Hvor mye Livsforsikring trenger jeg?

Home » Insurance » Hvor mye Livsforsikring trenger jeg?

Hvor mye Livsforsikring trenger jeg?

Start med å beregne dine langsiktige finansielle forpliktelser, deretter trekke dine eiendeler. Det som er igjen er gapet som livsforsikring må fylle.

Du kan ikke finne den ideelle mengden livsforsikring bør du kjøpe ned til øre. Men du kan lage en lyd estimat hvis du vurdere din nåværende økonomiske situasjon og forestill deg hva dine kjære vil trenge i årene som kommer.

Generelt bør du finne din ideelle livsforsikring beløp ved å beregne dine langsiktige finansielle forpliktelser, og deretter trekke dine eiendeler. Resten er gapet som livsforsikring må fylle. Men det kan være vanskelig å vite hva som skal inkluderes i beregningene, så er det flere viden sirkulert tommelfingerregler er ment å hjelpe deg å avgjøre riktig dekning beløp. Her er noen av dem.

Tommelfingerregel nr 1: Multipliser din inntekt med 10.

“Det er ikke en dårlig regel, men basert på våre økonomien i dag og renter, det er en utdatert regelen”, sier Marvin Feldman, president og administrerende direktør i forsikringsbransjen gruppe livet skjer.

Den “10 ganger inntekt” regel ikke tar en nærmere titt på familiens behov, og heller ikke ta det i betraktning din sparing eller eksisterende liv forsikringer. Og det gir ikke en dekning beløp for bo-at-home foreldre.

Begge foreldrene bør være forsikret, sier Feldman. Det er fordi verdien gitt av stay-at-home foreldre må erstattes hvis han eller hun dør. På et minimum, vil den gjenværende forelder må betale noen for å tilby tjenester, for eksempel barnepass, at stay-at-home foreldre tilbys gratis.

Tommelfingerregel nr 2: Kjøp 10 ganger inntekten, pluss $ 100.000 per barn for college utgifter

Utdanning utgifter er en viktig del av livet ditt forsikringsselskap beregningen hvis du har barn. Denne formelen legger et lag til “10 ganger inntekt” regelen, men det fortsatt ikke ta en grundig titt på alle familiens behov, eiendeler eller noen livsforsikring dekning allerede på plass.

Som en tommelfingerregel: 3: dime formel

Denne formelen råder deg til å ta en nærmere titt på din økonomi enn de to andre. DIME står for gjeld, inntekt, boliglån og utdanning, fire områder som du bør vurdere når du beregne din livsforsikring behov.

Gjeld og endelige utgifter : Legg opp gjeld, annet enn boliglån, pluss et anslag over den begravelse.

Inntekt : Bestem hvor mange år din familie trenger støtte, og multiplisere din årlige inntekt av det tallet. Multiplikatoren kan være flere år før det yngste barnet nyutdannede fra videregående skole. Bruk denne kalkulatoren for å beregne dine inntekter utskifting behov:

Boliglån: Beregn hvor mye du må betale av boliglån.

Utdanning: Beregn kostnadene ved å sende barna til college.

Formelen er mer omfattende, men det gjør ikke rede for livet forsikring og sparing du allerede har, og den tar ikke hensyn ubetalte bidrag et opphold-at-home foreldre gjør.

Hvordan finne den beste nummer

Følg denne generelle filosofien å finne din egen målet dekning beløp: økonomiske forpliktelser minus likvide midler.

  1. Beregn forpliktelser: Legg inn årslønn (ganger antall år som du ønsker å erstatte inntekt) + ditt boliglån balanse + andre gjeld + fremtidige behov som høyskole og begravelse koster. Hvis du er et opphold-at-home foreldre, inkludere kostnaden for å erstatte de tjenestene du tilbyr, for eksempel barnepass.
  2. Fra det, trekker likvide midler som for eksempel: sparing + eksisterende college midler + strøm livsforsikring.

Tips å huske

Oppbevar disse tipsene i bakhodet når du beregne dekningen behov:

  • Snarere enn å planlegge livsforsikring isolert vurdere kjøp som en del av en samlet økonomisk plan, sier sertifisert finansiell planlegger Andy Tilp, president i Trillium dalen Financial Planning i nærheten av Portland, Oregon. Den planen bør ta hensyn til fremtidige utgifter, for eksempel college kostnader og fremtidig vekst av din inntekt eller eiendeler. “Når denne informasjonen er kjent, så kan du kartlegge livsforsikring behov på toppen av planen,” sier han.

Ikke slurve. Feldman anbefaler å kjøpe litt mer dekning enn du tror du trenger i stedet for å kjøpe mindre. Husk, din inntekt trolig vil stige i løpet av årene, og så vil dine utgifter. Selv om du ikke kan forutse nøyaktig hvor mye hver av disse vil øke, en pute bidrar til å gjøre at din ektefelle og barn kan opprettholde sin livsstil.

  • Snakk tallene gjennom med din ektefelle, råder Feldman. Hvor mye penger har din ektefelle tror familien ville trenge å bære på uten deg? Har anslagene fornuftig for ham eller henne? For eksempel vil din familie trenger å erstatte full inntekt, eller bare en del?
  • Vurder å kjøpe flere, mindre livsforsikringer, i stedet for en større politikk, for å variere dekningen etter hvert som behovene flo og fjære. “Dette kan redusere totalkostnadene, og samtidig sikre tilstrekkelig dekning til tider nødvendig,” Tilp sier. For eksempel kan du kjøpe en 30-års periode politikk for å dekke din ektefelle til din pensjon og en 20-års periode politikk for å dekke dine barn før de oppgraderer fra college. Sammenligne sikt livsforsikring sitater for å estimere kostnader.
  • Turner anbefaler småbarnsforeldre å velge 30-år versus 20 år av gangen for å gi dem god tid til å bygge opp eiendeler. Med en lengre sikt, er du mindre sannsynlig å bli fanget kort og må handle for dekning igjen når du er eldre og prisene er høyere.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.