Hvor meget pensionsopsparing bør du har lige nu?

Home » Retirement » Hvor meget pensionsopsparing bør du har lige nu?

Vær forsigtig, når man sammenligner din opsparing til pensionering planlægning Benchmarks

Hvor meget pensionsopsparing bør du har lige nu?

”Hvor meget skal jeg spare op til alderdommen?”

Dette er en af de mest udfordrende spørgsmål, fordi svaret er altid – ” Det kommer an!

Et ”det afhænger” Svaret kan være frustrerende for nogen, der er på udkig efter et magisk tal for at hjælpe dem med at beslutte, om de er på rette spor. Der findes allerede en enorm mængde af usikkerhed omkring hele pensionering planlægningsprocessen til at begynde med. Generelt er folk lever længere, udgifterne til sundhedsvæsenet stiger, pensioner forsvinder, og en sky af tvivl omgiver hvad Social Security vil se ud årtier fra nu.

Men personlige pensionsordninger er beregnet til at være personlig. At bestemme, hvor længe du planlægger at bo, eller hvis du vil du projicere en kort forventet levetid på grund af alvorlige helbredsmæssige problemer kan drastisk ændre dine fremtidige behov pensionering. Indtastning din pensionisttilværelse med eller uden pant eller forbrugernes gæld vil også påvirke dine pensionering indkomst behov. Hovedtanken er, at livsstilsvalg gå langt i, hvordan de vil skabe den mest præcise skøn over vores fremtidige behov indkomst og ønsker. Givet alle de unikke variabler og usikkerhed med hensyn til, hvor meget en person har brug for at spare på at opnå en høj sandsynlighed for succes, giver det mening at have nogle generelle retningslinjer omkring at hjælpe os med at spore vores fremskridt.

Pensionsopsparinger som et multiplum af indkomst

En tommelfingerregel for pensionering er baseret på besparelser faktorer, der er knyttet til din indkomst. Med denne tilgang besparelser mål er skabt på grundlag af multipla af indkomst til at hjælpe folk spore deres fremskridt gennem ophobning fase af en arbejdsgruppe karriere.

Fidelity har identificeret pensionering besparelse benchmarks for forskellige aldre langs rejsen mod pensionering.

For eksempel, for at gå på pension med det samme behagelige livsstil Fidelity anbefaler, at nogen har 10x deres årsløn reddet af alder 67. De giver også en tidslinje med nogle nyttige benchmarks til at bruge for at opnå den anbefalede mængde af besparelser, der er nødvendige for at trække sig tilbage på spore:

  • Ved 30: Har hvad der svarer til 1 x af din løn sparet
  • Ved 35 : Have 2x din løn gemt
  • Ved 40: Har 3x din løn gemt
  • Ved 45: Har 4x din løn gemt
  • Ved 50 : Have 6x din løn gemt
  • Ved 55: Har 7x din løn gemt
  • Ved 60: Har 8x din løn gemt
  • Ved 67: Har 10x din løn gemt

Husk, at de besparelser faktorer, der anvendes af Fidelity er justerbare baseret på, hvornår du ønsker at gå på pension, og din forventede livsstil behov under pensionering. For eksempel, at en 45-årig planlægning på pension ved alder 67 med en gennemsnitlig livsstil ville have et mål besparelse på 4x (gange) løn sat til side til pension. Men justering af pensionsalderen til 65 i en lignende scenario bump, besparelserne faktor op til 6x (gange) løn. Du kan se på din pensionsopsparing faktorer baseret på din nuværende alder, når du ønsker at gå på pension, og de ønskede livsstil bekostning behov ved hjælp af dette link .

Vigtige retningslinjer for din pension Fremskrivninger

Konventionel visdom siger, at du bliver nødt til at udskifte omkring 70 til 90 procent af din nuværende indkomst i pensionsalderen til at vedligeholde din samme livsstil under pensionering. En anden almindeligt anvendt tommelfingerregel i pensionering planlægning indstillinger er ofte omtalt som ”The 4% Regel.” Dette henviser til en generel antagelse, at du kan tage en tilbagetrækning 4% fra din pensionsopsparing balance årligt og øge mængden med inflationen hvert år .

Derfor, hvis du har $ 1 million i dine pensionskonti, ville du være i stand til at bruge $ 40.000 i det første år. Dette indebærer som udgangspunkt, at for hver $ 1.000 pr måned, du ønsker at bruge i pension, skal du ca $ 300.000 værd af pensionsopsparing.

Grunde til at bruge Forsigtig med Indkomst-Based Besparelser Retningslinjer

Det er vigtigt at erkende disse besparelser benchmarks er simpelthen milepæle og de fungerer som lidt af et bevægeligt mål. For et par år siden, den såkaldte magiske tal retningslinje var 8x løn efter alder 67. Den bedste måde at afgøre, om du sparer tilstrækkeligt op til alderdommen er at køre en mere detaljeret pensionering lommeregner og at skabe et budget plan for pensionering baseret på realistiske livsstil bekostning behov. Dette vil tillade dig at gennemgå hele din økonomiske billede og indeholder personlige cpr estimater, den potentielle anvendelse af egenkapital i dit hjem, ønskede indkomst intervaller baseret på dine mål, og andre indtægtskilder såsom arv, deltidsarbejde eller lejeindtægter .

En vellykket pensionering plan kræver mere end en one-size-fits-all tilgang. Generelle retningslinjer som Fidelity opsparing faktorer giver en acceptabel udgangspunkt for at afgøre, om du er på rette spor med din pensionsopsparing. For mange mennesker de besparelser faktorer vil tjene som en sund wake-up call. For andre, denne tilgang gør alt for mange forudsætninger for dig og mangler en tilpasset tilgang. En bedre fremgangsmåde er at køre nogle pensionering regnemaskiner baseret på mere personlige mål for at se, om du sporer mod en sikker pension eller ej.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.