Hvor mye trenger du å spare til å fratre ved 40?

Home » Retirement » Hvor mye trenger du å spare til å fratre ved 40?

Tidlig pensjonering er en mulighet for Nøysom Savers og Extreme Planleggere

 Hvor mye trenger du å spare til å fratre ved 40?

Mens førtidspensjonering kan virke som en usannsynlig idé for de fleste av oss, er det en reell mulighet hvis du er villig til å sette din reise til økonomisk uavhengighet på høy hastighet skinner.

Generelt er fortsatt lav med nesten halvparten av alle amerikanske husholdninger var i fare for ikke å ha nok penger i pensjon pensjon tillit. For ekstreme sparere med ambisiøse mål om å oppnå økonomisk uavhengighet ved 40 år, har den generelle mangelen på pensjon beredskap i dette landet ikke påvirke deres ønske om å utfordre konvensjonell visdom.

Førtidspensjonering er en drøm mange mennesker ønsker å oppnå. Men realiteten er at overgangen til en tidlig pensjonisttilværelse skaper noen finansiell planlegging utfordringer. Den første utfordringen er å prøve å finne ut hvor mye penger du vil virkelig trenger å ha lagret når du når Dag 1 av økonomisk uavhengighet. Svaret: Det kommer an på hvordan du definerer pensjonisttilværelsen.

Tidlig pensjonering: Hvor mye sparing er nok?

En generell retningslinje for de fleste pensjonister sparere er å arbeide for å erstatte rundt 80 prosent av resultat før pensjon inntekt. Denne inntekten erstatning mål er et mål beløpet satt til å opprettholde samme behagelig livsstil løpet av pensjonisttilværelsen. Retirement benchmarks som dette kan fungere for de fleste arbeidstakere planer om en mer tradisjonell pensjonsalder startdato i deres 60-tallet. Men tradisjonelle pensjonering spare benchmarks er mindre effektive hvis du har planer om en tidlig pensjonering. Dette er fordi førtidspensjonister sannsynligvis allerede brukt til å kreve mye mindre enn 100 prosent av inntekten for å dekke levekostnader.

Andre utfordringer er erkjennelsen av at pensjonisttilværelse inntekt kilder som Social Security vil ikke være tilgjengelig før 62 år. Når tidlige pensjonister er kvalifisert for Social Security den faktiske fordeler vil trolig bli redusert på grunn av en forkortet arbeid historie. Det er fordi trygdeytelser er basert på et gjennomsnitt av indekserte månedslønn i løpet av de 35 årene hvor du har tjent mest skattepliktig inntekt.

Eventuelle førtidspensjonering år med null eller begrenset inntjening vil redusere forventet månedlig ytelse.

De fleste potensielle førtidspensjonister se Social Security som en ekstra fordel. La oss innse det, hvis du har muligheten til å aggressivt spare nok til pensjonisttilværelsen og ønske om en overgang til økonomisk uavhengighet i 40-er du mest sannsynlig ikke vil bli avhengige av trygd alene om i det hele tatt. Muligheten til å gå bort fra arbeidslivet på dine vilkår (eller i det minste ha frihet til å trekke seg tilbake når du er klar til) krever vanligvis en kombinasjon av følgende ingredienser: over gjennomsnittlig sparing til inntekt forholdstall, nøysom levende, og eliminere problema gjeld.

Her er noen flere tips om måter å plassere deg selv for tidlig pensjonering:

Lagre så mye som mulig i 401 (k), IRAS, og skattemessige investeringer. Nøkkelen til å oppnå tidligpensjon er vanligvis sentrert rundt aggressivt spare så mye penger som mulig. Dette kan høres ut som en no-brainer, og de fleste finansielle planleggere foreslår allerede maksimere besparelser. Men du også ønsker å fokusere på å spare på de rette stedene, eller kapitalforvaltning. Bidra opp til det maksimale beløpet mulig i 401 (k) planer, individuelle pensjonering kontoer, og megling kontoer bidrar til å skape en følelse av skatt diversifisering.

Generelt pensjon kontoer som en 401 (k) eller IRA har en 10 prosent tidlig tilbaketrekking straffen for utdelinger før fylte 59 ½. Spesielle skatteregler som Internal Revenue Code 72 (t) kan bidra til å unngå disse straffer. Men førtidspensjonister slutt må faktor i de skattemessige konsekvenser knyttet til hvor de vil generere pensjonisttilværelse inntekt.

Opprettholde levekostnader som ikke samsvarer med inntektsnivå. Der du valgte å leve og din livsstil valg vil ha en sterk innvirkning på din evne til å lagre. Det er fordi uten store mengder skjønnsmessig inntekt disse pensjonisttilværelse drømmer vil bli drømmer. Boutgifter i løpet av arbeids år må også passe godt for ønsket avgang livsstil. Minimalisme og nøysom levende konsepter forbli populær over en voksende gruppe mennesker som er interessert mer i akkumulere meningsfulle livserfaringer i stedet for ting.

Hvis du kan oppnå viktige livsmål, mens det krever en mindre del av inntektene vil du sannsynligvis allerede være vant til en lavere inntekt erstatningsrate i pensjon samtidig opprettholde samme behagelig livsstil.

Eliminere høye renter forbrukernes gjeld og holde en lav gjeld i forhold til inntekt. Lavere gjeldsforpliktelser i pensjonisttilværelsen hjelp frigjøre inntekt for grunnleggende behov og livsstil utgifter. De fleste førtidspensjonister deler et felles bånd for å bli gjeldfri før sin avgang overgang. Håndterbare gjeldsforpliktelser for realaktiva som en primær bolig eller utleieboliger er et unntak så lenge månedlige gjeld betalinger er lave. En 20 prosent eller lavere gjeld til inntekt ratio er et forslag til retningslinje hvis du har planer om å pensjonere seg i 40-tallet.

Hvis spare minst halvparten av inntekten er ikke en potensiell barriere for dine økonomiske uavhengighet planer, det er andre ting å vurdere. For en, ikke Medicare valgbarhet ikke sparke i inntil 65 år Det betyr at du må vurdere alternative måter å få rimelig helseforsikring.

Den enkelt regnestykke: Multipliser ditt ønskede “førtidspensjon” inntekt med 25

Hvor mye pensjon besparelser vil du virkelig trenger for pensjonisttilværelsen? Ta dine forventede årlige utgifter under avgang og multiplisere dette beløpet med antall 25. Dette vil hjelpe deg å beregne hvor mye du trenger å komme tidlig pensjonering mål. Den avgang besparelser benchmark forutsetter at du kan tilbaketrekning 4 prosent av dine investeringer hvert år uten betydelig risiko for å gå tom for penger.

Her er et kort eksempel på fire prosent tilbaketrekking retningslinje i aksjon. La oss anta at din pensjon inntekt mål er å generere $ 40 000 av kapitalinntekter per år. For å oppfylle dette målet, ville du trenger å spare ca $ 1 million på ønsket pensjonsalder. Nå la oss se på en 25-åring tjener $ 50.000 i året med muligheten til å lagre halvparten av hennes inntekt i 15 år. Forutsatt en moderat aggressiv 7 prosent gjennomsnittlig årlig avkastning, $ 25.000 investert per år vil vokse til litt over $ 628 000.

Den fire prosent regelen gir veiledning for hvor mye du kan potensielt ta ut årlig når du er pensjonert. I forrige eksempel, ville tidlig pensjonist forventer å ha litt over $ 25.000 i årlige inntekter ved hjelp av en omtrentlig anslag.

Det er viktig å merke seg at fire prosent tilbaketrekking regel er mer en retningslinje enn en garanti. Nyere akademisk forskning har utfordret fire prosent regelen for bærekraftig avgang konto uttak. Lavere frafall har vist seg å øke sannsynligheten priser som pensjons hekker egg vil være der hele din pensjonisttilværelse år. Realiteten for førtidspensjonister med en lang tilbakeholdelsestid er at fremtiden er usikker og det er viktig å opprettholde en viss fleksibilitet når du oppretter en pensjonisttilværelse inntekt plan.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.