Hvordan at maksimere din pensionsindkomst

Home » Retirement » Hvordan at maksimere din pensionsindkomst

Hvordan at maksimere din pensionsindkomst

Du ønsker at ikke kun have penge nok til at leve komfortabelt, når du går på pension, men en lille smule mere. Måske du ønsker nok til at rejse, begynder den side virksomhed, du altid talt om eller købe din drømmebolig, da du vil have tid til at nyde det. Uanset hvad din pension drømme er, at maksimere din pensionsindkomst kan hjælpe.

Her er nogle måder at gøre netop det.

Begynd at spare så hurtigt som muligt

Du har uden tvivl hørt om fordelene ved renters rente. Jo før du begynde at spare, jo før du begynde at få den interesse og jo før, at interessen kan begynde blanding. To år gør en forskel, men fem eller 10 år gør en stor forskel i det beløb, du ender med ved pensionering.

Så selvom du er på et stramt budget, begynder stashing mindst en lille smule af det væk i en pensionering konto. Har det automatisk trukket fra din lønseddel, så du ikke fristes til at bruge det. Du investerer i din egen fremtid.

Start Saving Med et engangsbeløb

Dette er ikke altid muligt, men hvis du tilfældigvis har en dejlig fast sum penge kommer ind i din besiddelse, overveje at bruge det som base for din pensionskasse. Inddelinger og bryllupper resulterer ofte i gaver af kontanter, så bruge disse som frø af din pension konto for øget renters rente og en større afkast, når du går på pension.

Finde ud af hvilken IRA konto virker for dig og undgå at blive overbelastede

Individuelle pensionskonti (IRA) hjælpe pensionister-til-være at bidrage til deres fremtid, at sætte penge væk i forskellige investeringer og samtidig være nyttige skat ledelsesværktøjer.

De to mest almindelige IRAS er de traditionelle og Roth IRAS, og en af ​​de mest markante forskelle er, hvordan de beskatte bidrag og distributioner. For eksempel, hvis personen A er i en lavere skatteklasse i pension end før, han skulle nok bruge en traditionel IRA, som gør det muligt nogle fradragsberettigede bidrag og skatter distributioner som almindelig indkomst.

Få Matchende Bidrag

To typer af IRAS, det Forenklet Medarbejder Pension (SEP-IRA) og Savings Incentive Match ordning for medarbejdere (SIMPLE-IRA), tillader arbejdsgivere at bidrage til medarbejdernes IRAS. Det er klart, at have en ekstra eller matchende bidrag til din IRA vil øge værdien, så vær sikker på, at du beder din arbejdsgiver om at gøre det.

Tal med en Pro

Det er en god ide at gøre din egen forskning, uddanne dig selv om dine muligheder og træffe kvalificerede beslutninger, men du kan også få avanceret hjælp fra en økonomisk rådgiver, hvis uddannelse og karriere fokuserer på planlægning og spare op til alderdommen.

Få mest muligt ud af en finansiel konsulent ved at gøre dit hjemmearbejde først. Kom til møde med nogle grundlæggende forståelse af de muligheder, din egen finansielle mål og specifikke spørgsmål om, hvordan man bedst for at nå disse mål. Med din konsulentens indsigt og din egen intelligens, vil du være i stand til at finde de bedste strategier til at maksimere din pensionsindkomst.

Kig uden for boksen

Vær ikke bange for at se på andre muligheder for at hæve og gemme din pensionsindkomst. Du kan investere i fast ejendom, bliver en venture kapitalist, øge interessen ved at låne dine egne penge, eller investere i elementer, der har mærkbar værdi for at dyrke din pensionsindkomst.

Den bedste ting at gøre, er at blive aktive i tilsynet, hvordan din pensionsindkomst vokser. Passivitet er dødbringende. Få interesseret, blive involveret, uddanne dig selv og begynde at styre din fremtid nu.

Bundlinjen

At have penge nok til at leve komfortabelt, når du går på pension, er ikke nok for de fleste mennesker. Det er også vigtigt at have lidt ekstra, så du kan opfylde nogle af dine livslang drømme som at rejse, når du går på pension. Om det være at få råd fra en pro eller gemme tidligere, er der mange enkle måder for at sikre du er forberedt, når du går på pension.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.