Hvor meget skal du bruge til at spare for at gå på pension med 40?

Home » Retirement » Hvor meget skal du bruge til at spare for at gå på pension med 40?

Efterløn er en mulighed for sparsommelig Savers og Extreme Planlæggere

 Hvor meget skal du bruge til at spare for at gå på pension med 40?

Mens førtidspension kan synes som en søgt idé for de fleste af os, er det en reel mulighed, hvis du er villig til at sætte din rejse til økonomisk uafhængighed på høj hastighed skinner.

Generelt pensionering tillid fortsat lav med næsten halvdelen af ​​alle amerikanske husstande bliver i risiko for ikke at have penge nok i pension. Til ekstreme opsparere med ambitiøse mål om at opnå økonomisk uafhængighed efter alder 40, er den generelle mangel på pensionering beredskab i dette land ikke påvirke deres ønske om at udfordre konventionel visdom.

Førtidspension er en drøm mange mennesker gerne vil opnå. Men virkeligheden er, at overgangen til en tidlig pensionering skaber nogle finansielle planlægning udfordringer. Den første udfordring er at forsøge at regne ud, hvor mange penge, du vil virkelig har brug for at have sparet når du når Dag 1 af økonomisk uafhængighed. Svaret: Det afhænger af, hvordan du definerer pensionering.

Efterløn: Hvor meget Besparelser er nok?

En generel retningslinje for de fleste pensionering opsparere er at stræbe efter at erstatte omkring 80 procent af efterløn indkomst. Denne indtægt udskiftning mål er et mål beløb indstillet til at holde din samme behagelige livsstil under pensionering. Pensionering benchmarks som denne kan arbejde for de fleste arbejdere planer om en mere traditionel pensionering startdato i deres 60’erne. Men traditionelle pensionering besparelse benchmarks er mindre effektive, hvis du har planer om en tidlig pensionering. Dette skyldes, at førtidspensionister er sandsynligvis allerede brugt til at kræve meget mindre end 100 procent af indkomst til dækning af leveomkostninger.

Andre udfordringer omfatter den erkendelse, at pensionering indtægtskilder såsom social sikring ikke vil være tilgængelige indtil 62 tidligst. Når førtidspensionister er berettiget til social sikring de faktiske fordele vil sandsynligvis blive reduceret på grund af en forkortet arbejde historie. Det er, fordi sociale ydelser er baseret på et gennemsnit af indekserede månedlige indtjening i løbet af de 35 år, hvor du har tjent mest skattepligtige indkomst.

Eventuelle førtidspensionering år med nul eller begrænsede indtjening vil sænke din forventede løbende ydelse.

De fleste potentielle førtidspensionister se Social Security som en ekstra fordel. Lad os se det i øjnene, hvis du har mulighed for at aggressivt spare nok op til pension og ønsket om at overgangen til økonomisk uafhængighed i 40’erne du højst sandsynligt ikke vil blive afhængige af social sikring alene, hvis overhovedet. Evnen til at gå væk fra arbejdsstyrken på dine vilkår (eller i det mindste have friheden til at gå på pension, når du er klar til at) typisk kræver en kombination af følgende ingredienser: over gennemsnitlig besparelse til indkomst nøgletal, sparsommelig levende, og fjerne problematisk gæld.

Her er nogle ekstra tips om måder at positionere dig til førtidspensionering:

Gem så meget som muligt i 401 (k), IRAS, og skattepligtige investeringer. Nøglen til at opnå førtidspension er normalt centreret omkring aggressivt at spare så mange penge som muligt. Det kan lyde som en no-brainer, og de fleste finansielle planlæggere allerede antyder maksimere besparelser. Men du ønsker også at fokusere på at spare de rigtige steder eller aktiv placering. Medvirkende op til den maksimale mulige beløb i 401 (k) planer, Individuelle pensionskonti, og mæglervirksomhed konti med til at skabe en følelse af skat diversificering.

Generelt pensionskonti såsom en 401 (k) eller IRA har en 10 procent tidlig tilbagetrækning straf for distributioner før alder 59 ½. Særlige skatteregler såsom Internal Revenue Code 72 (t) kan hjælpe med at undgå disse sanktioner. Men førtidspensionister i sidste ende nødt til at faktor i de skattemæssige konsekvenser i relation til, hvor de vil generere pensionsindkomst.

Vedligehold leveomkostninger, der ikke passer din indkomst niveau. Hvor du valgte at leve og din livsstil valg vil have en stærk indflydelse på din evne til at redde. Det er fordi, uden store mængder af skønsmæssige indkomst disse pensionering drømme vil forblive drømme. Dine leveomkostninger under dit arbejdsår skal også være en god pasform til din ønskede pensionering livsstil. Minimalisme og sparsommelige levende begreber forbliver populære på tværs af en voksende gruppe af mennesker, der er interesseret mere i at akkumulere meningsfulde livserfaringer snarere end ting.

Hvis du kan udrette vigtige livsmål, mens der kræver en mindre bid af din indtjening, vil du sandsynligvis allerede blive brugt til en lavere indkomst dækningsgrad i pension samtidig bevare dit samme behagelige livsstil.

Eliminer høje renter forbrugernes gæld og fastholde en lav gæld til indkomst-forholdet. Lavere gældsforpligtelser i pensionering hjælp frigøre indkomst for basale behov og livsstil udgifter. De fleste førtidspensionister deler et fælles bånd for at blive gældfri inden deres pensionering overgang. Håndterbare gældsforpligtelser for rigtige aktiver som en primær bopæl eller udlejningsejendomme er en undtagelse, så længe månedlige gæld betalinger er lave. En 20 procent eller lavere gæld til indkomst-forholdet er en foreslået retningslinje, hvis du har planer om at gå på pension i 40’erne.

Hvis du gemmer mindst halvdelen af ​​din indkomst er ikke en potentiel hindring for dine økonomiske uafhængighed planer, er der andre ting at overveje. For én, er Medicare berettigelse ikke sparke på indtil 65 år Det betyder at du bliver nødt til at overveje alternative måder at få overkommelig sygesikring.

Den simple Beregning: Multiply din ønskede ”efterløn” indkomst med 25

Hvor meget pensionering besparelser vil du virkelig har brug for pensionering? Tag dine forventede årlige udgifter under pensionering og formere dette beløb med antallet 25. Dette vil hjælpe dig med at vurdere, hvor meget du skal bruge for at nå dit førtidspension mål. Den pensionsopsparinger benchmark forudsætter, at du kan tilbagetrækning 4 procent af dine investeringer hvert år uden væsentlig risiko for at løbe tør for penge.

Her er et kort eksempel på den 4 procent tilbagetrækning retningslinje i aktion. Lad os antage din pensionsindkomst mål er at generere $ 40.000 af formueindkomst om året. For at opfylde dette mål, ville du nødt til at spare ca $ 1 millioner EUR i dit ønskede pensionsalder. Lad os nu se på en 25-årig tjener $ 50.000 om året med mulighed for at gemme halvdelen af ​​hendes indkomst i 15 år. Antages en moderat aggressiv 7 procent gennemsnitligt årligt afkast, $ 25.000 investeret per år ville vokse til lidt over $ 628.000.

Den 4 procent regel giver vejledning i, hvor meget du potentielt kunne trække årligt når du er pensioneret. I det foregående eksempel, ville det førtidspensionist forventer at have lidt over $ 25.000 i årlig indtægt ved hjælp af et sætte skøn.

Det er vigtigt at bemærke, at 4 procent tilbagetrækning regel er mere af en retningslinje end en garanti. Nyere akademisk forskning har udfordret 4 procent regel for hævning bæredygtige pensionering konto. Lavere tilbagetrækning satser har vist sig at øge sandsynligheden satser, at pensionering reden æg vil være der hele din pensionisttilværelse. Virkeligheden for førtidspensionister med en lang ventetid er, at fremtiden er usikker, og det er vigtigt at bevare en vis fleksibilitet, når du opretter en pensionsindkomst planen.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.