Hvordan at tjene penge ved at investere i investeringsforeninger

Home » Investing » Hvordan at tjene penge ved at investere i investeringsforeninger

Hvordan at tjene penge ved at investere i investeringsforeninger

Amerikanerne har investeret i investeringsforeninger gennem deres 401 (k) plan på arbejde, deres Roth IRAS, deres traditionelle IRAS, deres 403 (b) s, deres SEP-IRAS, deres enkle IRAS, eller andre typer af pensionskonti, så meget så de udgør en stor andel af aktiverne i dem. Desværre er der mange nye investorer, såvel som utallige pensionering kontohavere, kan faktisk ikke fortælle dig, hvad en investeringsforening er, hvordan en investeringsforening fungerer, eller hvordan nogen rent faktisk gør penge fra at eje en investeringsforening.

Hvad er gensidige fonde

Før du kan forstå, hvordan investorerne tjene penge at investere i investeringsforeninger, er du nødt til at forstå, hvad en investeringsforening er, og hvordan det genererer overskud. Du kunne starte med at læse en masse artikler, men hvis du er presset på for tiden, her er den kondenserede definition.

Blot anført, en investeringsforening er et begreb, der anvendes til at beskrive en type virksomhed, der ikke gør noget selv, men snarere det ejer investeringer. Virksomheden, der er den gensidige fond, hyrer en portefølje manager og betaler ham eller hende et administrationsgebyr, der ofte svinger mellem 0,50% og 2,00% af aktiverne. Den porteføljeforvalter investerer de penge rejst af fonden i henhold til den procedure, der i et dokument, kaldet den gensidige fond prospekt strategi.

Nogle investeringsforeninger er specialiserede i at investere i aktier, hvoraf nogle i obligationer, nogle i fast ejendom, nogle i guld. Listen praktisk bliver ved og ved med gensidige fonde organiseret for næsten enhver form for investering strategi eller niche, du kan forestille dig.

Der er endda midler designet til folk, der kun ønsker at eje udbytte lagre i S & P 500, der har øget udbyttet hvert år i de sidste 25 år! Det er sikkert at sige, at der er en investeringsforening for næsten enhver objektiv du måtte ønske at opnå.

Hvordan gensidige fonde kan tjene penge til dig

Den type investeringsforening, hvor du investeret vil bestemme, hvordan du generere kontanter.

Hvis du ejer en bestand fond, du allerede lært, at de største kilder til potentiel gevinst er en stigning i aktiekursen (kapitalgevinster) eller kontant udbytte udbetalt til dig for din forholdsmæssige andel af selskabets udloddet udbytte. Hvis afdelingen fokuserer på at investere i obligationer, kan du være at tjene penge gennem renteindtægter. Hvis fonden har specialiseret sig i at investere i fast ejendom, kan du være at tjene penge fra husleje, ejendom påskønnelse, og overskud af forretningsdrift, såsom automater i en kontorbygning.

De tre nøgler til at tjene penge gennem investeringsforening investerer

Der er tre store nøgler til at tjene penge gennem investeringsforening investere. Disse er:

  1. Kun Invester i investeringsforeninger Du Forstå
    Hvis du ikke kan forklare, hurtigt, kortfattet, og med specificitet, præcis hvordan en investeringsforening investerer, hvad de underliggende beholdninger er, hvad risikoen for den gensidige fond investeringsstrategi er, og hvorfor du ejer en bestemt gensidig fond, du burde nok ikke have det i din portefølje. Det er meget lettere at måle, indeholde, og sætter pris på risiko, når du holder tingene enkle.
  2. Tænk i perioder med 5 år eller mere
    Det er meget lettere at lade din rigdom forbindelse, hvis du kan ride de til tider kvalmende bølger af markedets volatilitet, der er en del af at investere i aktier eller obligationer. Hvis du ejer, siger, en egenkapital gensidig fond, være forberedt på det at falde med 50% i et givet år. Disse ting sker. Formodning du har udarbejdet en velunderbygget, lyd plan baseret på sund fornuft, grundlæggende matematik, og strategier for risikostyring forsigtige, tillade dig selv at blive følelsesmæssigt og sælge dine produktive aktiver på det værst tænkelige tidspunkt er ikke sandsynligt, at få dig til at bygge langvarig generationsskifte rigdom.
  3. Betal rimelige udgifter
    Bortset fra den gensidige fond omkostningsprocent, er det også vigtigt at overveje en håndfuld andre omkostninger. Skat effektivitet spørgsmål. Indkomst behov noget. Risiko eksponering betyder noget. Alt skal vejes op mod hinanden og andre relevante faktorer. Pointen er at sikre, at du får værdi for hvad du betaler.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.