Hvad skal man gøre, hvis du ikke er forberedt til pensionering

Home » Retirement » Hvad skal man gøre, hvis du ikke er forberedt til pensionering

Forståelse af dine efterløn Readiness Indstillinger

Hvad skal man gøre, hvis du ikke er forberedt til pensionering

Hvis du ønsker at få reel om pensionering, er der en nem første skridt. Prøv en eller flere af disse pensionering parathed regnemaskiner, der viser dig, hvordan klar du er til at leve i 20, 30 eller flere år på din nuværende pensionsopsparing.

Jeg blev glædeligt overrasket over oplevelsen af John Schwartz, forfatteren af en nylig artikel i  The New York Times , Er Pensionering Reality indhente mig . Schwartz forsøgte at regne ud, hvordan forberedt til pensionering han og hans kone var, ved hjælp af værktøjer fra SSA.gov og Vanguard. Det overraskende var, han var, hvordan optimistisk stykket var. Han indrømmede, at han ikke havde tænkt givet nok tanke til pensionering, men han havde været en god pauseskærm. Den store opdagelse var, at han var på sporet. Man kunne mærke hans lettelse. Ikke alle af os vil være så heldig.

I 2014 Pensionering Confidence Survey af Medarbejderen Benefit Research Institute, kun 18 procent af arbejderne rapporterede følelse ”meget overbevist” de vil have penge nok til at leve komfortabelt i pension. Hvis du er i den anden 82 procent, der er ting, du kan gøre. Det er derfor, det er vigtigt at bruge en regnemaskine, der giver dig mulighed for at se, hvad der sker, når du foretager justeringer af tid, opsparing, investering vækst og tilbagetrækning sats. Jeg har brugt og værdsat enkelheden i Fidelity s MyPlan Snapshot , som alle kan få adgang til. Din egen 401k planen administrator kan have noget lignende. Det vigtige er evnen til at foretage ændringer, fordi hvis du ikke er forberedt på pension, vil løsningen indebære at ændre en eller flere af følgende elementer i din pensionsordning, mens du stadig arbejder.

1. Gem og investere mere

En oplagt måde at styrke din fremtidige besparelser er at lægge en større del af din lønseddel for pensionering.

En del af problemet kan være i messaging. Eksperter (herunder undertegnede) ofte anbefale at spare mindst 6 procent af din løn, fordi det er normalt omkring det beløb en arbejdsgiver vil matche. En klarere anbefaling er at starte på 6 procent med et mål om at øge den hvert år. Et center for pensionering Research kort konstateret, at en gennemsnitlig lønmodtager, der begynder at spare på 35 og går på pension ved 67 behov for at spare 18 procent om året, under forudsætning af en 4 procent tilbage. Indrømmet, det er en masse. Men sparer 10 procent eller endda 12 procent af din før skat lønseddel bør være en rimelig mål.

2. Forøg din Investeringsrisiko

Flygtige eller nedad-Trendvisning markeder kan gøre skade på en portefølje, men ikke nødvendigvis, fordi værdien af ​​dine investeringer går ned. Hvad kan være mere ødelæggende er frygten, der opstår under disse markedsforhold skift, som kan forårsage investorerne til at tage unødvendige eller dårligt timet handling. Flytning penge rundt som en reaktion på et marked skift kan koste investorerne penge.

Det er især dyrt, hvis man bliver så risikoaverse som at flytte alt ud af markedet eller i kontanter-lignende investeringer. For at være sikker på, at der er så stor en risiko i at gøre dette (risiko inflationen, renterisiko, lang levetid risiko), da der er at investere i varme bestande. Mange investorer har for meget af denne type risiko og ikke nok aktierisiko vækst i deres porteføljer.

Dette er ikke at sige, at varme lagre bør dominere en investeringsportefølje. Husk, det handler om at finde den rette balance og holde denne balance uanset markedet bevæger sig. Hvis du har overtrådt fra din oprindelige plan, er det tid til at genoprette balancen.

3. Arbejde Længere

Det kan synes ironisk, at en måde at gøre pensionering nemmere er at fortsætte med at arbejde, så længe du kan, men det er en sikker satsning for bekymrede pre-pensionister. Selv hvis du vælger at arbejde færre timer eller skifte til en anden karriere, arbejde længere vil forkorte den tid, du forventer at leve af din pension investeringer, og det giver dig mulighed for at fortsætte med at bidrage til pensionering investeringer for et par ekstra år.

Jo længere du udskyde arbejdet, jo større er dine potentielle Social Security indkomst, så godt. Personer, der venter, indtil alderen 70 krav kan modtage de maksimale fordele, som de kvalificerer. Par, også bør koordinere når hvert medlem af ægteskabet vil begynde hævder Social Security.

4. Skær Udgifterne i alderdommen

Hvis du skulle leve på halvdelen af ​​din nuværende løn, kan du gøre det? Det er den slags spørgsmål pre-pensionister bør spørge sig selv: Hvad er det mindste månedlige beløb er nødvendig for at leve på?

Når du har bestemt et nummer, give det en chance for at se, hvis tallet er realistisk. Det hjælper ikke at sætte indkomst mål, der ikke kan fastholdes over tid.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.