Hvor å fastsette din Out of Control kredittkort gjeld

Home » Credit and Debt » Hvor å fastsette din Out of Control kredittkort gjeld

Hvor å fastsette din Out of Control kredittkort gjeldDet er så lett for kredittkort gjeld for å komme ut av kontroll. En dag du er lykkelig sveipe kredittkort, kjøpe ting du alltid har ønsket, å ta turer til steder du alltid har ønsket å besøke. Den neste tingen du vet kortene dine er alle maxed ut og du kan ikke helt huske hvordan det skjedde.

Er ditt kredittkort gjeld Ut av kontroll?

Det er ingen måler for å gi deg beskjed når ditt kredittkort gjeld er å komme ut av kontroll. Kredittkortselskaper kommer ikke til å advare deg om at din saldo er mer enn du har råd til å betale. I stedet er det opp til deg å måtte se etter disse 10 tegn som viser at gjelden er ute av kontroll:

1. Dine kort er maxed ut eller høyere kredittgrense . Maxed ut kredittkort er et tegn på at du ikke har betalt saldoen i full hver måned. Flere maxed ut kredittkort bare sammensatte problemet, noe som gjør det vanskeligere å betale av kredittkort balanserer. Og hvis du ikke har beredskaps besparelser, forlot deg uten en kilde til finansiering for en nødsituasjon.

2. Du kan ikke råd til å betale noe annet enn minimum betaling . Den nøyaktige mengden gjeld som teller som “ute av kontroll” vil variere fra person til person, avhengig av deres evne til å betale. Et sikkert tegn på at gjelden er ute av kontroll er å kunne betale bare minimum på kredittkort. Minimumsbetalinger er det laveste beløpet du kan betale på kredittkortet ditt og holde kontoen din i orden. Hvis du ikke kan betale mer enn det, og du fortsatt bruker kredittkort, er gjelden blir verre hver måned.

3. Du er sent eller manglende betalinger . Når minimum betalinger blir uoverkommelig, er du i trøbbel. Tapte kredittkortbetalinger bare gjøre ditt kredittkort situasjonen verre. Sen betaling øke beløpet du må betale for å bli fanget opp og ha en negativ innvirkning på kreditt score. Innen du glipp av to utbetalinger, renten øker og fange opp er nesten umulig. I det øyeblikket det begynner å bli vanskelig å gjøre minimum betaling er når du må begynne å gjøre stor endring til dine kredittkort vaner.

4. Du betaler ditt kredittkort med andre typer gjeld . Hvis du bruker kontantuttak, gjentatte balanse overføringer, lønning lån eller noen annen form for gjeld å betale dine kredittkort, er du i skikkelig trøbbel. Ikke bare er du egentlig ikke gjør noen fremgang å betale av kredittkort, er du skape mer gjeld ved å låne penger for å holde seg flytende.

5. Du bruker kredittkort for nødvendigheter og daglige innkjøp . Å måtte bruke kredittkortet for vanlige kjøp er et tegn på at, er ikke bare ditt kredittkort gjeld ut av kontroll, er det et tegn på større økonomiske problemer. Hvis du fortsetter å bruke kredittkort for vanlige kjøp-og det er ikke en del av en strategi for å tjene mer kredittkort belønninger-slutt vil du gå tom for tilgjengelig kreditt. Du må gjøre store endringer for å unngå fullstendig drukner i gjeld.

6. Din kreditt scorer begynner å slippe . Credit score brukes til å måle din kredittverdighet-eller hvor sannsynlig det er at du vil misligholde på kreditt og lån forpliktelser. Hvor mye gjeld du bærer (i forhold til kredittgrensen) er 30% av din kreditt score.

Hvis kreditt score er fallende, selv om du gjør dine betalinger på tid hver måned, er det tegn på at økende kredittkort gjeld er verre enn du forventet. Hvis du ikke får en gratis kreditt score med kredittkortet ditt hver måned, kan du sjekke din kreditt score gratis skjønt CreditKarma.com, CreditSesame.com, og Quizzle.com.

7. Din nye søknader er avslått . Kredittkortselskaper kan være i stand til å forutse at ditt kredittkort gjeld er ute kontroll selv før du gjør. Etter en nektet kreditt kort søknad, sjekke e-posten for et brev fra kredittkortselskapet forklarer hvorfor du ble nektet. Hvis gjelden eller høy kredittkort balanserer er en av årsakene, er det et tegn på at du trenger å tøyle i utgifter og begynne å takle din gjeld før det blir verre.

8. Du skjuler din gjeld -fra deg selv eller din ektefelle. Følelsen som du har noe å skjule er et tegn på at ting er galt. Hvis du ikke åpner dine kredittkort fordi du ikke ønsker å møte din saldo eller du kommer ut av din måte å holde din ektefelle fra å finne ut om gjelden din, du sannsynligvis har mer gjeld enn du kan håndtere .

9. Du har ikke råd til å spare penger fordi du har for mye gjeld . Jo mer penger du bruker på din gjeld, jo mindre du har for andre ting-som sparer penger. Uten tilgang til besparelser, for eksempel i en nødsituasjon, kan du ha for å skape enda mer gjeld for å komme ut av en økonomisk bind.

10. Du bekymre deg for hvordan du skal betale av kredittkort . Hvis du følte at kredittkortgjeld var under kontroll, vil du har ingenting å bekymre seg for. Men understreke om ditt kredittkort gjeld er et tegn på at det er definitivt ute av kontroll. Ikke anta at fordi du ikke er stresset om gjelden din at du er trygg. Det kan være at du ignorerer gjelden eller i fornektelse om hvor ille det egentlig er.

7 måter å få din kredittkort gjeld under kontroll

Når du innser ditt kredittkort gjeld er ute av kontroll, blir det ditt ansvar å gjøre noe med det med en gang. Ignorerer alvorlighetsgraden av ditt kredittkort gjeld vil bare gjøre det verre og vanskeligere å håndtere når du endelig bestemmer seg for å gjøre noen endringer:

1. Stopp utgifter . Når du innser din gjeld er ute av kontroll eller komme ut av kontroll, er det første du trenger å gjøre slutte å bruke ditt kredittkort. Eventuelle andre kredittkort kjøp vil bare gjøre ditt kredittkort gjeld vokse. Jo større din saldo er, jo vanskeligere vil de være å lønne seg.

2. Skjær opp kredittkort . Hvis du ikke er disiplinert nok til å slutte å bruke kredittkort, gjør det vanskeligere for deg selv. Skjær opp kortene dine og kaste bort bitene. Du kan gå et skritt videre og lukke kontoene dine helt hvis det er det som trengs for å slutte å bruke ditt kredittkort.

3. Ta beholdning av gjeld . Få en klar forståelse av hvor mye du skylder og hvem du skylder det til. Lag en liste over alle dine kredittkort, renten, balansen, og den nåværende minimum betaling. Dersom regnskapet er forfalt, skrive ned hvor mye du må betale for å fange opp. Mens listen kan være skremmende, kan du gjøre mye bedre beslutninger om din gjeld med all informasjon foran deg.

4. Finne ut hvor mye du kan betale mot gjelden hver måned . Gjennomgå dine inntekter og utgifter for å finne ut hva du kan presse fra budsjettet begynne å betale tilbake ditt kredittkort gjeld. Du må kanskje gjøre store endringer i utgiftene for å kunne ha råd til levekostnader og betale ned gjeld.

5. Stopp utgifter ekstra penger . Du har hatt en god tid å fylle opp med kredittkort gjeld, nå er det på tide å få alvorlige om din økonomi. Skjær ut rekreasjons utgifter og fokus på å kjøpe bare de tingene du trenger. Det kan være en smertefull offer i begynnelsen, men du kan justere. Husk grunnen til at du gjør disse endringene er å bedre din økonomi og skape en mer sikker fremtid for deg selv.

6. Velg et kredittkort og betale mer enn minimum . Mens målet er å betale ned alle dine kredittkort, prøver å betale dem alle på en gang er ikke den mest effektive tilnærmingen. I stedet fokuserer på å betale av kredittkort en gang om gangen. Du kan starte med den med høyest rente, høyeste balanse, laveste beløpet, eller hvilket som helst annet kort som du ønsker å bli kvitt. Det viktigste er at du velger et kort og tilbringer mesteparten av ekstra penger å betale ut denne balansen. Som du betaler av hver kredittkort, velger du et annet å fokusere på før de er alle nedbetalt.

Bruke et kredittkort tilbakebetaling kalkulator for å hjelpe deg å finne ut den beste måten å betale ned gjeld og få en idé om når du endelig bli ferdig med å betale av kredittkort.

7. Prøv å spare penger på renter . Hvis du fortsatt har ganske god kreditt, kan du være i stand til å spare penger på renter ved å spørre kredittkortutstederen for en lavere rente, eller ved å utnytte en 0% saldo overføring tilbud.

Bør du sverge av kredittkort for godt?

Etter å ha kjempet med kredittkort gjeld, mange mennesker bestemmer seg for å aldri bruke kredittkort på nytt. Husk at kredittkort selv er ikke dårlig-det er måten du bruker kredittkort som kan få deg i trøbbel. Ikke å ha et kredittkort kan gjøre noen transaksjoner, som å leie en bil, litt tøffere. Her er hva du kan gjøre for å unngå å komme tilbake inn kredittkort problemer.

Bruke bare hva du har råd til å betale seg i en måned . Unngå å bruke kredittkortet ditt som en inntekt erstatning. Hvis du ikke har råd til å kjøpe noe i kontanter, kan du ikke råd til å kjøpe det, ikke engang med et kredittkort.

Betale saldoen i full hver måned . Når du fokuserer på å bruke kun det du har råd til å betale seg i en måned, kan du råd til å betale av saldo hver måned. Dette er den eneste måten å holde kredittkort under kontroll og unngå kredittkort gjeld.

Hvis en eller annen grunn, føler du at du ikke er disiplinert nok til å følge disse reglene, er det bedre å ikke ha et kredittkort. Et debetkort eller kontantkort vil la deg gjøre de samme kjøpene du kan gjøre med et kredittkort uten å komme i gjeld.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.