Hvor længe din pensionsopsparing vil vare – og hvordan man strække det

Home » Retirement » Hvor længe din pensionsopsparing vil vare – og hvordan man strække det

Hvor længe din pensionsopsparing vil vare - og hvordan man strække det

Finde ud af, hvor mange år din pensionsopsparing vil vare er ikke en eksakt videnskab. Der er mange variabler i spil – investeringsafkast, inflation, uforudsete udgifter – og alle af dem kan dramatisk påvirke levetiden af ​​din opsparing.

Men der er stadig værdi i at komme med et skøn. Den enkleste måde at gøre dette på er at veje din samlede opsparing, plus investeringsafkast over tid, mod dine årlige udgifter.

Måder at gøre din opsparing holder længere

En lommeregner som den ovenfor, kan være en nyttig vejledning. Men det er næppe det sidste ord om, hvor langt din opsparing kan strække, især hvis du er villig til at justere dit forbrug, der passer til nogle fælles pensionering tilbagetrækning strategier.

Nedenfor er nogle smarte tommelfingerregler om, hvordan man hæve din pensionsopsparing på en måde, der giver dig den bedste chance for at få dine penge vare så længe som du har brug for det til, uanset hvad verden sender din vej.

Reglen 4%

Reglen 4% er baseret på forskning af William BENGEN, offentliggjort i 1994, der fandt, at hvis du har investeret mindst 50% af dine penge i aktier og resten i obligationer, ville du have en stor sandsynlighed for at være i stand til at trække en inflationskorrigeret 4% af din reden æg hvert år i 30 år (og muligvis længere, afhængigt af din investering afkast det tidspunkt).

Tilgangen er simpelt: Du tager ud 4% ud af din opsparing det første år, og hvert efterfølgende år du tager ud at samme beløb i dollar plus en justering inflation.

BENGEN testede sin teori på tværs af nogle af de værste finansielle markeder i amerikansk historie, herunder den store depression, og 4% var sikker tilbagetrækning sats.

Reglen 4% er enkel, og sandsynligheden for succes er stærk, så længe din pensionsopsparing investeres mindst 50% i aktier.

dynamiske hævninger

Reglen 4% er forholdsvis stiv. Det beløb, du trække hvert år justeres ved inflation og intet andet, så finansiere eksperter er kommet op med et par metoder til at øge dine odds for succes, især hvis du søger efter dine penge til at vare meget længere end 30 år.

Disse metoder kaldes ”dynamiske tilbagetrækning strategier.” Generelt er alt, hvad der betyder er du justere som reaktion på investeringsafkast, hvilket reducerer hævninger i år, hvor investeringsafkastet er ikke så høj som forventet, og – oh, lykkelig dag – at trække flere penge ud når markedsafkast tillader det.

Der er mange dynamiske tilbagetrækning strategier, med varierende grader af kompleksitet. Du vil måske hjælp fra en finansiel rådgiver til at sætte en op.

Indtægten gulv strategi

Denne strategi hjælper dig med at bevare din opsparing i det lange løb ved at sikre, at du ikke behøver at sælge aktier, når markedet er nede.

Det er sådan her det virker: Finde ud den samlede beløb i dollar, du har brug for væsentlige udgifter, ligesom boliger og mad, og sørg for du har fået disse udgifter er omfattet af garanteret indkomst, såsom social sikring, plus en obligation stige eller en livrente.

Et par ord om livrenter: Mens nogle er overpris og risikabelt, kan en enkelt præmie øjeblikkelig annuitet være en effektiv pensionering indkomst værktøj – du bord over et engangsbeløb til gengæld for garanterede betalinger for livet. I de rigtige omstændigheder, måske endda en omvendt pant arbejde for at afstive din indkomst gulv.

På den måde ved du altid, din basics er dækket. Så, lad dine investerede opsparing være ansvarlig for dine diskretionære udgifter. For eksempel, ville du nøjes med en staycation når aktiemarkedet er optankning. Hvilket rejser spørgsmålet: Har du stadig kalde det en staycation, når du er pensioneret?

Ikke helt klar til at gå på pension?

Når du er på kanten af ​​pensionering, er du forpligtet til at spekulere på, hvor langt dine eksisterende besparelser vil tage dig. Men hvis du stadig er et par år væk fra at forlade arbejdsstyrken, ved hjælp af en pensionering regnemaskine er en fantastisk måde at måle, hvor ændringer i din opsparing vil påvirke, hvor meget du vil have, når du går på pension.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.