Hvor Millennial Kvinder kan få Pensionering Planlægning Right

Home » Retirement » Hvor Millennial Kvinder kan få Pensionering Planlægning Right

 Hvor Millennial Kvinder kan få Pensionering Planlægning Right

Spare op til alderdommen kan være udfordrende nok, men det kan være endnu højere grad for tusindårige kvinder i alderen 18 til 34.

Ifølge en nylig NFCC undersøgelse , 39 procent af kvinderne i den tusindårige generation kamp bare at holde op med at betale deres regelmæssige månedlige regninger til tiden. Kvinder er dobbelt så tilbøjelige til at føle, at deres studerende lån gæld er uoverskuelig, i forhold til mænd. Og selvfølgelig, lønforskellen mellem kønnene betyder, at kvinder tjener 82 procent af, hvad mændene i gennemsnit tjener, hvilket bidrager til deres finansielle udfordringer.

Oprettelse pensionering sikkerhed i lyset af disse hindringer kan synes som en op ad bakke opstigning til tusindårige kvinder. Det er dog muligt med den rigtige strategi.

Pensionering Planlægning Tips til Millennial Kvinder

Kom pensionering planlægning ret til tusindårige kvinder betyder at gøre status over aktiver og ressourcer, samt at det er klart, om de langsigtede mål og målsætninger. Sammen kan dette give perspektiv på, hvad kvinder skal arbejde hen imod.

Start med Big Picture, og zoom ind

Et vigtigt skridt i pensionering planlægning for yngre kvinder er ved at etablere et grundlag for deres mål besparelser mål. Det nummer, du vælger i sidste ende afhænger af, hvilken type livsstil du søger i pension.

For eksempel kan tusindårige kvinder, der har brug for at rejse brug for flere penge til at gå på pension, end dem, der planlægger at downsize i en lille hjem eller fortsætte med at arbejde på deltid i pension. Hvis du ikke har taget tid til at udvikle en klar pensionering vision, er det vigtigt at gøre det før, snarere end senere.

En pensionering regnemaskine kan være nyttige i at bestemme, hvor mange penge du skal bruge for at trække sig tilbage til at finansiere din valgte livsstil. Du kan derefter sammenligne det med, hvor meget du har sparet for at se, hvor meget af et hul der er at udfylde. Og det kan være betydelig; ifølge en 2018-undersøgelsen , 45 procent af kvinderne har mindre end $ 10.000 afsat til pension.

Fjerne hindringer for Saving

Kollektivt, kvinder skylder mere end to tredjedele af landets næsten $ 1,5 billioner i de studerendes lån gæld. Sammenlignet med tusindårige mænd, tusindårige kvinder er tre gange mere tilbøjelige til at rapportere ikke fuldt ud at forstå konsekvenserne af at låne til at finansiere deres college uddannelse. Samlet set tusindårige kvinder har $ 68.834 i gæld i gennemsnit, herunder studielån, kreditkort og anden gæld.

Når gælden står i vejen for at finde ekstra penge at spare, at komme af med det bør være en topprioritet. Refinansiering kan være en stor hjælp for tusindårige kvinder, når høje renter forhindre dem i at få nogen trækkraft.

Privat studerende lån refinansiering kan resultere i en lavere rente, og det kan også strømline månedlige betalinger. Mens føderale lån kan refinansieres i private lån, gør det betyder at miste visse føderale beskyttelse i form udsættelse eller overbærenhed perioder.

Før overvejer enhver refinansiering mulighed, uanset om det er til studielån, kreditkort eller anden gæld, bør tusindårige kvinder sammenligne renten en långiver tilbud og de gebyrer, de opkræver for at sikre, at de får den bedst mulige aftale.

Gearing skat stillede Muligheder for besparelser

En arbejdsgiver-sponsorerede pensionsordning kan være en velsignelse for tusindårige kvinder, men forskning tyder på, de er under-udnytter dem. Ifølge en undersøgelse, har den gennemsnitlige kvinder $ 38.000 gemt i deres 401 (k), sammenlignet med $ 74.000 for mænd.

Som minimum bør tusindårige kvinder spare mindst nok i deres arbejdsgivers plan om at kvalificere sig til en fuld tilsvarende bidrag, hvis man bliver tilbudt. Derfra kan de begynde at arbejde hen imod at spare 10 til 15 procent (eller flere) af deres indkomst. Auto-eskalering er en forholdsvis nem måde at opnå dette.

Auto-eskalering giver dig mulighed for at øge din bidragssatsen automatisk hvert år af en forudindstillet procentdel. Hvis for eksempel, tusindårige kvinder forvente at modtage en årlig lønforhøjelse på 1 procent, kunne de tilsvarende øge deres årlige besparelser renten med 1 procent. Det giver dem mulighed for at dyrke deres reden æg hurtigere, uden at føle en betydelig livsstil knivspids.

En Health Savings Account er en anden nyttig måde at spare. HSAs er forbundet med høje fradragsberettigede sundhed planer og tilbyde triple skattemæssige fordele: fradragsberettigede bidrag, skat-udskudte vækst og skattefrie udbetalinger til sundhedspleje udgifter. Selvom det ikke er teknisk set en pensionering konto, tusindårige kvinder, der opholder sig sund kunne trække på deres opsparing i pension for sundhedspersonale eller ikke-sundhedsudgifter. Efter 65 år, ville de kun betale indkomstskat af ikke-medicinske hævninger.

Endelig kan tusindårige kvinder og bør overveje en Roth individuel pensionering konto for at spare. En Roth IRA tilbyder fordelen ved toldfri kvalificerede hævninger i pension, som kan være af betydning for kvinder, der forventer at være i en højere indkomst skatteklasse. En traditionel IRA, ved sammenligning, ville være fuldt skattepligtig på pension, men det gør tilbyde gavn for fradragsberettigede bidrag.

Må ikke forsinke Pensionering Planlægning

Det vigtigste tusindårige kvinder kan gøre, når det kommer til pensionering planlægning er simpelthen at begynde, hvor de er. Tiden kan være en stærk indflydelsesrige i fastsættelsen af ​​din evne til at gemme og akkumulere rigdom gennem blanding interesse. Start – også selvom det betyder at starte små – er afgørende for at få pensionering planlægning på rette spor.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.