Hvor mye Pensjonering Savings bør du ha akkurat nå?

Home » Retirement » Hvor mye Pensjonering Savings bør du ha akkurat nå?

Vær forsiktig når du sammenligner dine Sparing til pensjonisttilværelse planlegging ytelsestestene

Hvor mye Pensjonering Savings bør du ha akkurat nå?

“Hvor mye må jeg spare til pensjonisttilværelsen?”

Dette er en av de mest utfordrende spørsmål fordi svaret er alltid – “ Det kommer an!

En “det kommer an” Svaret kan være frustrerende for noen som er på utkikk etter et magisk tall for å hjelpe dem å avgjøre om de er på rett spor. Det er allerede en enorm mengde usikkerhet rundt hele pensjonisttilværelsen planlegging prosessen til å begynne med. Generelt er folk lever lenger, helsekostnader er stigende, pensjon forsvinner, og en sky av tvil omgir hva Social Security vil se ut flere tiår fra nå.

Men personlige pensjonsordninger er ment å være personlig. Bestemme hvor lenge du har tenkt å leve, eller hvis du har du tenkt å projisere en kort levetid på grunn av alvorlige helseproblemer kan drastisk endre dine fremtidige pensjonisttilværelse behov. Legge inn din pensjonisttilværelse år med eller uten et boliglån eller forbruksgjeld vil også påvirke dine pensjonisttilværelse inntekt behov. Hovedideen er at livsstilsvalg gå langt i å bestemme hvordan å skape den mest nøyaktige anslag på våre fremtidige inntekter behov og ønsker. Gitt alle de unike variabler og usikkerhet om hvor mye noen må spare for å oppnå en høy sannsynlighet for å lykkes, er det fornuftig å ha noen generelle retningslinjer rundt det hjelpe oss med å spore vår fremgang.

Avgang besparelser som et multiplum av inntekt

En tommelfingerregel for pensjonister er basert på spare faktorer som er knyttet til din inntekt. Med denne tilnærmingen besparelser mål er opprettet basert på multipler av inntekter for å hjelpe folk spore utviklingen deres gjennom akkumulering fasen av en yrkeskarriere.

Fidelity har identifisert pensjon spare benchmarks for ulike aldre langs ferden mot pensjonsalder.

For eksempel, for å pensjonere seg med det samme behagelig livsstil Fidelity anbefaler at noen har 10x årslønnen reddet av 67 år De gir også en tidslinje med noen nyttige referansepunkter for å bruke for å oppnå den anbefalte mengden besparelser som trengs for å gå av med pensjon spor:

  • Ved 30: Har tilsvarende 1x av lønnen din lagret
  • Ved 35 : Har 2x lønn lagret
  • Ved 40: Har 3x lønnen lagret
  • Ved 45: Har 4x lønn lagret
  • Ved 50 : Har 6x lønn lagret
  • Ved 55: Har 7x lønn lagret
  • Ved 60: Har 8x lønn lagret
  • Ved 67: Har 10x lønn lagret

Husk at spare faktorene som brukes av Fidelity er justerbare basert på når du ønsker å pensjonere seg og din forventede livsstil behov under avgang. For eksempel vil en 45-åring planlegging fratre ved fylte 67 år med en gjennomsnittlig livsstil ville ha et mål besparelse på 4x (ganger) lønn avsatt til pensjon. Men justering av pensjonsalderen til 65 i et lignende scenario humper besparelsene faktor opptil 6x (ganger) lønn. Du kan se på din pensjonisttilværelse besparelser faktorer basert på din nåværende alder, når du ønsker å fratre, og ønsket livsstil utgiftsbehov ved hjelp av denne linken .

Viktig Retningslinjer for pensjonister Anslag

Konvensjonell visdom sier at du må erstatte rundt 70 til 90 prosent av din nåværende inntekt i pensjon å opprettholde samme livsstil løpet av pensjonisttilværelsen. En annen mye brukt tommelfingerregel i pensjonisttilværelse planlegging innstillinger er ofte referert til som “The 4% regelen.” Dette refererer til en generell antakelse om at du kan ta en 4% uttak fra din pensjon sparing balanse årlig og øke mengden med inflasjonen hvert år .

Derfor, hvis du har $ 1 million i dine pensjonisttilværelse kontoer, vil du være i stand til å bruke $ 40 000 i det første året. Dette betyr i praksis at for hver $ 1000 per måned du ønsker å tilbringe i pensjon, vil du trenge ca $ 300 000 verdt av pensjon sparing.

Grunner til å bruke Forsiktig med inntekt-baserte spare Retningslinjer

Det er viktig å anerkjenne disse besparelsene benchmarks er rett og slett milepæler og de opererer som litt av et bevegelig mål. For noen år siden, den såkalte magiske tallet retningslinje var 8x lønn ved 67 år Den beste måten å finne ut om du lagrer nok til pensjonisttilværelsen, er å kjøre en mer detaljert pensjonsalder kalkulator og å lage et budsjett plan for pensjonering basert på realistiske livsstil bekostning behov. Dette vil tillate deg å gå gjennom hele økonomiske bildet og inkluderer personlige Social Security estimater, potensiell bruk av egenkapital i ditt hjem, ønsket inntekt varierer basert på dine mål, og andre inntektskilder som for eksempel arv, deltidsarbeid eller leieinntekter .

En vellykket pensjonisttilværelse plan krever mer enn en one-size-fits-all tilnærming. Generelle retningslinjer som Fidelity spare faktorene gir et akseptabelt utgangspunkt for å avgjøre om du er på rett spor med din pensjonisttilværelse besparelser. For mange mennesker spare faktorene vil tjene som et sunt wake-up call. For andre denne tilnærmingen gjør altfor mange forutsetninger for deg og mangler en tilpasset tilnærming. En bedre tilnærming er å kjøre noen pensjonisttilværelse kalkulatorer basert på mer personlige mål for å se om du sporer mot en sikker pensjon eller ikke.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.