Hvordan å bli motivert til å spare penger

Home » Budgeting » Hvordan å bli motivert til å spare penger

Hvordan å bli motivert til å spare penger

Budsjettering taktikk og tips vil hjelpe deg å utføre dag-til-dag arbeidet med å administrere din økonomi.

Budsjettering strategier vil hjelpe deg å forstå, på et mål-orientert eller filosofisk nivå, hvorfor akkurat du gjør alt dette arbeidet.

Men i tillegg til spikring taktikk og kjenne dine strategiske visjon, er det et tredje element til budsjettering som du trenger for å omfavne: opprettholde motivasjonen.

Hvorfor er Opprettholdelse penger motivasjon Essential?

Høres dette ut som en haug med sjargong?

La meg sammenligne dette til en annen eksempel:

Når du er på en diett, må du taktikk. Du trenger å lære, for eksempel å erstatte kremet ranch dressing med en lav-fett, low-carb, yoghurt-basert alternativ.

Du trenger å lære taktikk for å erstatte hvit ris med brun ris, fete kjøttstykker med magert kjøtt og stekte grønnsaker med grillet, dampet eller rå grønnsaker.

De er alle taktikk. De er tips som hjelper deg utføre dag-til-dag med slanking.

Slanking strategi hjelper deg å finne ut, filosofisk, hvorfor du utfører disse taktikk. Du kan ha en strategi for å lede en low-carb livsstil, bli en hjerte-sunn eater, eller skjære mettet fett fra systemet.

Men i tillegg til din strategi og taktikk, må du også ren gamle motivasjon. Det spiller ingen rolle hvor mye du ønsker å bli en hjerte-sunn eater, eller hvor mange tips og taktikk du lærer. Ingen som kommer til å rolle om, i et øyeblikk av svakhet, du skjerf ned en hel pose med potetgull etterfulgt av fjorten chocolate chip cookies.

Motivasjon er like viktig som din visjon og dine taktikk. Strategi, taktikk, og motivasjonen er de tre hjørnene av en “suksess trekant.”

Nå som du vet hvorfor det er viktig å holde motivasjonen oppe, hvordan kan du holde fremdriften går når det gjelder din økonomi? Her er noen forslag:

1. Hold en langsiktig mål i tankene

Kanskje målet ditt er å bli helt gjeldfri.

Kanskje du ønsker å pensjonere seg i en alder av 45. (Ja, det kan gjøres.)

Kanskje du ønsker å eie ditt hjem gratis og klart, med ikke knyttet pant. Kanskje du ønsker å sende barna til college uten å belaste dem med studielån, betale for ditt barns bryllup, eller avslutte en jobb du ikke liker, slik at du kan forfølge en lavere betalende, men mer tilfredsstillende alternativ karriere.

Uansett “hvorfor”, holde det i forkant av tankene dine. Hang bilder som representerer din “hvorfor” i hele huset. Stadig minne deg selv på den store, overordnede målet du sikter til.

2. Forestill deg selv i Golden Years

Studier har vist at folk som er flinke til å visualisere seg selv som pensjonister tendens til å spare mer til pensjon enn folk som ikke gjør det.

Du kan laste ned en gratis app fra iTunes Store kalt “Age My Face”, som lar deg digitalt alder et bilde av ansiktet ditt. Merrill Edge har også et gratis program som heter Face Retirement, som tilbyr den samme tjenesten.

Å få et glimt av deg selv som en senior statsborger kan motivere deg til å spare til pensjonisttilværelsen. (Og som en bonus, kan du også være mer motivert til å bruke sunblock, drikke vann og få nok søvn!)

3. Snakk med folk som er pensjonert

Mange eldre vil fortelle deg at deres to største angrer ikke tar bedre vare på sin helse og sin økonomi.

Ved å møte og snakke med folk som har å gjøre med konsekvensene av sine ungdommelige beslutninger, kan du bli mer motivert til å holde seg borte fra feilene de gjorde.

Ikke sikker på hvor du skal møte pensjonister? Prøv å lese blogger skrevet av pensjonister, der de dokumenterer sine liv, sine gleder og utfordringer. Du kan også be foreldrene dine om anbefalinger om de bor i en 55 + samfunnet.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.