Hvor at investere dine penge? 10 trin til økonomisk succes

Home » Investing » Hvor at investere dine penge? 10 trin til økonomisk succes

Hvor at investere dine penge?  10 trin til økonomisk succes

At lære og hvor de skal investere kan være en meget skræmmende opgave for begyndere. Investering kan bruges til en række forskellige årsager, såsom at spare op til alderdommen eller hjælpe finansiere et barns college uddannelse. Dog kan investere være skadeligt og forårsage tab af penge eller besparelser, hvis det gøres uklogt.

1. Bestem Risikoprofil

Det første skridt til at investere er at bestemme en risikoprofil, som er din tolerance for risiko i forhold til hovedstolen udsving. Investorer med en høj risiko tolerance kan tåle større langsigtede udsving og kan mentalt modstå pullbacks på markedet. Investorer med meget lille risiko tolerance kan være urolig og panik i det samme scenario og tilbyde mere sikkerhed for hovedstolen.

2. Forståelse Risk vs Return

Når det kommer til at investere, forstå forholdet mellem risiko og afkast er meget vigtigt. Investeringer, der bærer mere risiko tilbyde en højere potentiale for afkast. Omvendt investeringer med lavere risiko tilbyde en lavere rente. I det perfekte scenarie, en investeringsportefølje, der har højt afkast med lille risiko er målet mål for enhver investor.

3. Investeringer Mål

Investorerne skal bestemme, hvad det endelige mål er bag investere. Uanset om det er til pensionering eller spare op til et barns uddannelse, skal der etableres hvert mål. Dette hjælper med at fastslå den bedste investering køretøj til at passe dette mål. For eksempel, når spare op til alderdommen, en skat-udskudte opsparingskonto, såsom en traditionel IRA, bør anvendes. For et kollegium pædagogisk mål, bør der etableres en 529 plan. Bestemmelse af mål på forhånd hjælper etablere den mest effektive måde at investere muligt.

4. Time Horizon

Etablering af en tidshorisont direkte vedrører risikoprofil og investeringer mål for en investor. Tidshorisont er længden af ​​forventede tid investeringsplanen fortsat at være intakt. En yngre investor spare op til alderdommen kunne have en tidshorisont på 20 til 30 år. Da det anses for langsigtede investor er i stand til at tage mere risiko med investeringerne. Nogen, der er planlagt til at gå på pension i fem år har en kortsigtet horisont og bør være i betydeligt mere sikre investeringer med mindre risiko for hovedstolen.

5. Typer af investeringsprodukter

Der er mange forskellige typer af investeringsprodukter til rådighed. Aktier og obligationer er de to simpleste former for investering. Lagrene betragtes mere risikobetonede investeringer, men har højere langsigtet afkast. Obligationer kan være mere stabil, men tilbyder et mindre afkast i form af rentebetalinger.

For dem, der ikke ønsker at gøre forskningen til at vælge de rigtige enkelte bestande eller obligationer bør bruge investeringsforeninger eller børshandlede fonde (ETF’er). Disse er kurve af bestande og / eller obligationer, der er designet til at tilbyde en diversificeret portefølje i én investering. Gensidige fonde er professionelt forvaltet, men opkræve en intern afgift kaldet en omkostningsprocent. ETF’er betragtes passive investeringer og er designet til at spejle et indeks, såsom S & P 500. ETF’er tilbyder diversificering som en investeringsforening, men på et lavere omkostningsprocent.

6. Korrekt Aktivfordeling

Diversificering er nyttigt for investorerne til at opretholde en portefølje med højere afkast og lavere risiko. Det er altid vigtigt at sprede blandt forskellige investeringer aktivklasser og sektorer. For eksempel at investere i kun én bestand er meget risikabelt for en investor. Men at investere i 10 aktier reducerer risikoen over 10 forskellige virksomheder. Investering i kun medicinalvirksomheder er mere risikable end at investere i hele aktiemarkedet.

Investorer bør se på deres individuelle risikoprofil, investeringsmål og tidshorisont til at bestemme en ordentlig aktivallokering. En langsigtet investor med en høj risiko niveau søger at finansiere pensionering bør investere fuldt ud i aktier. En kortsigtet investor med et risikoniveau lavt bør investere i næsten ingen bestande, for det meste med fokus på obligationer eller kontanter. At have en blanding mellem de to aktier og obligationer er en almindelig måde at have en diversificeret, afbalanceret tilgang til investering. Hvis aktiemarkedet går ned, skal obligationerne hjælpe med at stabilisere den samlede portefølje. Som tidshorisonten mindsker bør porteføljen justeres til at være mindre risikabelt.

7. Brug en rabat Brokerage

Investorerne behøver ikke længere at stole på ekspertise fra en finansiel rådgiver på et full-service mæglerfirma. Mange online virksomheder, herunder Betterment eller Charles Schwab, tilbyder billigere, let at bruge investeringer konti. Disse websteder tilbyder gratis pædagogiske vejledninger og give spørgeskemaer til hjælpe med at bestemme en investors passende aktivallokering. De, der ønsker at handle med individuelle aktier eller obligationer kan bruge E * TRADE eller Scottrade at købe og sælge til en lav provision. Investorer kan også købe investeringsforeninger eller ETF’er på disse hjemmesider eller gå direkte til selskabets hjemmeside, såsom Fidelity eller Vanguard.

8. Brug en Full Service Brokerage

De, der føler sig utilpas med gør-det-selv investeringer konti kan stadig gå til en full-service mæglerfirma, såsom Morgan Stanley eller Merrill Lynch. Disse virksomheder beskæftiger finansielle rådgivere, der hjælper individer investere penge baseret på de emner, der ovenfor. Selvom disse virksomheder kan give mere tjeneste eller ekspertise, kommer de til en højere pris, og kan have et krav aktiv niveau minimum for at åbne en konto.

9. Staying Disciplineret

Uanset om du bruger en rabat eller fuld service mæglerfirma, er det vigtigt at holde disciplineret og holde sig til den oprindelige plan. Dette er en af ​​de mest almindelige fejl novice investorer foretager. Investering, især i aktier, kan forårsage følelsesmæssig stress og føre til dårligt timede køb og salg. Succesfulde investorer forblive disciplineret og er ikke påvirket af dag-til-dag udsving eller eksterne faktorer. Det ultimative mål for enhver investering er at købe lave og sælge højt. Men de fleste mislykkede investorer handler med følelser, ubevidst at købe høj og sælge lav.

10. Revision og Rebalanceringsfrekvens

Endnu en vellykket nøgle til at investere er til stadighed gennemgå og afbalancere. Investeringerne bør revideres mindst en gang om året. Individuelle investeringer inden en portefølje kan vokse i forskelligt tempo. Hvis bestanden del gør meget godt, kan det være en god idé at omfordele væksten tilbage i obligationer. Ellers kan det øge den samlede risiko i porteføljen. Gennemgang investeringer er også en god idé at måle succesen. Hvis porteføljen ikke holde trit med markedet eller benchmark, måske de bestande eller fonde udvalgte bør ændres.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.