Hvordan beregne markedsverdi leie for Unit

Home » Real Estate » Hvordan beregne markedsverdi leie for Unit

Hvordan beregne markedsverdi leie for Unit

Definisjon:

Fair Market Rent er det estimerte beløpet en eiendom med et visst antall soverom, i et bestemt område av landet, vil leie for.

Hvordan er Fair Market Rent Beregnet?

Fair markedsleien er en brutto leie estimat som inkluderer basen leie, samt eventuelle viktige verktøy som leietaker vil være ansvarlig for å betale, for eksempel gass eller elektrisk. Det omfatter ikke ikke-essensielle hjelpemidler som telefon, TV eller internett.

HUD kommer på tallene for hvert område ved hjelp av folketellingsdata og gjennom leieren undersøkelser. Hvert år utarbeider HUD en liste over markedsverdi Leieprisene i over 2500 stor og ikke-stor fylker.

Hva er Fair Market Rent brukes til?

Fair markedsleie brukes til å bestemme utleie kupong beløp for statlig bistand boliger programmer som § 8 (Housing Valg Voucher Program).

Også kjent som: FMR, markedsleien

Eksempel:
I byen Newark, New Jersey, markedsverdi leie for en to-roms leiligheten er $ 1200. Markedsverdi leie for en ettroms er $ 1000.

Hva er § 8?

Section 8 er et program som gir økonomisk støtte til enkeltpersoner for å hjelpe dem råd til å leie en bolig. Programmet gir bolig kuponger til disse personene. For å kvalifisere til å motta en kupong, kan du ikke gjøre mer enn en viss sum penger hvert år, basert på antall personer i husholdningen.

Hvis en utleier går med på å leie ut til et punkt 8 leietaker, vil § 8 programmet først inspisere eiendommen for å sikre at det oppfyller visse standarder. Dersom eiendommen passerer inspeksjon, da huseier skal betales direkte hver måned av Seksjon 8 programmet.

Hvor mye vil § 8 Pay?

§ 8 vil avgjøre kupong beløpet ved første å finne ut antall personer i husholdningen.

Det vil da bestemme størrelsen på leiligheten husholdningen kvalifiserer for. For eksempel kan en tre-person husholdning kvalifisere for en to-roms kupong.

Siden markedsverdi leie for en enhet kan variere sterkt avhengig av område av landet enheten er plassert i, vil § 8 deretter sette kupongen beløpet ved hjelp av markedsverdi leie for den spesifikke regionen. Avhengig av leietakers inntekt, kan bilaget ikke dekke hele mengden av den månedlige leien. Leietaker kan fortsatt være ansvarlig for å betale en del av den månedlige leien.

Hvordan sette riktig pris for din Rental

Det vil være et maksimumsbeløp du vil være i stand til å ta betalt for leie basert på en rekke ulike faktorer. Disse faktorene kan inneholde:

  • Sted:  Plasseringen av enheten spiller en stor rolle i å sette leien. Hvis eiendommen ligger i en ønskelig byen, kan du lade mer. Hvis eiendommen ligger i den beste skolen distriktet i byen, kan du være i stand til å få en enda høyere leie. To enheter som er bare to kvartaler unna hverandre kan kommandere svært forskjellige leier fordi de er i forskjellige byer eller i ulike skolekretser.
  • Størrelse:  Det vil være et maksimumsbeløp du vil være i stand til å lade basert på arealet og antall soverom og bad enheten har.
  • Fasiliteter:  Hvis eiendommen har en flott utsikt, uterom, sentral air condition, eller er nyoppusset, kan du være i stand til å lade mer for din enhet i forhold til andre enheter i området som er like i størrelse til din enhet.
  • Etterspørsel:  Hvis det er mange ledige enheter i ditt område og ikke så mange interesserte leietakere, må du kanskje droppe prisen på enheten for å få det leid.

Det kan være veldig vanskelig å prise leie riktig. Det innebærer prøving og feiling. Finne minst tre eiendommer i ditt område som er lik din kan være nyttig i å bestemme riktig pris.

 

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.