Hvordan kredittkort lovovertredelse Works

Home » Credit and Debt » Hvordan kredittkort lovovertredelse Works

Hvordan kredittkort lovovertredelse Works

For å holde ditt kredittkort åpne og i god stand, krever din kredittkort avtale deg å gjøre dine månedlige kredittkortbetalinger på gang. Du må betale minst minimum av tid cutoff ved forfall, ellers betalingen vil bli vurdert sent. Manglende kredittkortbetaling setter deg i fare for å bli kriminelle. Kredittkort lovovertredelse kan påvirke din kreditt score og påvirke din evne til å få noen nye kreditt-baserte applikasjoner godkjent.

Hva er kredittkort lovovertredelse?

Kredittkort ungdomskriminalitet er et kredittkort status som indikerer at betalingen er forfalt med 30 dager eller mer. På dette tidspunkt, er din sen betaling status rapportert til kreditt-byråer og er inkludert i kreditt-rapporten. En sen betaling er lagt til kontoen din og kredittkortutstederen kan begynne å ringe, sende e-post, eller sende brev for å få deg fanget opp på kontoen din igjen

Når betalingen er 60 dager betalingsudyktig, er kredittkortselskapet lov til å heve renten til straffen rate. Straffen renten vil gjelde i seks måneder. Etter at du har seks betalinger sammenhengende på tid, vil hastigheten gå tilbake til det normale for den eksisterende balanse. Kredittkortselskapet har lov til å holde kursen effektive for nye kjøp på kredittkortet ditt.

Kredittkort lovovertredelse priser

Nasjonale kredittkort lovovertredelse priser kan indikere hvordan husholdninger håndterer sin gjeld. Stigende lovovertredelse priser kan bety at folk ikke har nok penger til å betale sin gjeld, og kan signalisere større økonomiske problemer. I første kvartal av 2018, kredittkort lovovertredelse priser på andre enn de 100 kommersielle banker økt til 5,9 prosent, melder Business Insider . Lovovertredelse rate har ikke vært så høy siden før finanskrisen.

Til sammenligning, de 100 største bankene har et kredittkort lovovertredelse rate på 2,48 prosent, hjulpet av disse bankenes evne til å tiltrekke seg kunder med høyere kreditt score med lukrative kredittkort tilbud.

Seriøse kredittkort lovovertredelse priser økt til 1,78 prosent i første kvartal 2018 sammenlignet med 1,69 prosent i første kvartal 2017, ifølge data fra Transunion. Kontoer som er 90 eller flere dager etter forfall anses alvorlig betalingsudyktig. Mange kredittkortselskaper også suspendere din evne til å foreta innbetalinger når kontoen din er alvorlig betalingsudyktig.

Hva skjer etter kredittkort lovovertredelse?

Kredittkort lovovertredelse er ikke slutten av veien. Forbrukerne har en sjanse til å fange opp kredittkortbetalinger og bringe sin konto tilbake i god stand. Det vil koste mer å bli fanget opp igjen – du må betale hele forfalte balanse, pluss renter og sent avgifter som har akkumulert. Hvis du ikke har råd til å betale forfalte balanse, ta kontakt med kredittkortselskapet for å finne ut hvilke alternativer for å bli tatt opp igjen. Forbrukeren kreditt rådgivning kan være et annet alternativ for å bli tatt opp på betalinger, spesielt hvis du er betalingsudyktig på flere kredittkort.

Ellers, hvis ditt kredittkort balanse forblir betalingsudyktig, det vil etterhvert bli stengt og ladet-off. Det skjer en gang kredittkortbetaling er 180 dager etter forfall. Når et kredittkort balanse belastes-off, du ikke lenger har mulighet til å fange opp igjen og få kontoen din nåværende igjen. Hele beløpet skyldes og kan bli sendt til inkasso hvis du unnlater å betale den av med den opprinnelige kreditor.

Kan et kredittkort lovovertredelse bli fjernet fra kreditt-rapporten?

Når negativ informasjon er lagt til kreditt-rapporten, er det som regel bare fjernes hvis den er unøyaktig, ufullstendig, kan ikke bekreftes, eller forbi kreditt rapportering fristen. Hvis kreditt-rapporten inneholder en feilaktig rapportert kredittkort lovovertredelse, kan du sende en kreditt rapporten tvist for å få den undersøkt og fjernet. Send en kopi av eventuelle bevis du har som kan støtte tvisten.

Ellers, fjerne en nøyaktig rapportert kredittkort lovovertredelse er tøffere. Kredittkortselskaper har lov til å rapportere negativ informasjon så lenge det er riktig. Kredittkortselskapet kan være villig til å fjerne lovovertredelse hvis du fange opp på betalinger igjen.

Selv om du ikke kan fjerne et kredittkort lovovertredelse, fange opp på betalinger er viktig for å hindre kontoen din fra å være ladet-off og kreditt blir skadet enda mer. Jo før du blir tatt opp igjen, jo raskere kan du begynne å gjenoppbygge kreditt score med rettidig betaling. Når du fange opp, vil kontostatusen viser at utbetalingene er for tiden på gang. Etter syv år, vil de negative detaljene for kontoen falle av kreditt-rapporten.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.