Hvordan kan jeg købe aktier i en investeringsforening?

Home » Investing » Hvordan kan jeg købe aktier i en investeringsforening?

 Hvordan kan jeg købe aktier i en investeringsforening?

Medmindre du er heldig nok til at have en nettoformue tilstrækkelig høj til at give dig adgang til et individuelt administreret konto drives af et aktiv administrationsselskab, odds er gode, at du kommer til at gøre det meste af din investering gennem en poolet struktur såsom en gensidig fond.

For nu, i denne artikel, vil jeg fokusere på selve hvordan . Konkret hvordan du ville gå om at købe aktier i en investeringsforening, når du havde taget beslutningen, du ønskede at eje en bestemt fond. Ved at gøre dette, jeg håber at give dig en bredere forståelse af de involverede mekanik.

Du kan købe aktier i en investeringsforening Gennem Din mægler

Hvis du har en formidlingsprovision konto, Roth IRA, traditionel IRA, eller en anden konto på en børsmægler såsom Charles Schwab eller Merrill Lynch, kan du købe de fleste investeringsforeninger, ligesom du ville en andel af bestanden. Du skal blot gå til mæglerens hjemmeside, gå ind i den nærmeste filial eller ringe til din mægler på telefonen og fortælle dem ticker symbol på den gensidige fond du ønsker at købe, og det samlede beløb, du ønsker at investere.

(Den ticker symbol er en kort kode, tildelt af fondsbørsen for at repræsentere en investering. Hvis du skulle købe aktier i Coca-Cola, for eksempel, ticker symbol er KO. Gensidige fonde, som aktier, har deres egne tildelte ticker symboler. )

De fleste mæglere vil opkræve dig en provision eller andre gebyrer til at købe aktier i en investeringsforening.

 Ofte hvis den gensidige fond er opbygget som et børsnoteret fond, eller ETF, vil de anvende den samme kommission, som de normalt gør for bestande. I andre tilfælde vil de vurdere et fast gebyr, normalt $ 49,95 eller noget tilsvarende, som du kan have fratrukket den vigtigste investering, du har til hensigt at foretage eller få det tilføjet, så den fulde hovedstol investering bliver investeret. I tilfælde af belastning gensidige fonde, kan kommissioner køre så højt som 5,75% pa med yderligere udgifter. Men i tilfælde af belastning gensidige fonde, er det muligt belastningen opvejes af en lavere investeringsforening omkostningsprocent så investor er bedre stillet over længere perioder, hvilket betyder noget, hvis du tager buy-and-hold strategi, men jeg, personligt, vedligeholde der er næsten aldrig en grund til at betale en investeringsforening salg belastning i dagens verden, når du kan finde et bedre eller tilsvarende produkt uden ekstra omkostninger.

Det er vigtigt at bemærke, at der i nogle tilfælde kan din mægler har en familie af proprietære midler, eller et netværk af midler, som den er en eller anden måde tilknyttet, der får dem til at have et incitament til at få dig til at investere i dem. For at forsøde den aftale, vil mange mæglere tilbyder disse midler uden provision. I nogle tilfælde har det nyeste raseri været at også tilbyde, hvad der synes at være en rock-bottom omkostningsprocent, men kræver den underliggende fond til at holde et bestemt niveau af kontanter – sige, 5%, eller – at fondsadministratoren effektivt får lov til at bruge som en kilde til float, renteindtægterne at være en primær kilde til kompensation.

 Selvom dette er stort set ubemærket af investorer i øjeblikket på grund af den lave rente miljø, var vi nogensinde vender tilbage til en rente miljø, der var mere i tråd med historiske normer, kunne det være en uventet for administrationsselskaber, mens investorerne var overbeviste de stadig betaler lave gebyrer og udgifter; et tilfælde af en temmelig strålende regnskab trick, der drager fordel af faktum de fleste mennesker er koblet til at fokusere på eksplicitte omkostninger frem for offeromkostninger.

Du kan købe aktier i en investeringsforening direkte fra et Mutual Fund Company

Hvis du ved, du vil have dine penge investeret i en bestemt gensidig fond eller i investeringsforeninger, der udgør en del af en større gensidig fond familie, kan du ofte åbne en konto direkte med den gensidige fond selv. Du udfylder papirarbejde online, send det ind med en check (eller, i disse dage, indlede en online overførsel), og fortælle virksomheden, om du ønsker at åbne en almindelig konto, eller en særlig konto, såsom en pensionering Roth IRA eller traditionel IRA .

Du kan endda sætte den op, så den gensidige fond automatisk gør investeringer for dig ved regelmæssigt at trække penge fra din kontrol eller opsparingskonto hver måned! Denne teknik, der kaldes dollar koster udligning, kan være et nyttigt måde at udjævne den gennemsnitlige pris, du betaler for dine andele i investeringsforeninger og, som den tankegang går selv om der er nogle akademisk spørgsmål til det, hjælpe med at sænke risikoen for, at du lægger alle dine penge i markedet på et højdepunkt, som dagen før dot-com nedbrud eller Wall Street nedsmeltning, der startede den Store Recession i 2008.

Den største fordel ved at købe andele i investeringsforeninger direkte fra den gensidige fond virksomheden selv er, at du vil ofte ikke få opkrævet en standard provision, hvilket betyder flere penge går ind i dine investeringer og arbejder for dig. Ulempen ved at købe andele i investeringsforeninger direkte fra den gensidige fond virksomheden selv er, at det kan være sværere at overføre dine beholdning senere, eller sprede i yderligere værdipapirer, herunder at købe aktier i andre investeringsforeninger, der tilbydes af andre finansielle institutioner.

Du kan købe aktier i en investeringsforening Gennem en 401 (k) eller andre pensionsordning på arbejdspladsen

Hvis du arbejder i en virksomhed med mere end et par dusin medarbejdere, odds er gode, du har en 401 (k) plan eller noget lignende. I næsten alle tilfælde vil virksomheden lade du investerer i aktier i investeringsforeninger gennem planen. Ulempen er du sandsynligvis ser på en begrænset menu af potentielle gensidig finansiere investeringer, hvoraf nogle kan være sub par. Ikke desto mindre kan tilstedeværelsen af ​​en arbejdsgiver kamp stadig gøre det attraktivt under de rette omstændigheder, selv om du ikke kan få adgang til en billig indeks fond, der sporer en stor aktieindeks såsom Dow Jones Industrial Average eller S & P 500.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.