Hvordan en investeringsforening er struktureret

Home » Investing » Hvordan en investeringsforening er struktureret

En forklaring af hvad du køber, når du investerer i en investeringsforening

En forklaring af hvad du køber, når du investerer i en investeringsforening

Jeg har for nylig undersøgt processen med at starte en investeringsforening. Som jeg har været møde med investeringsforeninger og banker, har jeg lært en enorm mængde om, hvordan gensidig midler er struktureret, herunder ordninger, der gør midlerne arbejde på en dag-til-dag basis. Jeg troede det ville være en stor mulighed for at dele denne viden med dig, så du rent faktisk kan se på manden bag gardinet og se, hvordan dine penge bevæger sig, når du har lagt det ind i en investeringsforening.

Ved bedre forståelse det, håber jeg, at tanken om at investere i investeringsforeninger ikke vil være så skræmmende for dig som en ny investor.

Det Baggrund om gensidige fonde

Som jeg forklarede i investeringsforeninger 101, hvilket er en del af vores Komplet nybegynders guide til at investere i investeringsforeninger, investeringsforeninger er de mest populære investeringer i USA, fordi de giver en måde for almindelige mennesker at købe et bredt diversificeret portefølje af aktier, obligationer eller andre værdipapirer. Der er gensidige fonde til at matche stort set alle behov, fra at finde et sted at gemme dine midlertidige kontante besparelser til at tjene udbytte og kursgevinster på langsigtede globale aktier. Denne bekvemmelighed har ført til en eksplosiv vækst i den gensidige fond industrien. Pengemarkedsforeninger havde næsten $ 3.3 billioner dollars i aktiver i dem som i slutningen af finanspolitikken 2009. Ved udgangen af november 2009 langsigtede gensidige fonde havde bare genert på $ 11 billioner i aktiver.

Dette er en massiv industri og en, der er vigtigt for dig, uanset om du investerer gennem en 401 (k), 403 (b), Roth IRA, traditionel IRA SEP-IRA, Simple IRA, eller mæglervirksomhed konto. Ifølge nogle skøn, 1 ud af hver 2 amerikanske husholdninger ejer investeringsforeninger.

Den gensidige fond Company

En investeringsforening er organiseret som en almindelig virksomhed eller en trust, afhængigt af hvilken metode stifterne foretrækker.

Hvis fonden accepterer at udbetale alle sine udbytte, renter og kapitalgevinster overskud til aktionærerne, vil IRS ikke gøre det betale selskabsskat (dette kaldes “pass-through beskatning” og hjælper dig med at undgå dobbelt lag af beskatning der er normalt til stede, når de køber aktier på lager).

Den investeringsforening selv består af kun et par ting:

  • En bestyrelse eller bestyrelse : Hvis virksomheden er et selskab, de mennesker, der ser over det for aktionærerne er kendt som direktører og tjene på en bestyrelse. Hvis det er en tillid, er de kendt som trustees og tjene på en bestyrelse. For alle henseender, er der ingen forskel mellem de to roller. Ifølge regler fastsat af loven, skal mindst 75% af bestyrelsesmedlemmerne skal uinteresseret, hvilket betyder at de har intet forhold til den person eller virksomhed, der rent faktisk vil styre de penge. Direktørerne vil blive betalt for deres service. På de store, multi-milliard dollar gensidige fonde, kan de modtage så meget som $ 250.000 om året!
  • De kontanter, aktier og obligationer fonden besidder : Den egentlige aktier, obligationer, kontanter og andre aktiver den gensidige fond besidder.
  • Kontrakter : Fonden selv har ingen ansatte, bare kontrakter med andre virksomheder. Disse kontrakter vil omfatte forvaring (der er en bank, der vil holde alle de penge, obligationer, aktier eller aktiver fonden ejer i bytte for et gebyr), transfer agent (de mennesker, der holder styr på dine køb og salg af den gensidige andele, sørg for at få dine udbytte checks og sende dig dit kontoudtog, revision og regnskab, som vil være den virksomhed, der vil komme ind og kontrollere de penge er til stede, og den gensidige fond er værd, hvad der står i avisen hver dag når værdien bestemmes, og forvaltningen af investeringer, eller investeringsrådgiver, selskab. det er det selskab, der faktisk styrer penge og gør købe, sælge eller holde beslutninger. investeringsforvaltningsselskabet er betalt en procentdel af formuen, siger 1.5 %, i bytte for denne service. de kan blive fyret som den gensidige fond bestyrelse med meget lidt varsel og erstattes.

Hvordan den gensidige fond processen fungerer

Lad os sige, du har $ 10.000 du ønsker at investere i XYZ fond. Du henter en ny ansøgning konto fra investeringsforeningens hjemmeside, udfylde det ud, og send det i sammen med en check. Et par dage senere, din konto er åben.

Her er en forenklet forklaring på, hvad der vil ske:

  1. Din checken blev sendt til overførsel agent. Den blev deponeret i en bank eller depot. De vil sørge for du er udstedt aktier i den gensidige fond baseret på værdien af ​​fonden, når din check blev deponeret.
  2. Den kontante vil dukke op på kontoen, og vil være synlig for porteføljeforvalteren der repræsenterer rådgiver virksomheden. De vil få en rapport, der fortæller dem, hvor mange penge er til rådighed til at investere i yderligere aktier, obligationer eller andre værdipapirer baseret på nettet penge der kommer ind i eller ud af fonden.
  3. Når porteføljeforvalter er klar til at købe aktier i en bestand såsom Coca-Cola, vil han fortælle sin handel afdeling for at sikre ordren bliver fyldt. De vil arbejde med børsmæglere, investeringsbanker, clearing netværk og andre kilder til likviditet for at finde bestanden og få deres hænder på det billigst mulige pris.
  4. Når handlen er aftalt, vil et par dage passere indtil afviklingsdagen. På denne dato, vil den gensidige fond har penge tages ud af sin bankkonto, og give det til den person eller institution, der solgte aktierne i koks til dem i bytte for Coke aktiecertifikater de, hvilket gør dem den nye ejer. Disse aktier er opbevaret enten fysisk eller elektronisk med det kontoførende.
  5. Når Coca-Cola udbetaler udbytte, vil det sende pengene til den kontoførende, der vil sørge for det er krediteret til den gensidige fond konto.
  6. Den gensidige fond vil sandsynligvis holde pengene i kontanter, så det kan betale dem ud til dig som udbytte i slutningen af ​​året.

Hvordan er den gensidige fond Portfolio Manager betalt?

Du kan undre, hvordan den gensidige fond manager er betalt til plukning lagre, da han eller hun faktisk ikke arbejde for fonden, men har en kontrakt til at administrere pengene. Hvis de er betalt et gebyr på 1,5% om året, ville de få 1 / 365. på 1,5% hver dag, er baseret på de vejede gennemsnitlige formue i fonden. Pengene tages fra den gensidige fond cash konto og indsat på rådgiverens konto hver dag.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.