at købere kan se sig selv bor der -. Og de mere personlige ting, du har, jo sværere, der bliver”

Mistake # 4: forhoejet dit hjem.

En erfaren ejendomsmægler vil foreslå en notering pris baseret på dit hjem aktuelle værdi, sammenlignelige salg i nærheden, og historiske data. Hvis du nægter at lytte og bede om mere end dit hjem er værd, kan du risikere at dreje en endnu mindre overskud, når alt er sagt og gjort.

”Sælgere har tendens til at se på deres hus som den smukkeste, klogeste og smukkeste hus på blokken,” siger Californien ejendomsmægler Wendy Gladson. Desværre kan en sælgers kærlighed til deres hjem påvirke deres opfattelse af virkeligheden.

”Den eneste værste du kan gøre, som en sælger er at gøre en følelsesmæssig beslutning om pris,” siger Gladson. ”Overprice din ejendom, og du vil jage markedet nedad og ender med at sælge for mindre end du ville have haft dig prissat det til markedsværdi.”

Mistake # 5: At være til gene under fremvisninger.

Uanset om du er bange eller bare nysgerrig, har du ikke lyst til at forlade løbet fremvisninger – vi får det. Desværre har potentielle købere ikke ønsker at se dig dvælende i deres fremtidige hjem.

”Når en køber eller ejendomsmægler tidsplaner en fremvisning, så sørg for du lader fem minutter før de ankommer,” siger Texas ejendomsmægler Diego Corzo. ”Opholder sig inde i hjemmet gør det ubehageligt for køberne at tale deres sind og fortælle, hvad de virkelig mener om hjemmet. Plus, kan de ikke blive så længe, ​​fordi de ikke ønsker at bug sælger. Køberen skal føle sig så behageligt som muligt.”

Mistake # 6: At tvinge dit favorit hold eller mærke på købere.

Meget gerne ejerne af ”Coke” hus jeg nævnte ovenfor, at nogle mennesker ikke ved, hvor grænsen går med tema indretning. Kevin Lawton, ejendomsmægler og vært for Real Estate Deal på 107,7 FM i New Jersey, har set masser af salget falder igennem, når sport fanatikere nægter at lette deres indretning.

”Jeg havde en sælger, der var besat af en vis baseball hold, og holdet memorabilia og logo var over hele huset – fra en farvet glas team logo over hoveddøren til hele gulvtæppet i alrummet at være grøn med baseballs på det ,”siger Lawton.

”De inviterede mig over at fortælle dem, hvad de skal gøre for at prep for at sælge; Jeg sagde, at du er nødt til at reducere mængden af ​​baseball stuff overalt – de havde endda spillerens numre malet på væggene i kælderen – og de nægtede,”Lawton fortsætter. ”Sikker nok, det var et kæmpe turn-off for købere, der blev distraheret af det hele. Nogle blev wowed og gik glip af resten af ​​huset, og nogle var fans af en rivaliserende hold, der forlod en sur smag i munden!”

Mistake # 7: Ikke male i neutrale farver, der kan appellere til alle.

Det er i orden at male dit hus neongrøn mens du bor der, men det er en forfærdelig idé, når du er klar til at sælge. Hvorfor? Ifølge Trina Larson, en ejendomsmægler med Berkshire Hathaway, skøre maling eller tapet betyder blot arbejde for potentielle købere.

”Har du ikke prangende out-of-date maling eller tapet på dine vægge,” siger Larson. ”Udsmykning er en meget personlig ting, og det kan koste tusindvis af dollars til at male et hus.” Tanken om at strippe masser af tapet eller malerarbejde en hel hjem kan være en reel deal-breaker for købere.

”Købere gå ind og begynde at regne ud, hvad de vil have til at bruge til at løse op i huset,” Larson siger. Hvis det kommer til at tage en masse arbejde, penge eller begge dele for at få farveskema ret, kan de gå videre til et andet hus eller bede dig om en betydelig prisnedsættelse for at kompensere for den ekstra arbejde.

Mistake # 8: glemmer at pakke væk din rod.

Der er ikke noget værre end et hus til salg, der er fuld af en andens ting. Ikke alene er det sværere for køberne at forestille dit hjem som deres, når din lort er over det hele, men det gør dit hjem ser rodet og mindre end den faktisk er.

”Do not leave rod rundt, nogensinde,” siger Connecticut ejendomsmægler Emily Restifo. ”Agenter kan fortælle dig deres kunder kan se lige forbi det, men de kan ikke … i hvert fald ikke uden at det påvirker deres opfattelse af værdi. En rodet hus kan være en indikation af ikke plads nok, eller ikke nok pleje, men det sender et signal om, at det ikke er den perfekte ejendom.”

Mistake # 9: Ikke mellemstationer dit hjem.

Du kan blive forelsket i din ginormous pleather sofaen, mørklægningsgardiner, og gaming station, men hvis din ejendomsmægler antyder du ændre det, du skal.

Mens en unikke møbler set-up kan arbejde perfekt for din familie, du vil have noget, der appellerer til alle købere. I nogle tilfælde kan du nøjes med blot at flytte rundt på møblerne for at skabe et bedre flow. Men nogle gange kan det være nødvendigt at iscenesætte dit hjem med lånte møbler i stedet.

”Du skal ikke afvise mellemstationer møbler eller blive fornærmet, når din agent anbefaler iscenesættelse,” siger Californien ejendomsmægler Wendy Hooper. ”Iscenesættelse ikke udsmykning – det er den handling strategisk placere neutrale endnu elegante møbler at gøre opmærksom på funktionerne i dit hjem.”

Mistake # 10: glemmer at dokumentere detaljerne i din salg.

Uanset hvad, skal du ikke slette e-mails fra enhver professionel, der beskæftiger sig med dit hjem salg. Dette omfatter e-mails fra din ejendomsmægler, din købers ejendomsmægler, og alle, der beskæftiger sig med lånet.

”I tilfælde af en tvist, vil disse e-mails vise sig meget værdifuldt,” siger Lauren Bowling, forfatter til ”The Millennial boligejer.”

”Når sælger mit hjem, køberen ønskede at bakke ud efter due diligence periode havde lukket, citerer de havde problemer med at få finansiering. De ønskede at beholde den alvor penge, selvom de havde bakket ud en måned før lukning,”siger Bowling.

Fordi hun gemte sine e-mails, hun var i stand til at bevise, at de aldrig sagt et ord om finansiering og havde været i kommunikation med hende hele tiden. Som et resultat, hun var i stand til at holde deres alvor penge at gøre op for hendes tabte tid.

Bundlinjen

Hvis dit mål er at sælge dit hjem, det bedste, du kan gøre, er at ansætte en kvalificeret ejendomsmægler til at hjælpe med salget –  og så lytte til deres råd. De fleste mæglere er klar over de forskellige bevægelser, der slukke købere og kan hjælpe dig med at undgå dem.

Eller du kan sorteper systemet og gøre tingene på din måde. Men hvis dine lyserøde vægge og leopard print tæppe slå købere fra, skal du ikke sige, vi ikke advarede dig.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.